- 21 Ekim 2012
- 919
- 989
- 323
- Konu Sahibi Yaz-ruzgari
-
Kaç gün var adetinize acaba?Ben kan verdim 1.20
7 gün var kaşık ve bel ağrım çok şiddetli ayakta kalınca özellikleKaç gün var adetinize acaba?
Daha varmış sizin bilinmez tabi ne olur belki de yükselir. Sıkmayın canınızı. Dediğiniz gibi insan içinde de olsa yaşayınca daha farklıdır. Dışarıdan bakınca anlaşılmıyor hisler.Ovulasyon sonrası geçemeyen bel ve kasık ağrısı yaşadım, 7 gün kaldı adete, aşı olmadan bakayım dedim. Ben bu işin içindeyim ama herşey yaşanınca çok farkli
Bekle derim acele etmeyinMerhabalar bat 24 Ağustos beta testine baktırsam belli olur mu yoksa adet gecikmesini mi beklemeliyim ?
Ovülasyon testi falan yapmadım zaten yumurta akı kıvamındaki akıntıya göre yaptım bir şeyler o akıntıdan yaklaşık 6 gün sonra bir bel ve kasık ağrısı yaşadım sadece bir gün sürdü hatta 1 gün bile değil ama 2-3 gündür de akıntım hiç olmadığı kadar yoğun. Aşı tarihim geldi acaba beklesem mi yoksa beta verip öyle mi aşı olsam bilemediğim için sorayım dedim yeni yeni bebek düşünmeye başladık yolun en başındayım aslındaBekle derim acele etmeyin
İnşallah canım ya bende erteledim sonunda oldum.Ben de cumartesi çatlatma iğnesi oldum bugün de sinovac aşımı oldum. İnşallah etkilemez okullar açılıyor iki günde bir PCR testi verilecek diye dydum ve oldum aşımı adetim gelirse ikinci dozu da olacağım. Ama ben de baya karasız kaldım gebelik planladığım için olamıyordum. İnşallah olmaz bişey
Benimde karın bölgemde regl olacakmışım gibi bir ağrı var bir haftadır bugün kasıklarım da ağrıyor sancı gibi. Bat 19 Ağustos dün yaptığım test negatifti umudum yok olsa çıkardı diye düşünüyorum ama inşallah yanılıyorumdur bende.7 gün var kaşık ve bel ağrım çok şiddetli ayakta kalınca özellikle
Canım randevum vardı yaptırdım.. Yani varsa şuan tutunmuş olması lazım ben tutunmasını engeller diye korktum ama bununla alakalı bi yazıda bulamadım.. inşallah zararı olmazAğustos grubunda 2 arkadaş gebe kaldılar, benimde özelden görüştüğüm kişi gebe kaldıktan sonra öğrendi.. Gebeliği etkilemiyor ama tutundu ise bebeğe zararı olabilir. İstersen bat günü kadar bekleyin kan tahlili yapıp öyle olmaya karar versiniz. Çok kalmamış
Merhaba normal test mi erken gebelik testi mi aldınız? İnşallah ikinci çizgiyi görürsünüzMerhaba kızlar benimde bat 21 Ağustos üç dört gün var yani test aldım birazdan yapıcam
Asi konusunda bir cok soylenti var bilemiyorum..Ovülasyon testi falan yapmadım zaten yumurta akı kıvamındaki akıntıya göre yaptım bir şeyler o akıntıdan yaklaşık 6 gün sonra bir bel ve kasık ağrısı yaşadım sadece bir gün sürdü hatta 1 gün bile değil ama 2-3 gündür de akıntım hiç olmadığı kadar yoğun. Aşı tarihim geldi acaba beklesem mi yoksa beta verip öyle mi aşı olsam bilemediğim için sorayım dedim yeni yeni bebek düşünmeye başladık yolun en başındayım aslında
Hadi bismillah deMerhaba kızlar benimde bat 21 Ağustos üç dört gün var yani test aldım birazdan yapıcam
Biz neler yapıyoruz olmuyor….Bende aynı eşime yok her zamanki gibi diyorum test yapasım da yok eşim dün test yaptım sandı hatta iğne yaptırmama rağmen düzenli bir ilişki de olmadı zaten kendi de diyordu bu ay da olmaz diye gene de umut ediyorBi konu okudum 2 kadın ertesi gün hapı kullanmış 2 si de hamileymiş biz bişey kullanmıyoz gene olmuyor
Erken gibi canımMerhabalar bat 24 Ağustos beta testine baktırsam belli olur mu yoksa adet gecikmesini mi beklemeliyim ?
Simdi okudum haplara da guvenilmeyecek sanirim . Allah cc bi cani yaratacaksa kim veya ne engel olur ki...Biz neler yapıyoruz olmuyor….
Ben de senin gibiydim yaptırdım artık inşallah bişey olmazOvülasyon testi falan yapmadım zaten yumurta akı kıvamındaki akıntıya göre yaptım bir şeyler o akıntıdan yaklaşık 6 gün sonra bir bel ve kasık ağrısı yaşadım sadece bir gün sürdü hatta 1 gün bile değil ama 2-3 gündür de akıntım hiç olmadığı kadar yoğun. Aşı tarihim geldi acaba beklesem mi yoksa beta verip öyle mi aşı olsam bilemediğim için sorayım dedim yeni yeni bebek düşünmeye başladık yolun en başındayım aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?