- 21 Ekim 2012
- 919
- 989
- 323
- Konu Sahibi Yaz-ruzgari
-
Ay inşallah inşallah sağlıkla hamilelik haberi verelim birbirimize hepimiz. Benimde içim içimi yiyor kalk bir test yap diye ama en iyisi beklemek. Eğer yaparsak test birbirimizi etiketleyelimYaa ben de aynı durumdayım normalde memelerimde bişi olmazdı sabaha karşı meme acısıyla uyandım bugün de gün içinde sızladı durdu bat 19 ağustos en son bata 5 kala yapmıştım test negatiftitutuyorum kendimi test yapmamak içiin inşallah gebeyizdir
Sabah dayanamayıp test yaptım. İlk idrar değildi temiz çıkacağını bile bile gene sarstıTemiz cikmasina alistik zaten
Erken bence bi kaç gün sonra tekrarlaArkadaşlar ben şimdi 6 gün önce gösteren testi yaptım yine tek çizgibat 22 Ağustos 6 gün kaldı yanı. Olsa cikar miydi sizce
O kadar umut yok mu hic belirti falanSabah dayanamayıp test yaptım. İlk idrar değildi temiz çıkacağını bile bile gene sarstıDoktora randevu aldım. Hazırlıklar önden başlasın dedim
Belirti var mı açıkçası bilmiyorum. Var olanların psikolojik olduğunu düşünüyorum. Geçen hafta duran trafikte bir bayan hastaymış uyuyakalmış çok sert çarptı. Onun etkisi mi döllenme etkisi mi bilmiyorum belim ağrıyor. Ayaklarıma vurdu haftasonu baya regl olacağım sandım hissisleşti falan. Çok uykum geliyor bıraksınız her yerde uyurum o moddayım. Ama yazın etkisi de böyle.. Havuzdan sonra bir kaç leke gördüm bunlar ben uyduruyorum diye düşünüyorumO kadar umut yok mu hic belirti falan
Ayy sabahtan test yapacak mısın?Bat 20 ağst son 4 hadi bakalım bende geldim.
Bu ayda elenecek miyiz bakalım
Yabi lekenme bi dusundurmuo deil sabah olsunda bakalim testte varsa ciksin yoksa adet geciktikden sonra cift cizgiyi gorelim artik doktora gitmeye gerek kalmadanBelirti var mı açıkçası bilmiyorum. Var olanların psikolojik olduğunu düşünüyorum. Geçen hafta duran trafikte bir bayan hastaymış uyuyakalmış çok sert çarptı. Onun etkisi mi döllenme etkisi mi bilmiyorum belim ağrıyor. Ayaklarıma vurdu haftasonu baya regl olacağım sandım hissisleşti falan. Çok uykum geliyor bıraksınız her yerde uyurum o moddayım. Ama yazın etkisi de böyle.. Havuzdan sonra bir kaç leke gördüm bunlar ben uyduruyorum diye düşünüyorumAma zaman kaybetmemek adına randevu almak istedim.
3 senedir içim şişti test yapmaktan yapmıyorum yetti canıma verdğim paralar o zımbırtılaraAyy sabahtan test yapacak mısın?
Ohoo ben her ay hamileyim hepsi tutsaydı belirtilerimin şimdi 200 adet bebem vardı. Mesela bat 4 gün var yine midem bulanmaya başladı neden çünkü kendimi hamile zannediyorumBelirti var mı açıkçası bilmiyorum. Var olanların psikolojik olduğunu düşünüyorum. Geçen hafta duran trafikte bir bayan hastaymış uyuyakalmış çok sert çarptı. Onun etkisi mi döllenme etkisi mi bilmiyorum belim ağrıyor. Ayaklarıma vurdu haftasonu baya regl olacağım sandım hissisleşti falan. Çok uykum geliyor bıraksınız her yerde uyurum o moddayım. Ama yazın etkisi de böyle.. Havuzdan sonra bir kaç leke gördüm bunlar ben uyduruyorum diye düşünüyorumAma zaman kaybetmemek adına randevu almak istedim.
Amaaan hepimiz öyle. İnşallah gerçekten hamilesindir, isteyen herkes, hepimiz hamileyizdirOhoo ben her ay hamileyim hepsi tutsaydı belirtilerimin şimdi 200 adet bebem vardı. Mesela bat 4 gün var yine midem bulanmaya başladı neden çünkü kendimi hamile zannediyorum
Baş dönmelerin ağzında metalik tatta var mı?Ohoo ben her ay hamileyim hepsi tutsaydı belirtilerimin şimdi 200 adet bebem vardı. Mesela bat 4 gün var yine midem bulanmaya başladı neden çünkü kendimi hamile zannediyorum
Sizde bir sıkıntı var mı? Yoksa sebebsiz infertilite mi?Ohoo ben her ay hamileyim hepsi tutsaydı belirtilerimin şimdi 200 adet bebem vardı. Mesela bat 4 gün var yine midem bulanmaya başladı neden çünkü kendimi hamile zannediyorum
Eşmdw şekl bozklğu var fakat 3 ayda 1 sperm yenileniyor bu engel değil diyen 2 dr var. Bende hçbr sorun çıkmadı. Regl düzenli pko yok fakat olmuyor malesefSizde bir sıkıntı var mı? Yoksa sebebsiz infertilite mi?
Aynıymışız ben çatlatma iğnesi de kullandım 13 güne girdim siz test yapabilirsinizMerhaba benim bat 19 Ağustos klomen kullandım son üç gunum
1 gun gecikdikden sonra mi ogrenmistin hamileligini. Ya iste herseyi hamileligi vuruoruz belirti olarak kabul edip test yapioruz aslinda yapmamak lazim erkenden de dayanilmio ki bi umut isteGünaydın kızlar benimde 20 veya 21 ağustos bat 10 gün önceden başlayan adet olacakmış gibi sancım oluyor ara ara. yine geçen cuma mide bulantısı yaşadım ama göğüslerim gayet yumuşak ara ara ucu acıyor bu ayda olmadı sanırım. Aralıkta dış gebelik geçirmiştim o zaman bata 5 gün kala predictor early negatifti. 3 gün kala kaset test negatifti. Regl günü ertesi kaset testte öğrenmiştim sonra kan verdim 91 di ama o ay 5 gün kala ani mide bulantısı ekşili tatlar yeme isteği ve reglden 1 hafta önce genital bölgeme alttan bıçak sokulmuş gibi bişey 2 kere yaşadım. Regl geciktiği gün göğsümde damar belirginleşmişti ve göğüslerim büyümüştü. Hiç bir hamilelik birbirine benzemiyor deniliyor ama ben hep o belirtileri arayıp bulamayınca da bu ay da olmadı diyorum nitekim olmuyor daAma sizlere tavsiyem ciddi belirtiniz yoksa regl gününü bekleyin kızlar. Benim o hamileliğimde 3 arkadaşım beni aradı seni rüyamda gördüm hamileydin diye belirtiler var ama testte çıkması gecikmeyi buldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?