Gebeliğe Hazırlık BATI 22-23-24-25 AĞUSTOS OLANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim Ben yarın sabah erken gebelik testini tekrarlayayım o zaman. Az önce kaset test yaptım çizgi ben istediğim için görüyorum galiba yoksa o testin boyası herhalde değiş mi?
Sanki burada ikinci çizgi yok gibi biraz erken sanki. Biz en erken bu grup olarak Perşembe cuma cumartesi atarız gibi

İlk idarar hep en net sonucu verir tabi 6 8 saat su içmeden sıvı almadan gün geçiriyor iseniz o zamanda olur. Ben ilkinde ikindi yapmıştım çıkmadı sinirle çantaya attım akşam bı baktım hafif çizgi hayalet çizgi dedim tabi hayal görüyorum yine gece de rüyamda gördüm sabah ilk idrar ile baya baya çizgi idi. Baya 4 gün kala ve geç döllenme ile

Sabah birde ilk idrarla deneyeyim erken gebelik testiyle. Ay hadi inşallah tekrar hayırlısıyla sağlıkla güzel haberler alın

Çok teşekkür ederim Ben yarın sabah erken gebelik testini tekrarlayayım o zaman. Az önce kaset test yaptım çizgi ben istediğim için görüyorum galiba yoksa o testin boyası herhalde değiş mi?
İlk idrarda hcg daha yuksek oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…