- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
- Konu Sahibi Yaz-ruzgari
-
Ben salı günü yapacağım testi inş silikte olsa birşey çıkarİnşallah bakalım ilk haber kimden gelicek
6gun çok erken ya bata 3 gün 2 gün kala falan deneyin o testleri birde. Erkenden üzülmeyin yaniArkadaşlar ben şimdi 6 gün önce gösteren testi yaptım yine tek çizgibat 22 Ağustos 6 gün kaldı yanı. Olsa cikar miydi sizce
Hadi bakalım ilk testleri size inşallah ilk güzel hbaeri de siz verirsinizBen salı günü yapacağım testi inş silikte olsa birşey çıkarErken gebelik testlerine güvenmiyorum kaset teste çıkarsa teyit için erken gebelik yapacağım Bakalum neler olacak
Hayır erken gebelik testi bat 5 kalab%70 doğru sonuç diyor. Axz biraz sabırArkadaşlar ben şimdi 6 gün önce gösteren testi yaptım yine tek çizgibat 22 Ağustos 6 gün kaldı yanı. Olsa cikar miydi sizce
Çok silik ama gördüm cnm hayırlısı olsun inş her gün yap bakalım koyulaşacak mıKızlar günaydın benim bat 20si tahmini 5-6sı gibi çatlama oldu bugün test yaptım erken gebelik bi bakar mısınız sizde görüyor musunuz?
Gördüm cnm yarın yine test ile takip etKızlar günaydın benim bat 20si tahmini 5-6sı gibi çatlama oldu bugün test yaptım erken gebelik bi bakar mısınız sizde görüyor musunuz?
Canım inşallah yarın tekrarlıycmm çok teşekkür ederimÇok silik ama gördüm cnm hayırlısı olsun inş her gün yap bakalım koyulaşacak mı
İnşallah doğrudur 2 yıldır bekliyorum bu anıGördüm cnm yarın yine test ile takip et
Amin cümlemizin inşallah testi aynı marka ile tekrarla istersen koyulaşma olacak mı takip et. Ben de 8 ay önce dış gebelik geçirdim ekimde 40 yaşında olucam 13 aylık evliyim ve hamile kalabilirsem ilk bebeğim olacak Rabbim nasip ederse. Allah inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize, çok bekletmesin evlat hasretiyle sınamasınCanım inşallah yarın tekrarlıycmm çok teşekkür ederim
İnşallah doğrudur 2 yıldır bekliyorum bu anı
İnanamıyorum çok yalancı pozitifte gördüm çünkü gerçi o gördüklerimde hep çatlatma iğnesi etkisiydii. Bu ay tedavi olmadım. Rabbim kimseyi sınamasın bu konuda herkesin hepimizin gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah
Çook geçmiş olsunnnAmin cümlemizin inşallah testi aynı marka ile tekrarla istersen koyulaşma olacak mı takip et. Ben de 8 ay önce dış gebelik geçirdim ekimde 40 yaşında olucam 13 aylık evliyim ve hamile kalabilirsem ilk bebeğim olacak Rabbim nasip ederse. Allah inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize, çok bekletmesin evlat hasretiyle sınamasın
Aminn kuzum amin isteyen herkes alsın kucağına yavrusunuÇook geçmiş olsunnnRabbim en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah inan çok yürekten ediyorum duamı, evlat hasreti çektirmesin inş bi an önce nasip etsin
Yaaa ewet ikinci cizgi gorunuo ayyy hadi insallah guzel bi haber aldik devami gelsinKızlar günaydın benim bat 20si tahmini 5-6sı gibi çatlama oldu bugün test yaptım erken gebelik bi bakar mısınız sizde görüyor musunuz?
Evet canım erken gebelik testi ama bi inanamıyorum nedense yarın sabah başka bi markayla tekrar denycm umarım yanıltmıyordur testYaaa ewet ikinci cizgi gorunuo ayyy hadi insallah guzel bi haber aldik devami gelsinbu erken gebelik testi mi
İnsallah tekrar cift cizgi cikar sonrada kan ver netlessin iiceEvet canım erken gebelik testi ama bi inanamıyorum nedense yarın sabah başka bi markayla tekrar denycm umarım yanıltmıyordur test
Bende öyleyimAy vallahi içim kıyılıyor test yapınca yapmayınca da rahat edemiyorum. Halbuki beklesem ne olur ama yok dayanamıyorum
Hemen cikti ise gebesiniz,Kızlar günaydın benim bat 20si tahmini 5-6sı gibi çatlama oldu bugün test yaptım erken gebelik bi bakar mısınız sizde görüyor musunuz?
Hayali bisey var gibi..Kızlar günaydın benim bat 20si tahmini 5-6sı gibi çatlama oldu bugün test yaptım erken gebelik bi bakar mısınız sizde görüyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?