- 28 Şubat 2021
- 1.250
- 1.629
- 63
- Konu Sahibi Yaz-ruzgari
-
Hahahaa bu ay belirtiler sonradan geliyor sanırımTelaşa sokma
Test yapıp direk negatifi görmektense bol bol ovülasyon testi var onları yapıorm istemsiz sekılde test yapma isteği oluo beklerken :)Bilemedim ki canım her gün yap test varsa böyle anlarsın
Aa evet net var canım düne göre koyu bayaBuda dünki cnm koyulasma var deilmi
E bay dan test aldım, 5 li paket aldım sanmıştım 15 tane geldi, o yüzden bol bol yapıyorumErkenn daha kanda bile zor çıkar
Aa evet net var canım düne göre koyu baya
Aynen insan sabredemiyor test yapmak istiyor anlıyorum valla bende adete yakın yapıcam gebelik negatifse doğru doktoraTest yapıp direk negatifi görmektense bol bol ovülasyon testi var onları yapıorm istemsiz sekılde test yapma isteği oluo beklerken :)
Bu ay biz diğer aylara göre farklı değerlendirdik o yüzden ümitliyim baya cnku ilk cocuguma ovülasyon olmadan balayında direk hamile kaldım ben ve balayı bilirsnz gunde 1 2 3 sureklı hergun oluodu :)Aynen insan sabredemiyor test yapmak istiyor anlıyorum valla bende adete yakın yapıcam gebelik negatifse doğru doktora
Hahahah maşallah bereketli bir ayE bay dan test aldım, 5 li paket aldım sanmıştım 15 tane geldi, o yüzden bol bol yapıyorumbugün eczanenin önünden geçerken içeri giriim dedim baktım 6 days earlier yazıyo, içinde 2 tane vardı onu da aldım. Bu ay da olmazsa önümüzdeki ay kesinlikle böyle test falan işleriyle uğraşmicam. 3 4 aydır manyaga döndüm
Teste yeni mi başladınız..Dünki daha silikti
Ayy bakalım at bana da merak ederimYarın sabah yapıcam bakalım o nasıl cıkıcak 7.gün aynı koyuluk oluo diolar hamilelikte yapanlar sabah 6.gün oluucak
Anladım canımBu ay biz diğer aylara göre farklı değerlendirdik o yüzden ümitliyim baya cnku ilk cocuguma ovülasyon olmadan balayında direk hamile kaldım ben ve balayı bilirsnz gunde 1 2 3 sureklı hergun oluodu :)
Biz 5aydır hergun denedık tutmadı bu ay yumurtlamaya kadar 1 gun ılıskı bı gun ara olarak denedık yumurtlama gunu 2.pik günü catlama ve sonraki gün degerlendirdik bakalm hayırlısı canımAnladım canımne güzel sende 1 tane var benim ilk olucak bakalım Allah kısmet ederse
Bu da tutar inşallah senin formül bu belki de
Şuan bile yapmak gelıo içimden tutuyom kendimiAyy bakalım at bana da merak ederim
Yok canım yumurtlama degerlendirdik smdi hamılelık varmı acaba dye ovulasyondan takıp edıorm onda 7.gun koyuluk oluo dıolarTeste yeni mi başladınız..
11 . 13 hatta 14 gun netliği görürsün. 7 8 erken. Boşuna test harcama sabretmek zor elbet..Yok canım yumurtlama degerlendirdik smdi hamılelık varmı acaba dye ovulasyondan takıp edıorm onda 7.gun koyuluk oluo dıolar
16 ağustos yani pazartesi varsa doktor kanda çıkar dedi önceden sordugum zmn adetn 18.gunu embrıyoda 21.gun kanda beta hcg salgılanıoms11 . 13 hatta 14 gun netliği görürsün. 7 8 erken. Boşuna test harcama sabretmek zor elbet..
Ins tutar ..cnm adetine kac gun var16 ağustos yani pazartesi varsa doktor kanda çıkar dedi önceden sordugum zmn adetn 18.gunu embrıyoda 21.gun kanda beta hcg salgılanıoms
Göğüsler dolgun hafif ağrı var , bir iki kere sol kasıkta batma oldu . Acıkma var hep biseyler yemek istiyorum. Akıntı var . Başka bişey yok. Ama bence belirti olması için çok erken gelio. Belirti yaşadım diyenler psikolojik gibi geliyo banaHadi canım yaklaşmışBelirti var mı
Koyulasıo deilmi 25 ağustos bat cnmIns tutar ..cnm adetine kac gun var
Çarşamba günü 14. Gün daha önce erken yaptım iğne kaynaklı çift çizgi çıkıyor vücudum geç atıyor herhalde yapmak içimden gelmiyor ama yaparsam da çarşamba yaparımYaklaşmış bi kaç güne test yappp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?