- Konu Sahibi Yaz-ruzgari
-
cnm bata 5 gün var o yuzden her gün yapıcam pazartesiye kadar devam ederse pazartesi kan vereceğim inş koyulaşırCanım var gibiiiii bence kan vermeye koşşşkaç gün vardı senin
İnşallah canım yapmaya devam etcnm bata 5 gün var o yuzden her gün yapıcam pazartesiye kadar devam ederse pazartesi kan vereceğim inş koyulaşır
Belirti önemliİnşallah canım yapmaya devam etBelirtin var mı
Benimde bat 5 var ama negatifti demekki yokcnm bata 5 gün var o yuzden her gün yapıcam pazartesiye kadar devam ederse pazartesi kan vereceğim inş koyulaşır
cnm benim 2 3 gündür ayaklarım üşüyor evde bile çorapla geziyorum birde gündüzleri uyumaya başladım akşamlarıda erken uyuyorum bu sabah sağ kasığım esnerken kasıldı kaldı geçti sonra şu anda ağrım var sağ kasığımda hatta ovulasyon testide yaptımki acaba sağ kasığım ondan mı ağırıyor diye sonra uykudan uyandım dedim buda gebelik belirtisi ilk idrar değil ama bir test yapayım nede olsa çıkmayacak böyle çıktı cnm inş hayırlısıyla vardır bebişim Allahım tez zamanda hepimizin kucağını doldursun inşalllahİnşallah canım yapmaya devam etBelirtin var mı
cnm ben dün test yaptım hiçbirsey çıkmadı bugün çıktı kırmızılar gelene kadar umut vardırBenimde bat 5 var ama negatifti demekki yokZaten öbür ay hazırlıklarına başladım
Ayy bende bir kaç gündür sağ tarafıma doğru uyuyamıyorum sağ kasığımda ağrı oluyordu. Üşüyorum 4 5 gündür… sabah kalktığımda ilk defa sol göğüsüm ağrıdı ve baya sızladı. İnş bunlar belirtidir ve kırmızılara varmamcnm ben dün test yaptım hiçbirsey çıkmadı bugün çıktı kırmızılar gelene kadar umut vardır
Üşümekte belirti.cnm benim 2 3 gündür ayaklarım üşüyor evde bile çorapla geziyorum birde gündüzleri uyumaya başladım akşamlarıda erken uyuyorum bu sabah sağ kasığım esnerken kasıldı kaldı geçti sonra şu anda ağrım var sağ kasığımda hatta ovulasyon testide yaptımki acaba sağ kasığım ondan mı ağırıyor diye sonra uykudan uyandım dedim buda gebelik belirtisi ilk idrar değil ama bir test yapayım nede olsa çıkmayacak böyle çıktı cnm inş hayırlısıyla vardır bebişim Allahım tez zamanda hepimizin kucağını doldursun inşalllah
Benimde bu ay akintim neredeyse yok,çok çok az oluyor normalde regli zamanı sureklj camasirim ıslanırsın hatta regli geldi sanırdım oyle akintim olurdu ama inşaAllah yüzümüzü güldürecek haberler alırız.Valla benim bar 20 Ağustos ama hiç bri belirtim yok. Ne adet belirtisi ne gebelik belirtisi. Geçtiğimiz dönemlerde yine kasık ağrısı göğüs dolgunluğu olurdu bu ay hiç biri yok. Vajina girişinde tatlı tatlı kaşıntım var ama akıntı vs yok aksine çok kuru normal ıslaklığıda yok bu ay. Kuruluk kaşıntı yapar mı?
Canım yarın ilk idrarla yap bakalım nasıl çıkacakcnm benim 2 3 gündür ayaklarım üşüyor evde bile çorapla geziyorum birde gündüzleri uyumaya başladım akşamlarıda erken uyuyorum bu sabah sağ kasığım esnerken kasıldı kaldı geçti sonra şu anda ağrım var sağ kasığımda hatta ovulasyon testide yaptımki acaba sağ kasığım ondan mı ağırıyor diye sonra uykudan uyandım dedim buda gebelik belirtisi ilk idrar değil ama bir test yapayım nede olsa çıkmayacak böyle çıktı cnm inş hayırlısıyla vardır bebişim Allahım tez zamanda hepimizin kucağını doldursun inşalllah
aynen benimde işte öyle olurdu bilmiyorum bu ay yok. Hafif tatlı bir kaşımtımm var girişte belki oda sebep oluyordurBenimde bu ay akintim neredeyse yok,çok çok az oluyor normalde regli zamanı sureklj camasirim ıslanırsın hatta regli geldi sanırdım oyle akintim olurdu ama inşaAllah yüzümüzü güldürecek haberler alırız.
inş cnmAyy bende bir kaç gündür sağ tarafıma doğru uyuyamıyorum sağ kasığımda ağrı oluyordu. Üşüyorum 4 5 gündür… sabah kalktığımda ilk defa sol göğüsüm ağrıdı ve baya sızladı. İnş bunlar belirtidir ve kırmızılara varmam
bata kadar yaparım artık cnm sabahta yapacağımCanım yarın ilk idrarla yap bakalım nasıl çıkacak
Evet silik çizgi var ama ne kadar süre sonra öıktı bide bat ne zamanMerhaba kızlar ben silik bir çizgi gördüm ama sizde görüyor musunuz
Benimde bat 5 var ama negatifti demekki yokZaten öbür ay hazırlıklarına başladım
Benim var bi tane oğluşum 5.5 yaşındaHamilelik geçiren cocugu olan var mi ..
Bat 5 var cnm 5 dakikada çektim zaten hemen gördüm silik sonradan hafif pembeleştiEvet silik çizgi var ama ne kadar süre sonra öıktı bide bat ne zaman
Benimde bata 5 var 22 ağustos bat bende yaptım hayalet çizgi çıktı fotoda belli olmuyorMerhaba kızlar ben silik bir çizgi gördüm ama sizde görüyor musunuz
Bnde pek anlamadim Ama degerlendiricem. Sabah acayip kramplar wardi karnimda oglen akintim. Kesin dedim bisiler oluyor orda sol tarafim hep agridiC
Canım yumurtlaman devam ediyor bence bugun aksam ya da yarın sabah çatlar gibi. Sen devam et ilişkiye ve test. Ben de pik mi yoksa çatlama mı bilmiyorım aama çatlamaya göre test yapıcam
Benimde ilk çektiğim fotolarda çok çok silik çıktı cnm sabah tekrar yap bakalım koyulaşacak mı bende yapacağımBenimde bata 5 var 22 ağustos bat bende yaptım hayalet çizgi çıktı fotoda belli olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?