Gebeliğe Hazırlık BATI 22-23-24-25 AĞUSTOS OLANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamileliği etkileyen sebepler söylenirken stres vitaminsizlik vs denir. Benim Anlamadigim Allahım hayırlısını versin herkese de .. bu Türkiye gelen göçmen kardeşlerin 3 er 5 er . Bide karında.. doktorların söylediklerini yalanlamiyor mu bu durum....

Hayırlı olsun koyulaşır
Kızlaararr herkes cift cizgiyi gordu mu yani ben haric
Ya bende seviniyorum cifteleri görünce benimki 25 bat. Daha çok erken bence cumartesi pazar en erken. Bizde güzel haberler veririz inşallah
Bende görememişim yalnız değilsin testin içinde kendiliğinden olan çizgileri görmüşüm
Sizinki de 25 di sanırım bu aygoruruz inşallah

10 ila 14 de belli olur diyorlar zaten. Maalesef birçok belirti regl yumurtlama hamile hepsi benziyor oyuzden çok zor. Ama o metalik tad ilk gebeligimde bariz belliydi herşeyi bozuk yıkanmamış sanıyordum. Normalde regl belirtim değil yani

Onlarda stres hayat kaygısı iş kaygısı var mı. Yoooook. Benim okulumda 400 tane var hepsi aşırı rahat kadınlar. Ev temizleme yemek dert bile etmiyorlar onlar için önemli bile değil biz ise akşam yemegimiz olmasa sabahtan derdine düşüyoruz. Stres en önemli faktör. Oyuzden zaten oluyor rahat rahat.

Kızlar selam 16 Temmuz sonadet tarihim 22 temmuzda doktora gittim yumurtan gelişmiş bugün veya yarın birliktelik olursa gebe kalabilirsin dedi 15 Ağustos bat 13 Ağustos kaset test yaptım negatif adet olucak gibi ağrılarım var 3 gün gecikti test yapmalı mıyım ? Geçen ay 10 gün erken adet gördüm düzensiz olabilir diye test yapmaya korkuyorum martta boş gebelikten kürtaj olmuştum

Ben de dün kaset test yaptım bata ya 3 ya 4 gün var negatif çıktı ama daha önceki gebeliğimde 3 gün kala kaset test negatifti regl 1 gün geçince silik çizgi ile öğrenmiştim.
Sizin bat tarihi kaç bende pazar günü bat ama cuma günü kan testine gideyim diyorum çıkmazsa hafta sonu çok takmam en szından varsada sevinirim

Bence aklında kalacağına testte kalsın. Yarın sabah ilk iş yap bence Daha önceden gebelik oluştu ise sorun yok gayette gebe olabilirsin

Ben yanlış yazmisim bat tarihini pardon kızlar 22 bende araya sıkışıym izniniz varsa bende pek gecikme olmaz tam tarihimde olurum 23undede covid asisi için randevum var adet olmazsam kanda baktırayim mi önce 4 gün kaldı reglme asagi karın tarafımda biseyler oluyo ama anlayamadım inşallah vardır yinede umitlenmek istemiyorum...

Tabiki yaptırırsın. Gebelik şüphem var dersen hemen bakarlar. Ama sonuç hemen çıkmıyor eşine süpriz yapmak istersen gidip geri dönmen gerek..

Bat 25 agustos. 9 gün kala test yaptım çift çizgi çıktı. Dün kan verdim sonucunu bekliyorum. Bugün yine test yaptım yine pozitif. Bi de ben ertesi gün hapı kullanmama ragmen hamile kaldım
neden 9 gün önce yaptınız mesela bi belirtilmi oldu içinize mi doğdu ne güzel Allah kucağına almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…