Gebeliğe Hazırlık BATI 22-23-24-25 AĞUSTOS OLANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar bugün hamilelik öncesi kontrol için doktor randevusu almıştım ki gittim. bu ay korunmadık ilk defa muayenede yumurtalıklarıma baktı sağ ve sol yumurtalığıma yumurtaların var dedi bende bu ay yumurtlama olmuşmu dedim olmuş dedi rahim kalınlığına baktı oda 12.50 çıktı iyi dedi. Korunmadığımı söyledim şuan gözükmez dedi varsa da dedi. Neyseki adet günüm pazar günü olmadı pzartesi günü gebelik olsa görürdü demi .?

Geçen adet tarihim 27 temmuz gelecek tarihimde 22 ağustos 6 gün var yani

Kızlarr ben dayanamadik gittim erken gebelik testi aldim sabah ilk idrarla yapicm bakalim ne olck
Bende dayanamayıp test yaptım ama ilk idrar değildi bat 6 olunca da tabiki çıkmadı Yarın sabahtan yapacağım. Bakalım ne olacak. Biraz üzüldüm ama ne saçmalıyorsun deyip şimdi Cüneyt özdemir dinliyorum

Merhabalar Hayır tabiki görünmez =) beta hcg değeri 1500-3000 arası olmadan kese görünmüyor. Haliyle doktor ultrasona bakıp size hiç birşey söyleyemez... Benim arkadaşım vajilan iltahaplanmayla gitmiş o zamanlar 4 haftalıkmış tabiki doktor görmemiş ilaçlar vermiş. Sonra ilaçlardan adeti gecikti sandi. Ben yapmaz dedim ama hekim arkadaş yapar deyince onu dinledi ve 2 aylıkken gebeliğini öğrendi Yani doktor göremiyor =)

Ozel yaptığını, kur
Ay geçmiş olsun 4 haftalık .... kan testi falan yapmamis mi kabala ilac verilir mi normal dr hile yazarken soruyor gebelik varmi diye. Hamilelik nasil iyi mi koruyan Allah korur elbet

Ozel yaptığını, kur

Ay geçmiş olsun 4 haftalık .... kan testi falan yapmamis mi kabala ilac verilir mi normal dr hile yazarken soruyor gebelik varmi diye. Hamilelik nasil iyi mi koruyan Allah korur elbet
İyi çok şükür 2-3 haftaya doğumu olacak... Çok sağlıklı bir gebelik süreci oldu. Kendisi memleketten döndükten 2 hafta sonra gitmiş bence kendince gebelik yok demiştir doktora. Yoksa doktorun sormadığını ben ihtimal vermiyorum... Hala daha geblik tarihim doktorun dediği gibi değil ben o tarihte memleketteydm diyor SAT hala kabullenmiyor =)

Kimsede hamilelik belirtileri var mi?
Vallahi benim testler negatif ama neredeyse bir haftadır karnım kasıklarım ağrıyor sancı gibi, beyaz akıntım var, göğüslerim hiç şişmezdi ama şimdi hafifçe şişti ve sızlıyor. Üç gün kaldı bata bakalım ne olacak. Hepimiz güzel haberler alalım inşallah

Yaa ben de aynı durumdayım normalde memelerimde bişi olmazdı sabaha karşı meme acısıyla uyandım bugün de gün içinde sızladı durdu bat 19 ağustos en son bata 5 kala yapmıştım test negatifti tutuyorum kendimi test yapmamak içiin inşallah gebeyizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…