Gebeliğe Hazırlık BATI 22-23-24-25 AĞUSTOS OLANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 gun gecikdikden sonra mi ogrenmistin hamileligini. Ya iste herseyi hamileligi vuruoruz belirti olarak kabul edip test yapioruz aslinda yapmamak lazim erkenden de dayanilmio ko bi umut iste

1 gun gecikdikden sonra mi ogrenmistin hamileligini. Ya iste herseyi hamileligi vuruoruz belirti olarak kabul edip test yapioruz aslinda yapmamak lazim erkenden de dayanilmio ki bi umut iste
Evet canım 5 gün kala predictor early tertemiz negatif geldi 3 gün kala da kaset gebelik testi tertemizdi bat 1 gün gecince kaset testte silikti kan testinde 91 çıktı hepimiz aynıyız bir ümit bekliyoruz 12 gün sürdü hamileliğim Allah herkese yaşatsın bu duyguyu diye diye dua ettim. Öğrenince de korku mutluluk heyecan öyle duygu karışıyor ki birbirine Dilerim Allah ümitle bekleyen, evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkesin kucağını bekletmeden tez zamanda doldursun benimle beraber

Aminn insallah yaa olsun artik saglikli bi sekilde hepimizin Allah m tez vakitde bebis versin bize dua ediorum bol bol negatifi gorunce morelim bozulmustu sen bi nebze umut oldun bana artik adet gecmesini beklicem test yapmicem insan kotu oluo

Kızlar benim 6 gün var daha test yapmadım çıkma diye çok bi belirtimde yok zaten.. Şimdi covid aşısı olcam bebek varsa bile etkiler mi

Ben de cumartesi çatlatma iğnesi oldum bugün de sinovac aşımı oldum. İnşallah etkilemez okullar açılıyor iki günde bir PCR testi verilecek diye dydum ve oldum aşımı adetim gelirse ikinci dozu da olacağım. Ama ben de baya karasız kaldım gebelik planladığım için olamıyordum. İnşallah olmaz bişey
Kızlar benim 6 gün var daha test yapmadım çıkma diye çok bi belirtimde yok zaten.. Şimdi covid aşısı olcam bebek varsa bile etkiler mi

Ağustos grubunda 2 arkadaş gebe kaldılar, benimde özelden görüştüğüm kişi gebe kaldıktan sonra öğrendi.. Gebeliği etkilemiyor ama tutundu ise bebeğe zararı olabilir. İstersen bat günü kadar bekleyin kan tahlili yapıp öyle olmaya karar versiniz. Çok kalmamış

Bende sizin gibi her ay Bi önceki hamilelikte olan belirtileri arıyorum olmayınca bu ay da olmadı diyorum adete 10 gün kala başlıyorum bunu yapmaya şimdi 2 gün var perşembe olmam lazım ortada hiç birşey yok

Bende sizin gibi her ay Bi önceki hamilelikte olan belirtileri arıyorum olmayınca bu ay da olmadı diyorum adete 10 gün kala başlıyorum bunu yapmaya şimdi 2 gün var perşembe olmam lazım ortada hiç birşey yok
Ah bu psikoloji çok daha zor hani yaşamayan ne ile karşılacağını bilmiyor daha önce yaşayan da o belirtileri bulamayınca baştan pes ediyor. Bende çok ümitsizim. Eşime dedim bu ay da olmadı diye hamileyken de öyle diyordun diyo:) Ama şimdi biliyorum o zaman ne yaşadığımı diyorum böyle bir kısır döngü

Bende aynı eşime yok her zamanki gibi diyorum test yapasım da yok eşim dün test yaptım sandı hatta iğne yaptırmama rağmen düzenli bir ilişki de olmadı zaten kendi de diyordu bu ay da olmaz diye gene de umut ediyor Bi konu okudum 2 kadın ertesi gün hapı kullanmış 2 si de hamileymiş biz bişey kullanmıyoz gene olmuyor

Allah ol derse olur zamanı var sanırım hala

Evet o konuyu ben de okudum. Ben de senin gibi düşündüm

Vallahi aynısını düşündüm maşallah tutacak bebek her şekilde tutuyor. Tutmayacak olan da ister yat ister otur ne yaparsan yap tutmuyor. Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. Bizlere de en yakın zamanda hayırlı, sağlıklı gebelik haberleri almak nasip olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…