Gebeliğe Hazırlık BATI 22-23-24-25 AĞUSTOS OLANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erkenn daha kanda bile zor çıkar
E bay dan test aldım, 5 li paket aldım sanmıştım 15 tane geldi, o yüzden bol bol yapıyorum bugün eczanenin önünden geçerken içeri giriim dedim baktım 6 days earlier yazıyo, içinde 2 tane vardı onu da aldım. Bu ay da olmazsa önümüzdeki ay kesinlikle böyle test falan işleriyle uğraşmicam. 3 4 aydır manyaga döndüm

Aynen insan sabredemiyor test yapmak istiyor anlıyorum valla bende adete yakın yapıcam gebelik negatifse doğru doktora
Bu ay biz diğer aylara göre farklı değerlendirdik o yüzden ümitliyim baya cnku ilk cocuguma ovülasyon olmadan balayında direk hamile kaldım ben ve balayı bilirsnz gunde 1 2 3 sureklı hergun oluodu :)

Hahahah maşallah bereketli bir ay Off bende de öyle bi ay deli gibi bakıyorum diğer ay aman ya

Bu ay biz diğer aylara göre farklı değerlendirdik o yüzden ümitliyim baya cnku ilk cocuguma ovülasyon olmadan balayında direk hamile kaldım ben ve balayı bilirsnz gunde 1 2 3 sureklı hergun oluodu :)
Anladım canım ne güzel sende 1 tane var benim ilk olucak bakalım Allah kısmet ederse
Bu da tutar inşallah senin formül bu belki de

Anladım canım ne güzel sende 1 tane var benim ilk olucak bakalım Allah kısmet ederse
Bu da tutar inşallah senin formül bu belki de
Biz 5aydır hergun denedık tutmadı bu ay yumurtlamaya kadar 1 gun ılıskı bı gun ara olarak denedık yumurtlama gunu 2.pik günü catlama ve sonraki gün degerlendirdik bakalm hayırlısı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…