- 27 Ağustos 2020
- 65
- 22
- 8
- Konu Sahibi Yaz-ruzgari
-
Normal test aldım aminMerhaba normal test mi erken gebelik testi mi aldınız? İnşallah ikinci çizgiyi görürsünüz
İnsan ne yapacağını şaşırıyor Allah İn takdiri işteEvet o konuyu ben de okudum. Ben de senin gibi düşündüm
Aynen valla tüm olmasın diye çabalayanların oluyorBiz neler yapıyoruz olmuyor….
Amin canım amin aynen dediğin gibi kısmette varsa önüne geçilmiyorVallahi aynısını düşündüm maşallah tutacak bebek her şekilde tutuyor. Tutmayacak olan da ister yat ister otur ne yaparsan yap tutmuyor. Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. Bizlere de en yakın zamanda hayırlı, sağlıklı gebelik haberleri almak nasip olsun.
Hadi topic bebiş haberi alsınnnnNormal test aldım amin
Bekliyoruz güzel haberlerini hadi inşallahNormal test aldım amin
İnşallah canımHadi topic bebiş haberi alsınnnn
Ah bi Eve gidebilsem.Bekliyoruz güzel haberlerini hadi inşallah
İnsan ne yapacağını şaşırıyor Allah İn takdiri i
Regl gibi değil benim ağrım ara ara gelen ince sızıBenimde karın bölgemde regl olacakmışım gibi bir ağrı var bir haftadır bugün kasıklarım da ağrıyor sancı gibi. Bat 19 Ağustos dün yaptığım test negatifti umudum yok olsa çıkardı diye düşünüyorum ama inşallah yanılıyorumdur bende.
Regl gibi değil benim ağrım ara ara gelen ince sızı
Canım iyi yapmışsın şifa olsun en başlarda herhangi bi zararı yok plesanta da oluştuktan sonra ilk 3 ay önermiyorlar yani en başta ve 3 aydan sonra sıkıntı yok. Şuan covid yoğun bakımlar aşısız gebelerle dolu, o yüzden aşılarınızı olun kızlar bebeğiniz ve önce kendi sağlığınız için.Canım randevum vardı yaptırdım.. Yani varsa şuan tutunmuş olması lazım ben tutunmasını engeller diye korktum ama bununla alakalı bi yazıda bulamadım.. inşallah zararı olmaz
BuneeeNormal test aldım amin
Noolduu yaptın mı testiiBuneee
Baksanıza ikisinide şimdi yaptımHadi topic bebiş haberi alsınnnn
Noolduu yaptın mı testii
Ay gerçekten bu neBaksanıza ikisinide şimdi yaptım
Lanet bi marka ya bugün başka eczaneden alayım denicem verdiğimiz paraya yazık yaAy gerçekten bu nekuzum başka marka alıp dene hemen bence çünkü bi tuhaflık var testlerde bi de miratech bende yalancı pozitif göstermişliği var farklı bi marka mı denesen hemennn
bi de sen geçen ay da nı bu testten yapmıştın çift gelmemiş miydi 19 haziran bi konu açmışsın tatlım bu testler sıkıntılı olabilir yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?