Gebeliğe Hazırlık BATI 22-23-24-25 AĞUSTOS OLANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben sat 23 Temmuz, 2-3 Ağustos pik, 4 Temmuz çatlama. Bat 19 Ağustos gözüküyor. 7 gün varken erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ama 4-5 gündür sürekli karnım kasıklarım ağrıyor regl olacakmışım gibi. Sivilceler çıktı yüzümde hiç çıkmaz benim ergenliğimde bile çıkmadı. Tekrar test yapsam mı? beklesem mi? Psikolojik mi acaba karın ağrım?

Bekle cnm .. 4 agustos yazacaktın galiba.

Evet evet stres yapmadgmz icin tatildr o yüzden oluyor sanırım yada vücut kasları tatilde yüzdükcr geriliyor belkide ondan :) bugün yapmadm birazdan yapacağım bakalım evet silikte olsa hep cıkıyor

En son iki gün önce yaptım, bugün 4 gün kaldı regle. Ovulasyonun 11.günü olarak gözüküyor bugün. Yarın sabah erken gebelik mi yapsam acaba?
Dün erken gebelık yaptıysanz cıkmadı ise cıkmaz dye dusunuyorm acaba gunleri gun asırı mı degerlendirseniz

Dün erken gebelık yaptıysanz cıkmadı ise cıkmaz dye dusunuyorm acaba gunleri gun asırı mı degerlendirseniz
Cuma yaptım testi 5 gün öncesine kadar yazıyordu üzerinde testin ben 6 gün kala yaptım. Aslında gün aşırı değerlendirmeye çalıştık hatta her gün değerlendirdik yumurtlama ve çatlamada. O zaman ben en iyisi regl günümü bekleyeyim. Acaba erken gebelik testini de ilk idrarla mı yapmak lazım?

Bende kaset test yaptım, 5 gün var regli olmama ama maalesef sonuç negatif. Kaset erken göstermiyor diyor kimisi gösterdi diyor . Bilemedim birde erken gebelik mi alsam

Benim bildiğim ilk idrar ama

Benim bildiğim ilk idrar ama
Çok teşekkür ederim Ben yarın sabah erken gebelik testini tekrarlayayım o zaman. Az önce kaset test yaptım çizgi ben istediğim için görüyorum galiba yoksa o testin boyası herhalde değiş mi?

Eklentiler

• FFB99921-D867-44D7-B18E-F605B58245E1.webp
    11 KB · Görüntüleme: 56
Bende kaset test yaptım, 5 gün var regli olmama ama maalesef sonuç negatif. Kaset erken göstermiyor diyor kimisi gösterdi diyor . Bilemedim birde erken gebelik mi alsam
Bir iki gün daha mı bekleseniz acaba salı günü falan yapsanız erken gebelik testini. Size diyorum ama bende bekleyemiyorum. Ama regl günü geçmeden kaset teste çok inanmamak lazım

Bir iki gün daha mı bekleseniz acaba salı günü falan yapsanız erken gebelik testini. Size diyorum ama bende bekleyemiyorum. Ama regl günü geçmeden kaset teste çok inanmamak lazım
Doğru diyorsunuz sitede bir cok kişi geç gördük vs diyorlar. Evet ya çok sabırsızız ,teknoloji biraz daha gelissede biz hanımlar daha erken öğrensek:))
Sizin kaset teste baktim ama pek anlayamadım sizde 1 2 gün içinde elinizde var ise tekrarlayın bence

Ah keşke hemen anlaşılsa beklemek hiç olmasa. En iyi dediğiniz gibi bir iki gün bekleyip sabah ilk idrar ile erken gebelik testi yapmak. Güzel haberlerinizi bekliyorum umarım hepimizin gönlüne göre olur sağlıkla

Amin amin inşaAllah isteyen herkesten güzel haberler alırız bu ay, sizden de inşaAllah :)

6 gün kala yaptıysanz cıkmaması normal

Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. Bende 3 yıllık evliyim yeni yeni düşünmeye başladık bebek bu ay o yumurta akı kıvamından 2-3 gün önce ve yumurta akı kıvamı günlerinde ilişkim oldu bat 24 Ağustos beklemedeyim bende

Benimki de 25. Beklemedeyiz. İnşallah bu ay baby loading

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…