- 28 Mart 2013
- 1.712
- 1.895
- 333
- Konu Sahibi Yaz-ruzgari
-
YapcağımBenimde ilk çektiğim fotolarda çok çok silik çıktı cnm sabah tekrar yap bakalım koyulaşacak mı bende yapacağım
Canım senin ovulasyon testin nasıl? Ben yumurtlamadan sonra ovu yapmadım…bata kadar yaparım artık cnm sabahta yapacağım
Cnm sağ kasığım ağırıyor diye özellikle yaptım ama silik , gerçi gecen ay bata 1 kala yaptıgımda koyuydu ovu testi ve adet olmustumCanım senin ovulasyon testin nasıl? Ben yumurtlamadan sonra ovu yapma
Bunu ben de merak ediyorum kuzum bi bardak içiyorum içtiğimi hemen işiyorum resmenSık idrara cikma ilk zamanlarda olur mu
5 üzeri pozitif deniyor .Sanırım öyle hayırlı olsun.Insallah hamilesinizdirBenımde bat 21 bugun kan testi yaptırdım 7 çıktı gebelik varmıdır acaba
Herkeste mi oyle acep...Bunu ben de merak ediyorum kuzum bi bardak içiyorum içtiğimi hemen işiyorum resmenbazen icmesem de sıkışık hissediyorum aniden çok tuhaf
Predictor earlyAcaba en iyisi hangi marka biliyor musunuz bazılarına yalancı pozitif çıkartıyor diyorlar forumda da.
Ben varımHamilelik geçiren cocugu olan var mi ..
Bende uyku harici hic bi belirti olmadı uykuda boyle nasıl desem uyumak istemiyosn ama uyku isteği oluyoSık idrara cikma ilk zamanlarda olur mu
Olmam mı hem de ne güzel gebelik olurBenımde bat 21 bugun kan testi yaptırdım 7 çıktı gebelik varmıdır acaba
Cnm günaydın çok silik ince bir çizgi gördüm sanki yarın tekrar yap cnm erken gebelik testi yap her sabah gelsin testlerKızlar bata 4 kala galiba silik çizgiyi yakaladım. Bilmem kaç tane efekt ile elde ettimAma uykulu halimle birşey görüyorum sanki deyip foto çektim ve efekt uyguladım… Abdest aldıktan sonra foto çektim 2-3 dk sonra inş vardır. Yrın sabah predictor ile deneyeceğim
İnşallah sağlıklı gebelik olurOlmam mı hem de ne güzel gebelik olurHayırlı olsun sağlıklı bir gebelik olsun inş Kaset test ile koyuluğu takip et kimyasal dönerse de şüphen olmaz Kimyasal dönmezse de süreci görmüş olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?