- Konu Sahibi Yaz-ruzgari
-
1 gun gecikdikden sonra mi ogrenmistin hamileligini. Ya iste herseyi hamileligi vuruoruz belirti olarak kabul edip test yapioruz aslinda yapmamak lazim erkenden de dayanilmio ko bi umut isteGünaydın kızlar benimde 20 veya 21 ağustos bat 10 gün önceden başlayan adet olacakmış gibi sancım oluyor ara ara. yine geçen cuma mide bulantısı yaşadım ama göğüslerim gayet yumuşak ara ara ucu acıyor bu ayda olmadı sanırım. Aralıkta dış gebelik geçirmiştim o zaman bata 5 gün kala predictor early negatifti. 3 gün kala kaset test negatifti. Regl günü ertesi kaset testte öğrenmiştim sonra kan verdim 91 di ama o ay 5 gün kala ani mide bulantısı ekşili tatlar yeme isteği ve reglden 1 hafta önce genital bölgeme alttan bıçak sokulmuş gibi bişey 2 kere yaşadım. Regl geciktiği gün göğsümde damar belirginleşmişti ve göğüslerim büyümüştü. Hiç bir hamilelik birbirine benzemiyor deniliyor ama ben hep o belirtileri arayıp bulamayınca da bu ay da olmadı diyorum nitekim olmuyor daAma sizlere tavsiyem ciddi belirtiniz yoksa regl gününü bekleyin kızlar. Benim o hamileliğimde 3 arkadaşım beni aradı seni rüyamda gördüm hamileydin diye belirtiler var ama testte çıkması gecikmeyi buldu.
Evet canım 5 gün kala predictor early tertemiz negatif geldi 3 gün kala da kaset gebelik testi tertemizdi bat 1 gün gecince kaset testte silikti kan testinde 91 çıktı hepimiz aynıyız bir ümit bekliyoruz 12 gün sürdü hamileliğim Allah herkese yaşatsın bu duyguyu diye diye dua ettim. Öğrenince de korku mutluluk heyecan öyle duygu karışıyor ki birbirine Dilerim Allah ümitle bekleyen, evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkesin kucağını bekletmeden tez zamanda doldursun benimle beraber1 gun gecikdikden sonra mi ogrenmistin hamileligini. Ya iste herseyi hamileligi vuruoruz belirti olarak kabul edip test yapioruz aslinda yapmamak lazim erkenden de dayanilmio ki bi umut iste
Aminn insallah yaa olsun artik saglikli bi sekilde hepimizin Allah m tez vakitde bebis versin bize dua ediorum bol bol negatifi gorunce morelim bozulmustu sen bi nebze umut oldun bana artik adet gecmesini beklicem test yapmicem insan kotu oluoEvet canım 5 gün kala predictor early tertemiz negatif geldi 3 gün kala da kaset gebelik testi tertemizdi bat 1 gün gecince kaset testte silikti kan testinde 91 çıktı hepimiz aynıyız bir ümit bekliyoruz 12 gün sürdü hamileliğim Allah herkese yaşatsın bu duyguyu diye diye dua ettim. Öğrenince de korku mutluluk heyecan öyle duygu karışıyor ki birbirine Dilerim Allah ümitle bekleyen, evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkesin kucağını bekletmeden tez zamanda doldursun benimle beraber
Bende test yaptım tabiki negatifKizlar günaydin ben test negatif
Kızlar benim 6 gün var daha test yapmadım çıkma diye çok bi belirtimde yok zaten.. Şimdi covid aşısı olcam bebek varsa bile etkiler mi
Ağustos grubunda 2 arkadaş gebe kaldılar, benimde özelden görüştüğüm kişi gebe kaldıktan sonra öğrendi.. Gebeliği etkilemiyor ama tutundu ise bebeğe zararı olabilir. İstersen bat günü kadar bekleyin kan tahlili yapıp öyle olmaya karar versiniz. Çok kalmamışKızlar benim 6 gün var daha test yapmadım çıkma diye çok bi belirtimde yok zaten.. Şimdi covid aşısı olcam bebek varsa bile etkiler mi
Hayirlisi olsun artikBende test yaptım tabiki negatifAma bat 3 kala bir daha yapıcam... Olmuyorsa da umudu yitirmemek adına devamlılık önemli =)
Bi yerde okudum kız çocukları testte battan önce çıkıyormuş. Erkek çocukları battan sonra çıkıyormuş. Her türlü umut kırıntısına muhtaciyetHayirlisi olsun artik
Bi yerde okudum kız çocukları testte battan önce çıkıyormuş. Erkek çocukları battan sonra çıkıyormuş. Her türlü umut kırıntısına muhtaciyet
Bugün tekrar yapmadın mı testKızlar günaydın benim bat 20si tahmini 5-6sı gibi çatlama oldu bugün test yaptım erken gebelik bi bakar mısınız sizde görüyor musunuz?
