- 20 Haziran 2012
- 659
- 561
- 303
- Konu Sahibi Yaz-ruzgari
-
Benim 2 çocuğum var bu olursa 3 olacakHamilelik geçiren cocugu olan var mi ..
3 e tamamalatcaksin yaniBenim 2 çocuğum var bu olursa 3 olacakAllahın izniyle
Olamaz mı :) Kızı bulana kadar devam dermişim3 e tamamalatcaksin yani..
Hayirlisini sagliklisini versin ins..Benim 2 çocuğum var bu olursa 3 olacakAllahın izniyle
Ins..Olamaz mı :) Kızı bulana kadar devam dermişim
Hayırlı olsun koyulaşırKızlar günaydın bugünki testim 1.si ilk 3 dakika da çıktı diğeri 7 dakika falan olmuştu ama teste zaten 20 dakikadan sonrasını değerlendirmeyin diyordu bata kadar inşallah daha da koyulaşırEki Görüntüle 2902757 Eki Görüntüle 2902758
Ya bende seviniyorum cifteleri görünce benimki 25 bat. Daha çok erken bence cumartesi pazar en erken. Bizde güzel haberler veririz inşallahKızlaararr herkes cift cizgiyi gordu mu yani ben haric
Sizinki de 25 di sanırım bu aygoruruz inşallahBende görememişim yalnız değilsin testin içinde kendiliğinden olan çizgileri görmüşüm
10 ila 14 de belli olur diyorlar zaten. Maalesef birçok belirti regl yumurtlama hamile hepsi benziyor oyuzden çok zor. Ama o metalik tad ilk gebeligimde bariz belliydi herşeyi bozuk yıkanmamış sanıyordum. Normalde regl belirtim değil yanibelki de olabilir bakalım regl olursam zaten hamile değilimdir olmazsam yumurtlamadan sonra pazar günü 11gün geçmiş oluyor o zamana test yaparım daha doğru sonuç alabilirim boşuna test yapıp gerilmek istemiyorum açıkçası
Onlarda stres hayat kaygısı iş kaygısı var mı. Yoooook. Benim okulumda 400 tane var hepsi aşırı rahat kadınlar. Ev temizleme yemek dert bile etmiyorlar onlar için önemli bile değil biz ise akşam yemegimiz olmasa sabahtan derdine düşüyoruz. Stres en önemli faktör. Oyuzden zaten oluyor rahat rahat.Hamileliği etkileyen sebepler söylenirken stres vitaminsizlik vs denir. Benim Anlamadigim Allahım hayırlısını versin herkese de .. bu Türkiye gelen göçmen kardeşlerin 3 er 5 er . Bide karında.. doktorların söylediklerini yalanlamiyor mu bu durum....
Sizin bat tarihi kaç bende pazar günü bat ama cuma günü kan testine gideyim diyorum çıkmazsa hafta sonu çok takmam en szından varsada sevinirimBen de dün kaset test yaptım bata ya 3 ya 4 gün var negatif çıktı ama daha önceki gebeliğimde 3 gün kala kaset test negatifti regl 1 gün geçince silik çizgi ile öğrenmiştim.
Bence aklında kalacağına testte kalsın. Yarın sabah ilk iş yap benceKızlar selam 16 Temmuz sonadet tarihim 22 temmuzda doktora gittim yumurtan gelişmiş bugün veya yarın birliktelik olursa gebe kalabilirsin dedi 15 Ağustos bat 13 Ağustos kaset test yaptım negatif adet olucak gibi ağrılarım var 3 gün gecikti test yapmalı mıyım ? Geçen ay 10 gün erken adet gördüm düzensiz olabilir diye test yapmaya korkuyorum martta boş gebelikten kürtaj olmuştum
Tabiki yaptırırsın. Gebelik şüphem var dersen hemen bakarlar. Ama sonuç hemen çıkmıyor eşine süpriz yapmak istersen gidip geri dönmen gerek..Ben yanlış yazmisim bat tarihini pardon kızlar 22 bende araya sıkışıym izniniz varsa bende pek gecikme olmaz tam tarihimde olurum 23undede covid asisi için randevum var adet olmazsam kanda baktırayim mi önce 4 gün kaldı reglme asagi karın tarafımda biseyler oluyo ama anlayamadım inşallah vardır yinede umitlenmek istemiyorum...
Erken gebelik testi mi yaptınız acaba yoksa kaset testlerden miBat 25 agustos. 9 gün kala test yaptım çift çizgi çıktı. Dün kan verdim sonucunu bekliyorum. Bugün yine test yaptım yine pozitif. Bi de ben ertesi gün hapı kullanmama ragmen hamile kaldım
Kaset test yaptım testi şuan atamadım ama açtıgım konularda fotografı varErken gebelik testi mi yaptınız acaba yoksa kaset testlerden mi
neden 9 gün önce yaptınız mesela bi belirtilmi oldu içinize mi doğdu ne güzel Allah kucağına almayi nasip etsinBat 25 agustos. 9 gün kala test yaptım çift çizgi çıktı. Dün kan verdim sonucunu bekliyorum. Bugün yine test yaptım yine pozitif. Bi de ben ertesi gün hapı kullanmama ragmen hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?