- 6 Mart 2021
- 124
- 59
- 48
- Konu Sahibi Yaz-ruzgari
-
Bat 21 insallahhhhhhARKADAŞLAR BATI AĞUSTOS SONUNA GELENLER GELİN BİRLİKTE BEKLEYELİM. İNŞALLAH BEBİŞLERİMİZ TUTMUŞTUR
Ben progestan kullanıyorm cnm döllenmeyi hızlandrıoms5 günde döllenme olup yerlesiomu ki
25 agustoossBat 21 insallahhhhhh
Benm 5.gün yumurtlama sonrası dayanamıommY
Yapalımm valla
Canım daha erken haftaiçi yapBenimde bat 21 veya 22 Ağustos… Bend test yapmamak için kendimi zor turuyorumama belirtimde yok yapsam negatif göreceğime o kadar eminim ki Beraber yaparak birbirimize destek mi olsak
Yaaa az kalmışşşBenm 5.gün yumurtlama sonrası dayanamıomm
Ben de bu ay kopkoyu çıktığı zaman aşırı sıvı akıntım vardı silikleştiğinde akıntı koyulaştı yapışkan oldu.. inşallah doğru günü değerlendirmişizdirO çatlama da akıntın var mıydı? Ben akıntı ile takip et edilebilir diye düşünüyorumBende şuan akıntı yok ama geçen ay gibi de kupkuru değilim… Bende Yumurtalamdan sonra olan koyulaşamada değerlendirdik ama eşim ailesi ile gitti yapsam da değerlendiremedikten sonra anlamı var mı diye de düşünüyorum
Yaklaşmış bi kaç güne test yapppBenimde bat 19 büyük ihtimalle çatlatma iğnesi yaptırdığım için ama hiç umudum yok herşey ortada zaten
Hadi bakalım ilk senden bekliyoruz güzel haberiBen 2 3 güne baslarm yapmaya
Ovülasyondaki koyulasmayo takıp edıorm smdilikYaaa az kalmışşşpazartesi yapmaya başla
Erkenn daha kanda bile zor çıkarBenim de 22 Ağustos. 2 gün önceden normal test yapmaya başladım, bugün de 6 gün önce söyleyen erken gebelik testi aldım, bişey çıkmadı. Bata 8 gün var
Atsana bakalımOvülasyon yaptm koyu cıktı o bakalm
Dünki daha siliktiAtsana bakalım
Bilemedim ki canım her gün yap test varsa böyle anlarsınDünki daha silikti
Buda dünki cnm koyulasma var deilmiAtsana bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?