- 10 Nisan 2021
- 1.631
- 1.642
- 63
- Konu Sahibi Yaz-ruzgari
-
Sanki burada ikinci çizgi yok gibi biraz erken sanki. Biz en erken bu grup olarak Perşembe cuma cumartesi atarız gibiÇok teşekkür ederim Ben yarın sabah erken gebelik testini tekrarlayayım o zaman. Az önce kaset test yaptım çizgi ben istediğim için görüyorum galiba yoksa o testin boyası herhalde değiş mi?
Ay vallahi içim kıyılıyor test yapınca yapmayınca da rahat edemiyorum. Halbuki beklesem ne olur ama yok dayanamıyorumSanki burada ikinci çizgi yok gibi biraz erken sanki. Biz en erken bu grup olarak Perşembe cuma cumartesi atarız gibi
Bende sarı akıntı var az az bide sag tarafim batiyo ve gaz da var 7 gun kaldi bataHafif kaşık ağrısı başka bir şey yoksizde
Ooo bende neler neler var. Bel ağrısı kasik ağrısı beyaz krem akıntı mide bulantısı. Bu ay ne oldu bana anlamadım sanki psikolojik olarak hamileyimHafif kaşık ağrısı başka bir şey yoksizde
İlk idarar hep en net sonucu verir tabi 6 8 saat su içmeden sıvı almadan gün geçiriyor iseniz o zamanda olur. Ben ilkinde ikindi yapmıştım çıkmadı sinirle çantaya attım akşam bı baktım hafif çizgi hayalet çizgi dedim tabi hayal görüyorum yineCuma yaptım testi 5 gün öncesine kadar yazıyordu üzerinde testin ben 6 gün kala yaptım. Aslında gün aşırı değerlendirmeye çalıştık hatta her gün değerlendirdik yumurtlama ve çatlamada. O zaman ben en iyisi regl günümü bekleyeyim. Acaba erken gebelik testini de ilk idrarla mı yapmak lazım?
Bence erken gebelik testi ile deneyinBende kaset test yaptım, 5 gün var regli olmama ama maalesef sonuç negatif. Kaset erken göstermiyor diyor kimisi gösterdi diyor . Bilemedim birde erken gebelik mi alsam
Senin ilk gebelikdede krem gibi beyaz akindi gelmisti demistin bu sefer de geliyorsa kesin hamilesinOoo bende neler neler var. Bel ağrısı kasik ağrısı beyaz krem akıntı mide bulantısı. Bu ay ne oldu bana anlamadım sanki psikolojik olarak hamileyim
İlk idarar hep en net sonucu verir tabi 6 8 saat su içmeden sıvı almadan gün geçiriyor iseniz o zamanda olur. Ben ilkinde ikindi yapmıştım çıkmadı sinirle çantaya attım akşam bı baktım hafif çizgi hayalet çizgi dedim tabi hayal görüyorum yinegece de rüyamda gördüm sabah ilk idrar ile baya baya çizgi idi. Baya 4 gün kala ve geç döllenme ile
İlk idrarda hcg daha yuksek oluyorÇok teşekkür ederim Ben yarın sabah erken gebelik testini tekrarlayayım o zaman. Az önce kaset test yaptım çizgi ben istediğim için görüyorum galiba yoksa o testin boyası herhalde değiş mi?
Lac gun var bataOoo bende neler neler var. Bel ağrısı kasik ağrısı beyaz krem akıntı mide bulantısı. Bu ay ne oldu bana anlamadım sanki psikolojik olarak hamileyim
Aynıları bende de var birde vücut ısım biraz yüksekBende sarı akıntı var az az bide sag tarafim batiyo ve gaz da var 7 gun kaldi bata
Hahahah inşallah hepsi belirtidir ya o kadar istiyorım kiOoo bende neler neler var. Bel ağrısı kasik ağrısı beyaz krem akıntı mide bulantısı. Bu ay ne oldu bana anlamadım sanki psikolojik olarak hamileyim
Bat ne zmn cnmAynıları bende de var birde vücut ısım biraz yüksek
Benim regli zamanki sancılarım başladı,genelde ayaklarım bacaklarim cok ağrır ve üşür birazda , kasık ağrım da arada gelip gidiyor bakalımKızlar hemen hemen 1 haftamız kaldııııartık belirtiler yoğunlaşır diye düşünüyorum
23 Ağustos canım daha 1 hafta varBat ne zmn cnm
İnşallah bakalım ilk haber kimden gelicekBenim regli zamanki sancılarım başladı,genelde ayaklarım bacaklarim cok ağrır ve üşür birazda , kasık ağrım da arada gelip gidiyor bakalım(
Hepimizin guzel haberleri olur inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?