- 21 Ekim 2012
- 919
- 989
- 323
- Konu Sahibi Yaz-ruzgari
-
Bekle cnm .. 4 agustos yazacaktın galiba.Kızlar ben sat 23 Temmuz, 2-3 Ağustos pik, 4 Temmuz çatlama. Bat 19 Ağustos gözüküyor. 7 gün varken erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ama 4-5 gündür sürekli karnım kasıklarım ağrıyor regl olacakmışım gibi. Sivilceler çıktı yüzümde hiç çıkmaz benim ergenliğimde bile çıkmadı. Tekrar test yapsam mı? beklesem mi? Psikolojik mi acaba karın ağrım?
Adet olacakmsm gibi belim agrıyor ama adetime 8 gün varKızlar var mi belirti yasayan ?
Evet evet stres yapmadgmz icin tatildr o yüzden oluyor sanırım yada vücut kasları tatilde yüzdükcr geriliyor belkide ondan :) bugün yapmadm birazdan yapacağım bakalım evet silikte olsa hep cıkıyorBir arkadaşim hamile kalmak istiyorsan tatile git 2 gebeliğim de tatilde oldu bana da gebe başka biri demişti bak sana diyorum git demişti. Bizde tatile gitmiştik o ay gebe kalmıştımtatil de bir hikmeti var sanırım ya da tatilde hiç aklına çocuk falan gelmediği için stres azalıyor sanırım onunla da alakalı olabilir
Sizin ovulasyon ne alemde. Koyu mu hala.Bu ovulasyon testi ikinci çizgi silik de olsa hep var değil mi. Haftaya cuma erken gebelik başlayacağım bakal
İhtimal yüksek o zamanBende en pik gün değerlendirdim sonra ki gün boş birde çatlama
Ay evet evet 4 Ağustos çatlama gördüm. Bekleyeyim o zaman ben sizi dinleyeyim. Sonra negatifi görünce insan üzülüyorBekle cnm .. 4 agustos yazacaktın galiba.
En son ne zaman test yaptnz 2 gün sonra adet olmanız gerekıo bu hesaplamaya goreAy evet evet 4 Ağustos çatlama gördüm. Bekleyeyim o zaman ben sizi dinleyeyim. Sonra negatifi görünce insan üzülüyor
En son iki gün önce yaptım, bugün 4 gün kaldı regle. Ovulasyonun 11.günü olarak gözüküyor bugün. Yarın sabah erken gebelik mi yapsam acaba?En son ne zaman test yaptnz 2 gün sonra adet olmanız gerekıo bu hesaplamaya gore
Dün erken gebelık yaptıysanz cıkmadı ise cıkmaz dye dusunuyorm acaba gunleri gun asırı mı degerlendirsenizEn son iki gün önce yaptım, bugün 4 gün kaldı regle. Ovulasyonun 11.günü olarak gözüküyor bugün. Yarın sabah erken gebelik mi yapsam acaba?
Cuma yaptım testi 5 gün öncesine kadar yazıyordu üzerinde testin ben 6 gün kala yaptım. Aslında gün aşırı değerlendirmeye çalıştık hatta her gün değerlendirdik yumurtlama ve çatlamada. O zaman ben en iyisi regl günümü bekleyeyim. Acaba erken gebelik testini de ilk idrarla mı yapmak lazım?Dün erken gebelık yaptıysanz cıkmadı ise cıkmaz dye dusunuyorm acaba gunleri gun asırı mı degerlendirseniz
Cuma yaptım testi 5 gün öncesine kadar yazıyordu üzerinde testin ben 6 gün kala yaptım. Aslında gün aşırı değerlendirmeye çalıştık hatta her gün değerlendirdik yumurtlama ve çatlamada. O zaman ben en iyisi regl günümü bekleyeyim. Acaba erken gebelik testini de ilk idrarla mı yapmak lazım?
Çok teşekkür ederim Ben yarın sabah erken gebelik testini tekrarlayayım o zaman. Az önce kaset test yaptım çizgi ben istediğim için görüyorum galiba yoksa o testin boyası herhalde değiş mi?Benim bildiğim ilk idrar ama
Bir iki gün daha mı bekleseniz acaba salı günü falan yapsanız erken gebelik testini. Size diyorum ama bende bekleyemiyorum. Ama regl günü geçmeden kaset teste çok inanmamak lazımBende kaset test yaptım, 5 gün var regli olmama ama maalesef sonuç negatif. Kaset erken göstermiyor diyor kimisi gösterdi diyor . Bilemedim birde erken gebelik mi alsam
Doğru diyorsunuz sitede bir cok kişi geç gördük vs diyorlar. Evet ya çok sabırsızız ,teknoloji biraz daha gelissede biz hanımlar daha erken öğrensek:))Bir iki gün daha mı bekleseniz acaba salı günü falan yapsanız erken gebelik testini. Size diyorum ama bende bekleyemiyorum. Ama regl günü geçmeden kaset teste çok inanmamak lazım
Ah keşke hemen anlaşılsa beklemek hiç olmasa. En iyi dediğiniz gibi bir iki gün bekleyip sabah ilk idrar ile erken gebelik testi yapmak. Güzel haberlerinizi bekliyorum umarım hepimizin gönlüne göre olur sağlıklaDoğru diyorsunuz sitede bir cok kişi geç gördük vs diyorlar. Evet ya çok sabırsızız ,teknoloji biraz daha gelissede biz hanımlar daha erken öğrensek:))
Sizin kaset teste baktim ama pek anlayamadım sizde 1 2 gün içinde elinizde var ise tekrarlayın bence
Amin amin inşaAllah isteyen herkesten güzel haberler alırız bu ay, sizden de inşaAllah :)Ah keşke hemen anlaşılsa beklemek hiç olmasa. En iyi dediğiniz gibi bir iki gün bekleyip sabah ilk idrar ile erken gebelik testi yapmak. Güzel haberlerinizi bekliyorum umarım hepimizin gönlüne göre olur sağlıkla
6 gün kala yaptıysanz cıkmaması normalCuma yaptım testi 5 gün öncesine kadar yazıyordu üzerinde testin ben 6 gün kala yaptım. Aslında gün aşırı değerlendirmeye çalıştık hatta her gün değerlendirdik yumurtlama ve çatlamada. O zaman ben en iyisi regl günümü bekleyeyim. Acaba erken gebelik testini de ilk idrarla mı yapmak lazım?
Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. Bende 3 yıllık evliyim yeni yeni düşünmeye başladık bebek bu ay o yumurta akı kıvamından 2-3 gün önce ve yumurta akı kıvamı günlerinde ilişkim oldu bat 24 Ağustos beklemedeyim bendeYumurta belirtisi bende ovulasyon testine göre öyle oldu. Onu fark ettim bir sonraki gün catlamisti. Sanırım yumurta olgunlaşıp hazır hale geliyor ya rahim de o aynı anda sıvıyı salgiliyor. Onun amaci spremleri inmeden yukarı geçişini kolaylamak.
Benimki de 25. Beklemedeyiz. İnşallah bu ay baby loadingBilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. Bende 3 yıllık evliyim yeni yeni düşünmeye başladık bebek bu ay o yumurta akı kıvamından 2-3 gün önce ve yumurta akı kıvamı günlerinde ilişkim oldu bat 24 Ağustos beklemedeyim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?