Gebeliğe Hazırlık BATI 22-23-24-25 AĞUSTOS OLANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat 25 az kaldı hayırlısı olsun bakalım sag kasikta batma ve akinti var göğüs hassasiyeti yumrtlama sonrası oldu bugün biraz daha iyiyim ya regl öncesi ağrılar yada gebelik bekleyip göreceğiz...

Kızlar ya benim regl tarihim 25 Ağustos daha erken mi bilmiyorum ama göğüs ağrım dünden beri fazlalaştı sol kasıkda ağrım var arada gelen değişik bir mide bulantısı hemen geçiyor anlamıyorum yAni göğüslerde ki hassasiyet çok erken değil mi ?

Bat 24 Ağustos kızlar 4 gündür bel ağrısı yaşıyorum yoğun şekilde 3 gündürde kasık ağrısı göğüs ağrısı yaşıyordum bugün o kadar şiddetli değil ama çok hafif bulantı hissediyorum bugün sizce erken mi ben psikolojik diye düşünüyorum

Benımde bat 21 bugun kan testi yaptırdım 7 çıktı gebelik varmıdır acaba
Olmam mı hem de ne güzel gebelik olur Hayırlı olsun sağlıklı bir gebelik olsun inşKaset test ile koyuluğu takip et kimyasal dönerse de şüphen olmaz Kimyasal dönmezse de süreci görmüş olursun

Kızlar bata 4 kala galiba silik çizgiyi yakaladım. Bilmem kaç tane efekt ile elde ettim Ama uykulu halimle birşey görüyorum sanki deyip foto çektim ve efekt uyguladım… Abdest aldıktan sonra foto çektim 2-3 dk sonra inş vardır. Yarın sabah predictor ile deneyeceğim

Eklentiler

• 7DACFFEC-9EDD-4FE6-86B8-BC230CC2091F.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 89
Cnm günaydın çok silik ince bir çizgi gördüm sanki yarın tekrar yap cnm erken gebelik testi yap her sabah gelsin testler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…