Gebeliğe Hazırlık BATI 22-23-24-25 AĞUSTOS OLANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyon sonrası geçemeyen bel ve kasık ağrısı yaşadım, 7 gün kaldı adete, aşı olmadan bakayım dedim. Ben bu işin içindeyim ama herşey yaşanınca çok farkli

Ovulasyon sonrası geçemeyen bel ve kasık ağrısı yaşadım, 7 gün kaldı adete, aşı olmadan bakayım dedim. Ben bu işin içindeyim ama herşey yaşanınca çok farkli
Daha varmış sizin bilinmez tabi ne olur belki de yükselir. Sıkmayın canınızı. Dediğiniz gibi insan içinde de olsa yaşayınca daha farklıdır. Dışarıdan bakınca anlaşılmıyor hisler.

Bekle derim acele etmeyin
Ovülasyon testi falan yapmadım zaten yumurta akı kıvamındaki akıntıya göre yaptım bir şeyler o akıntıdan yaklaşık 6 gün sonra bir bel ve kasık ağrısı yaşadım sadece bir gün sürdü hatta 1 gün bile değil ama 2-3 gündür de akıntım hiç olmadığı kadar yoğun. Aşı tarihim geldi acaba beklesem mi yoksa beta verip öyle mi aşı olsam bilemediğim için sorayım dedim yeni yeni bebek düşünmeye başladık yolun en başındayım aslında

İnşallah canım ya bende erteledim sonunda oldum.

7 gün var kaşık ve bel ağrım çok şiddetli ayakta kalınca özellikle
Benimde karın bölgemde regl olacakmışım gibi bir ağrı var bir haftadır bugün kasıklarım da ağrıyor sancı gibi. Bat 19 Ağustos dün yaptığım test negatifti umudum yok olsa çıkardı diye düşünüyorum ama inşallah yanılıyorumdur bende.

Canım randevum vardı yaptırdım.. Yani varsa şuan tutunmuş olması lazım ben tutunmasını engeller diye korktum ama bununla alakalı bi yazıda bulamadım.. inşallah zararı olmaz

Asi konusunda bir cok soylenti var bilemiyorum..
Bazen testlerde çıkarabiliyor ucu açık bir şey hamilelik hic belirti vermeden de oluyor tum belirtiler olsada olmuyor. Icin rahat değilse kan verin

Biz neler yapıyoruz olmuyor….

Ben de senin gibiydim yaptırdım artık inşallah bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…