Bende sizin gibi her ay Bi önceki hamilelikte olan belirtileri arıyorum olmayınca bu ay da olmadı diyorum adete 10 gün kala başlıyorum bunu yapmaya şimdi 2 gün var perşembe olmam lazım ortada hiç birşey yokGünaydın kızlar benimde 20 veya 21 ağustos bat 10 gün önceden başlayan adet olacakmış gibi sancım oluyor ara ara. yine geçen cuma mide bulantısı yaşadım ama göğüslerim gayet yumuşak ara ara ucu acıyor bu ayda olmadı sanırım. Aralıkta dış gebelik geçirmiştim o zaman bata 5 gün kala predictor early negatifti. 3 gün kala kaset test negatifti. Regl günü ertesi kaset testte öğrenmiştim sonra kan verdim 91 di ama o ay 5 gün kala ani mide bulantısı ekşili tatlar yeme isteği ve reglden 1 hafta önce genital bölgeme alttan bıçak sokulmuş gibi bişey 2 kere yaşadım. Regl geciktiği gün göğsümde damar belirginleşmişti ve göğüslerim büyümüştü. Hiç bir hamilelik birbirine benzemiyor deniliyor ama ben hep o belirtileri arayıp bulamayınca da bu ay da olmadı diyorum nitekim olmuyor daAma sizlere tavsiyem ciddi belirtiniz yoksa regl gününü bekleyin kızlar. Benim o hamileliğimde 3 arkadaşım beni aradı seni rüyamda gördüm hamileydin diye belirtiler var ama testte çıkması gecikmeyi buldu.
Ah bu psikoloji çok daha zor hani yaşamayan ne ile karşılacağını bilmiyor daha önce yaşayan da o belirtileri bulamayınca baştan pes ediyor. Bende çok ümitsizim. Eşime dedim bu ay da olmadı diye hamileyken de öyle diyordun diyo:) Ama şimdi biliyorum o zaman ne yaşadığımı diyorum böyle bir kısır döngüBende sizin gibi her ay Bi önceki hamilelikte olan belirtileri arıyorum olmayınca bu ay da olmadı diyorum adete 10 gün kala başlıyorum bunu yapmaya şimdi 2 gün var perşembe olmam lazım ortada hiç birşey yok
Bende aynı eşime yok her zamanki gibi diyorum test yapasım da yok eşim dün test yaptım sandı hatta iğne yaptırmama rağmen düzenli bir ilişki de olmadı zaten kendi de diyordu bu ay da olmaz diye gene de umut ediyorAh bu psikoloji çok daha zor hani yaşamayan ne ile karşılacağını bilmiyor daha önce yaşayan da o belirtileri bulamayınca baştan pes ediyor. Bende çok ümitsizim. Eşime dedim bu ay da olmadı diye hamileyken de öyle diyordun diyo:) Ama şimdi biliyorum o zaman ne yaşadığımı diyorum böyle bir kısır döngü
Ne çıktı yaptınız mifreely veya predictor... Bende predictor aldım. Bakalım sabah size haberleri veririm. NE kadar temiz olacak önden yazarım.
Dayanamadım yaptım tabi tertemiz çıktı. Ama iyi oldu belim kasik ağrısı geçti bir andaDur erken ... galeyana gelme
Allah ol derse olur zamanı var sanırım halaBende aynı eşime yok her zamanki gibi diyorum test yapasım da yok eşim dün test yaptım sandı hatta iğne yaptırmama rağmen düzenli bir ilişki de olmadı zaten kendi de diyordu bu ay da olmaz diye gene de umut ediyorBi konu okudum 2 kadın ertesi gün hapı kullanmış 2 si de hamileymiş biz bişey kullanmıyoz gene olmuyor
Aynen canım ne zaman bizlere layık görürse o zaman olurAllah ol derse olur zamanı var sanırım hala
Evet o konuyu ben de okudum. Ben de senin gibi düşündümBende aynı eşime yok her zamanki gibi diyorum test yapasım da yok eşim dün test yaptım sandı hatta iğne yaptırmama rağmen düzenli bir ilişki de olmadı zaten kendi de diyordu bu ay da olmaz diye gene de umut ediyorBi konu okudum 2 kadın ertesi gün hapı kullanmış 2 si de hamileymiş biz bişey kullanmıyoz gene olmuyor
Bende aynı eşime yok her zamanki gibi diyorum test yapasım da yok eşim dün test yaptım sandı hatta iğne yaptırmama rağmen düzenli bir ilişki de olmadı zaten kendi de diyordu bu ay da olmaz diye gene de umut ediyorBi konu okudum 2 kadın ertesi gün hapı kullanmış 2 si de hamileymiş biz bişey kullanmıyoz gene olmuyor
Ben kan verdim 1.20Ayy valla yaa kafayi yicez en sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?