Gebeliğe Hazırlık BATI 22-23-24-25 AĞUSTOS OLANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay inşallah inşallah sağlıkla hamilelik haberi verelim birbirimize hepimiz. Benimde içim içimi yiyor kalk bir test yap diye ama en iyisi beklemek. Eğer yaparsak test birbirimizi etiketleyelim

O kadar umut yok mu hic belirti falan
Belirti var mı açıkçası bilmiyorum. Var olanların psikolojik olduğunu düşünüyorum. Geçen hafta duran trafikte bir bayan hastaymış uyuyakalmış çok sert çarptı. Onun etkisi mi döllenme etkisi mi bilmiyorum belim ağrıyor. Ayaklarıma vurdu haftasonu baya regl olacağım sandım hissisleşti falan. Çok uykum geliyor bıraksınız her yerde uyurum o moddayım. Ama yazın etkisi de böyle.. Havuzdan sonra bir kaç leke gördüm bunlar ben uyduruyorum diye düşünüyorum Ama zaman kaybetmemek adına randevu almak istedim.

Yabi lekenme bi dusundurmuo deil sabah olsunda bakalim testte varsa ciksin yoksa adet geciktikden sonra cift cizgiyi gorelim artik doktora gitmeye gerek kalmadan

Ohoo ben her ay hamileyim hepsi tutsaydı belirtilerimin şimdi 200 adet bebem vardı. Mesela bat 4 gün var yine midem bulanmaya başladı neden çünkü kendimi hamile zannediyorum

Walla bende goguslerim agriyormu diye goguslerime dokunmaktan artik hassaslastiracagim goguslerimi.

gunde 10 defa kontrol ediyorum. Bat 24 veya 25. Daha cook var offf

Günaydın kızlar benimde 20 veya 21 ağustos bat 10 gün önceden başlayan adet olacakmış gibi sancım oluyor ara ara. yine geçen cuma mide bulantısı yaşadım ama göğüslerim gayet yumuşak ara ara ucu acıyor bu ayda olmadı sanırım. Aralıkta dış gebelik geçirmiştim o zaman bata 5 gün kala predictor early negatifti. 3 gün kala kaset test negatifti. Regl günü ertesi kaset testte öğrenmiştim sonra kan verdim 91 di ama o ay 5 gün kala ani mide bulantısı ekşili tatlar yeme isteği ve reglden 1 hafta önce genital bölgeme alttan bıçak sokulmuş gibi bişey 2 kere yaşadım. Regl geciktiği gün göğsümde damar belirginleşmişti ve göğüslerim büyümüştü. Hiç bir hamilelik birbirine benzemiyor deniliyor ama ben hep o belirtileri arayıp bulamayınca da bu ay da olmadı diyorum nitekim olmuyor da Ama sizlere tavsiyem ciddi belirtiniz yoksa regl gününü bekleyin kızlar. Benim o hamileliğimde 3 arkadaşım beni aradı seni rüyamda gördüm hamileydin diye belirtiler var ama testte çıkması gecikmeyi buldu.

1 gun gecikdikden sonra mi ogrenmistin hamileligini. Ya iste herseyi hamileligi vuruoruz belirti olarak kabul edip test yapioruz aslinda yapmamak lazim erkenden de dayanilmio ki bi umut iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…