- Konu Sahibi Yaz-ruzgari
-
Evet canımm görünüyor hemen mi çıktı?Merhaba kızlar ben silik bir çizgi gördüm ama sizde görüyor musunuz
Maalesef kuzum ya, başka test dene hemen inşallah güzelce çıkar çift çizgi de sevinirizz:)Lanet bi marka ya bugün başka eczaneden alayım denicem verdiğimiz paraya yazık ya
Hemen gördüm sonrada pembeleşmesi daha belli oldu ama silikte olsa teste çizgi var çatlama olalı 9.gün bebetime test yarın yine yapıcam cnm dün yaptım birsey yoktu 3 4 gündür uyukluyorum uyanınca dedim yap sabah idrarı da değil şimdi yaptım ayyy inş vardır Allahım tez zamanda kucağımızı doldursun inşEvet canımm görünüyor hemen mi çıktı?
rengl oldun mu peki?Bilmiyorum aslında bu belirtiler psikolojik geliyor artık bana dikkat almıyorum çünkü hep belirti yaşadım bir ay kimyasal dışında hiç bir sonuç alamadım dün gece uyandım kasık ve karın ağrısı yaşadım goguslerde hafif gelip giden hassasiyet oluyor sanki ama emin olamıyorum ben mi uyduruyorum diyorum
Ayy evet bende görüyorum hiçte silik deüilMerhaba kızlar ben silik bir çizgi gördüm ama sizde görüyor musunuz
Sağol cnm şu an testin bebetime olmasından korkuyorum bakalım diğer günler koyulaşacak mı inş vardırAyy evet bende görüyorum hiçte silik deüil
Babetime ile öğrenen çok duydum bende mi ondan alsam… bat kaç varSağol cnm şu an testin bebetime olmasından korkuyorum bakalım diğer günler koyulaşacak mı inş vardır
bata 5 var cnm çatlama olalı 9. gün uyku halim gündüzleri bastırınca bir yapayım dedim böyle çıktı bakalım inş adete kadar koyulaşır inşallahBabetime ile öğrenen çok duydum bende mi ondan alsam… bat kaç var
eveeeetttt bat ne zmndı kuzumMerhaba kızlar ben silik bir çizgi gördüm ama sizde görüyor musunuz
bata 5 var cnm inş koyulaşır bata kadar yapacağım devam ederse pazartesi kan vericemeveeeetttt bat ne zmndı kuzum
İnşallah Allah'ım nasip etsin bu sefer olmuş olsun senin de benim de tüm bekleyenlerin deebata 5 var cnm inş koyulaşır bata kadar yapacağım devam ederse pazartesi kan vericem
Ben bisey anlamadim bozuk gibiBaksanıza ikisinide şimdi yaptım
amin inşalllah cnmİnşallah Allah'ım nasip etsin bu sefer olmuş olsun senin de benim de tüm bekleyenlerin dee
Sağol canımCanım iyi yapmışsın şifa olsun en başlarda herhangi bi zararı yok plesanta da oluştuktan sonra ilk 3 ay önermiyorlar yani en başta ve 3 aydan sonra sıkıntı yok. Şuan covid yoğun bakımlar aşısız gebelerle dolu, o yüzden aşılarınızı olun kızlar bebeğiniz ve önce kendi sağlığınız için.
Canım var gibiiiii bence kan vermeye koşşşMerhaba kızlar ben silik bir çizgi gördüm ama sizde görüyor musunuz
Canım yumurtlaman devam ediyor bence bugun aksam ya da yarın sabah çatlar gibi. Sen devam et ilişkiye ve test. Ben de pik mi yoksa çatlama mı bilmiyorım aama çatlamaya göre test yapıcamKizlar banada yardim edin … dun yumurtam cok koyudu kontrol cizgisinden. Bugun esit koyulukda sanki sizce yumurtam catlamis mi? Bugun Sabah sol alt karnimda cok agri wardi kramp seklinde. Ve diger sorum pikden sonra mi geri sayim yoksa catlamadan sonra mi ?
YaparValla benim bar 20 Ağustos ama hiç bri belirtim yok. Ne adet belirtisi ne gebelik belirtisi. Geçtiğimiz dönemlerde yine kasık ağrısı göğüs dolgunluğu olurdu bu ay hiç biri yok. Vajina girişinde tatlı tatlı kaşıntım var ama akıntı vs yok aksine çok kuru normal ıslaklığıda yok bu ay. Kuruluk kaşıntı yapar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?