Gebeliğe Hazırlık BATI 22-23-24-25 AĞUSTOS OLANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım amin aynen dediğin gibi kısmette varsa önüne geçilmiyor

Regl gibi değil benim ağrım ara ara gelen ince sızı

Merhabalar benim de adetime 6 gün var bugün test aldım ama negatif çıkar diye yapmaya korkuyorum bi yandan da yapmak için sabırsızlanıyorum ne kötü şey beklemek

Normalde 10 gün önceden adet belirtilerim başlardı şu an göğüs hassasiyeti diışında bir belirtim yok akıntım da yok

Canım randevum vardı yaptırdım.. Yani varsa şuan tutunmuş olması lazım ben tutunmasını engeller diye korktum ama bununla alakalı bi yazıda bulamadım.. inşallah zararı olmaz
Canım iyi yapmışsın şifa olsun en başlarda herhangi bi zararı yok plesanta da oluştuktan sonra ilk 3 ay önermiyorlar yani en başta ve 3 aydan sonra sıkıntı yok. Şuan covid yoğun bakımlar aşısız gebelerle dolu, o yüzden aşılarınızı olun kızlar bebeğiniz ve önce kendi sağlığınız için.

Eklentiler

• 56E37727-DF81-41DE-8063-6130443E6B96.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 73
  • 377C95EB-5363-4F13-A618-2A4ED401D4E1.webp
    61,4 KB · Görüntüleme: 73
Baksanıza ikisinide şimdi yaptım
Ay gerçekten bu ne kuzum başka marka alıp dene hemen bence çünkü bi tuhaflık var testlerde bi de miratech bende yalancı pozitif göstermişliği var farklı bi marka mı denesen hemennn

bi de sen geçen ay da nı bu testten yapmıştın çift gelmemiş miydi 19 haziran bi konu açmışsın tatlım bu testler sıkıntılı olabilir yaaa

Lanet bi marka ya bugün başka eczaneden alayım denicem verdiğimiz paraya yazık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…