Gebeliğe Hazırlık BATI 22-23-24-25 AĞUSTOS OLANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar ben şimdi 6 gün önce gösteren testi yaptım yine tek çizgi bat 22 Ağustos 6 gün kaldı yanı. Olsa cikar miydi sizce

Kızlar günaydın benim bat 20si tahmini 5-6sı gibi çatlama oldu bugün test yaptım erken gebelik bi bakar mısınız sizde görüyor musunuz?

Eklentiler

• 0C354552-B0C9-41E3-88BD-FC032D84E087.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 55
  • CE91B2C5-B538-4852-938A-24BFE8B3B373.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 54
  • AB7E72C9-A21D-42DD-9396-EC10FB94CB78.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 52
Çok silik ama gördüm cnm hayırlısı olsun inş her gün yap bakalım koyulaşacak mı
Canım inşallah yarın tekrarlıycmm çok teşekkür ederim

Gördüm cnm yarın yine test ile takip et
İnşallah doğrudur 2 yıldır bekliyorum bu anı
İnanamıyorum çok yalancı pozitifte gördüm çünkü gerçi o gördüklerimde hep çatlatma iğnesi etkisiydii. Bu ay tedavi olmadım. Rabbim kimseyi sınamasın bu konuda herkesin hepimizin gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah

Amin cümlemizin inşallah testi aynı marka ile tekrarla istersen koyulaşma olacak mı takip et. Ben de 8 ay önce dış gebelik geçirdim ekimde 40 yaşında olucam 13 aylık evliyim ve hamile kalabilirsem ilk bebeğim olacak Rabbim nasip ederse. Allah inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize, çok bekletmesin evlat hasretiyle sınamasın

Çook geçmiş olsunnn Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah inan çok yürekten ediyorum duamı, evlat hasreti çektirmesin inş bi an önce nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…