- Konu Sahibi Yaz-ruzgari
-
Ben de o durumdayım sürekli lavabodayım ister istemez hamileliğine yoruyor insan adetime 5 gün varBunu ben de merak ediyorum kuzum bi bardak içiyorum içtiğimi hemen işiyorum resmenbazen icmesem de sıkışık hissediyorum aniden çok tuhaf
Çok ince bir çizgi görünüyor sanki
2.fotografta ince bir çizgi gördüm cnm yarın birde erken gebelik testi yap istersen daha belirgin çıkar
Kırmızılar gelene kadar umut vardır cnmBen de daha önce hiç bi testimde görmediğim çook ince bi çizgi gördüm amatestin kendi içindeki boya çizgisi galiba o @yase09 S shtc umutlanmak istemiyorum kızlar yaa dün gece regl olcak gibi başladı kasılmalar bugün tık yok ama en son böyle olduğunda regl olmuştum bu ay da olmıcak sanki öyle geliyo bana
Amin tatlım aminn inşallahKırmızılar gelene kadar umut vardır cnmşu testlerin silik çizgileri bile o kadar umut veriyorki inş koyulaşmalar olur gün geçtikçe bu aya kadar yaptıgım testin haddi hesabı yok Allah hepimizin kucağını tez zamanda doldursun inş cnm
Bende görememişim yalnız değilsin testin içinde kendiliğinden olan çizgileri görmüşümKızlaararr herkes cift cizgiyi gordu mu yani ben haric
Ben de dün test yaptım boya çizgisi bile yoktuBen de daha önce hiç bi testimde görmediğim çook ince bi çizgi gördüm amatestin kendi içindeki boya çizgisi galiba o @yase09 S shtc umutlanmak istemiyorum kızlar yaa dün gece regl olcak gibi başladı kasılmalar bugün tık yok ama en son böyle olduğunda regl olmuştum bu ay da olmıcak sanki öyle geliyo bana
İnş canımAmin tatlım aminn inşallahama bata 1 kaldığı için umut yok bende, baksana maşallah senin 5 kala belliydi çizgi bugün de daha iyi görünüyor inşallah koyulaşır sağlıkla ilerler
Ay vallahi bekle bekle benim bata son 1 ama hamile değilim dün akşam üstü kaset test yaptım yani beni umutlandıracak kuruma çizgisi bile çıkmadı. Hala kasıklarım ağrıyor ama tık yok üşüttüm bende herhalde. Yemedik yemedik kafaları bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur hayırlısıyla dur bakalım belki gelmez regl. İçimdeki umut çok yüzsüz benim hiç susmuyor.
Ay hadi güzelce koyulaşsın inşallah. Hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun çok mutlu oldumKızlar günaydın bugünki testim 1.si ilk 3 dakika da çıktı diğeri 7 dakika falan olmuştu ama teste zaten 20 dakikadan sonrasını değerlendirmeyin diyordu bata kadar inşallah daha da koyulaşırEki Görüntüle 2902757 Eki Görüntüle 2902758
Sen yarın sabah bir daha dene bakalım inşallah vardırKızlar bata 4 kala galiba silik çizgiyi yakaladım. Bilmem kaç tane efekt ile elde ettimAma uykulu halimle birşey görüyorum sanki deyip foto çektim ve efekt uyguladım… Abdest aldıktan sonra foto çektim 2-3 dk sonra inş vardır. Yarın sabah predictor ile deneyeceğim
Çok teşekkür ederim cnm darısı hepinizin başına inş tez zamandaAy hadi güzelce koyulaşsın inşallah. Hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun çok mutlu oldum
hayırlı olsun var gebelik ama çok yeni daha benim çocuklarda hep böyle çıktı Sağlıkla al kucaginaKızlar günaydın bugünki testim 1.si ilk 3 dakika da çıktı diğeri 7 dakika falan olmuştu ama teste zaten 20 dakikadan sonrasını değerlendirmeyin diyordu bata kadar inşallah daha da koyulaşırEki Görüntüle 2902757 Eki Görüntüle 2902758
Canım sen de baya varKızlar günaydın bugünki testim 1.si ilk 3 dakika da çıktı diğeri 7 dakika falan olmuştu ama teste zaten 20 dakikadan sonrasını değerlendirmeyin diyordu bata kadar inşallah daha da koyulaşırEki Görüntüle 2902757 Eki Görüntüle 2902758
Aşk olsun ben varım yalnız değilsin. Dur bakalım belki bizim de gelmez reglKızlaararr herkes cift cizgiyi gordu mu yani ben haric
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?