Gebeliğe Hazırlık BATI 22-23-24-25 AĞUSTOS OLANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canımm görünüyor hemen mi çıktı?
Hemen gördüm sonrada pembeleşmesi daha belli oldu ama silikte olsa teste çizgi var çatlama olalı 9.gün bebetime test yarın yine yapıcam cnm dün yaptım birsey yoktu 3 4 gündür uyukluyorum uyanınca dedim yap sabah idrarı da değil şimdi yaptım ayyy inş vardır Allahım tez zamanda kucağımızı doldursun inş

rengl oldun mu peki?

Kizlar banada yardim edin … dun yumurtam cok koyudu kontrol cizgisinden. Bugun esit koyulukda sanki sizce yumurtam catlamis mi? Bugun Sabah sol alt karnimda cok agri wardi kramp seklinde. Ve diger sorum pikden sonra mi geri sayim yoksa catlamadan sonra mi ?

Eklentiler

• 43FD5ACD-5A21-499E-A233-5FC0DB841BBC.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 82
  • D11F9AB1-52C2-4AD5-978E-7E43B057D192.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 83
Valla benim bar 20 Ağustos ama hiç bri belirtim yok. Ne adet belirtisi ne gebelik belirtisi. Geçtiğimiz dönemlerde yine kasık ağrısı göğüs dolgunluğu olurdu bu ay hiç biri yok. Vajina girişinde tatlı tatlı kaşıntım var ama akıntı vs yok aksine çok kuru normal ıslaklığıda yok bu ay. Kuruluk kaşıntı yapar mı?

Sağol canım Evet doğru korkuyorum hamileyken de yakanmak çok zor olur

C
Canım yumurtlaman devam ediyor bence bugun aksam ya da yarın sabah çatlar gibi. Sen devam et ilişkiye ve test. Ben de pik mi yoksa çatlama mı bilmiyorım aama çatlamaya göre test yapıcam

Yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…