Gebeliğe Hazırlık BATI 22-23-24-25 AĞUSTOS OLANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de daha önce hiç bi testimde görmediğim çook ince bi çizgi gördüm ama testin kendi içindeki boya çizgisi galiba o @yase09 S shtc umutlanmak istemiyorum kızlar yaa dün gece regl olcak gibi başladı kasılmalar bugün tık yok ama en son böyle olduğunda regl olmuştum bu ay da olmıcak sanki öyle geliyo bana

Kırmızılar gelene kadar umut vardır cnm şu testlerin silik çizgileri bile o kadar umut veriyorki inş koyulaşmalar olur gün geçtikçe bu aya kadar yaptıgım testin haddi hesabı yok Allah hepimizin kucağını tez zamanda doldursun inş cnm

Amin tatlım aminn inşallah ama bata 1 kaldığı için umut yok bende, baksana maşallah senin 5 kala belliydi çizgi bugün de daha iyi görünüyor inşallah koyulaşır sağlıkla ilerler

Ben de dün test yaptım boya çizgisi bile yoktu tabi ben erken yaptım dayanamayıp ama sizin hem adetinize 1 gün var hem de ince bi çizgi var yani Ümit var demek olmasa da birdahaki ay artık üzülmek yok

Günaydın kızlar
Buyrun bata 1 kala test parçalamaya
Kafaları yedim artık hakkim bekle bekle
Ay vallahi bekle bekle benim bata son 1 ama hamile değilim dün akşam üstü kaset test yaptım yani beni umutlandıracak kuruma çizgisi bile çıkmadı. Hala kasıklarım ağrıyor ama tık yok üşüttüm bende herhalde. Yemedik yemedik kafaları bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur hayırlısıyla dur bakalım belki gelmez regl. İçimdeki umut çok yüzsüz benim hiç susmuyor.

Sen yarın sabah bir daha dene bakalım inşallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…