Gebeliğe Hazırlık BATI 22-23-24-25 AĞUSTOS OLANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım yapmaya devam et Belirtin var mı
cnm benim 2 3 gündür ayaklarım üşüyor evde bile çorapla geziyorum birde gündüzleri uyumaya başladım akşamlarıda erken uyuyorum bu sabah sağ kasığım esnerken kasıldı kaldı geçti sonra şu anda ağrım var sağ kasığımda hatta ovulasyon testide yaptımki acaba sağ kasığım ondan mı ağırıyor diye sonra uykudan uyandım dedim buda gebelik belirtisi ilk idrar değil ama bir test yapayım nede olsa çıkmayacak böyle çıktı cnm inş hayırlısıyla vardır bebişim Allahım tez zamanda hepimizin kucağını doldursun inşalllah

cnm ben dün test yaptım hiçbirsey çıkmadı bugün çıktı kırmızılar gelene kadar umut vardır
Ayy bende bir kaç gündür sağ tarafıma doğru uyuyamıyorum sağ kasığımda ağrı oluyordu. Üşüyorum 4 5 gündür… sabah kalktığımda ilk defa sol göğüsüm ağrıdı ve baya sızladı. İnş bunlar belirtidir ve kırmızılara varmam

Üşümekte belirti.

Benimde bu ay akintim neredeyse yok,çok çok az oluyor normalde regli zamanı sureklj camasirim ıslanırsın hatta regli geldi sanırdım oyle akintim olurdu ama inşaAllah yüzümüzü güldürecek haberler alırız.

Canım yarın ilk idrarla yap bakalım nasıl çıkacak

aynen benimde işte öyle olurdu bilmiyorum bu ay yok. Hafif tatlı bir kaşımtımm var girişte belki oda sebep oluyordur

inş cnm

C

Canım yumurtlaman devam ediyor bence bugun aksam ya da yarın sabah çatlar gibi. Sen devam et ilişkiye ve test. Ben de pik mi yoksa çatlama mı bilmiyorım aama çatlamaya göre test yapıcam
Bnde pek anlamadim Ama degerlendiricem. Sabah acayip kramplar wardi karnimda oglen akintim. Kesin dedim bisiler oluyor orda sol tarafim hep agridi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…