- Konu Sahibi Yaz-ruzgari
-
Yaa çok sevindim hayırlı olsunBeta sonucum az önce çıktı 85 :)
Biz korunmamıza rağmen hamile kalamıyoruz rabbim ol derse oluyormuş demek hayırlı uğurlu olsun inşallahBat 25 agustos. 9 gün kala test yaptım çift çizgi çıktı. Dün kan verdim sonucunu bekliyorum. Bugün yine test yaptım yine pozitif. Bi de ben ertesi gün hapı kullanmama ragmen hamile kaldım
Benim yumurtaların kendi kendine çatlamış eczanelerde satılan testlerden aldım şimdi tek çizgi çıktı çok üzüldüm yarın birde kan tahlili veriyim sağlık oCaginda umarım yanlıştırAynıymışız ben çatlatma iğnesi de kullandım 13 güne girdim siz test yapabilirsiniz
Amin sagolun :) ertesi gün hapı kullanmıştım zaten hiç ihtimal vermiyordum hamile kalacagıma. Hatta daha sonra faranjit oldum 1000 lik antibiyotik kullandım bir kutu. Neden 9 gün önce test yaptıgıma gelirsem bir kızım var ve hamileliğimde çok sevdiğim Türk kahvesinden tiksinmiştim. Bu sefer yine aynısı olunca test yapayım dedim pozitif çıktı. Hatta sosyal medyada hamilelik grupları olur ya oraya sordum çogu kişi haptan dolayı hormonların testi yanıltmıştır 9 gün kala çıkması imkansız felan dedi ama imkansız diye bir şey yokmuş görmüş olduk :)neden 9 gün önce yaptınız mesela bi belirtilmi oldu içinize mi doğdu ne güzel Allah kucağına almayi nasip etsin
Ben de çok şaşırdım 9 gün önce çıkamasına fotoğraflarınıza da baktım baya net çıkmış çizgi olacağı varsa oluyor işte sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahAmin sagolun :) ertesi gün hapı kullanmıştım zaten hiç ihtimal vermiyordum hamile kalacagıma. Hatta daha sonra faranjit oldum 1000 lik antibiyotik kullandım bir kutu. Neden 9 gün önce test yaptıgıma gelirsem bir kızım var ve hamileliğimde çok sevdiğim Türk kahvesinden tiksinmiştim. Bu sefer yine aynısı olunca test yapayım dedim pozitif çıktı. Hatta sosyal medyada hamilelik grupları olur ya oraya sordum çogu kişi haptan dolayı hormonların testi yanıltmıştır 9 gün kala çıkması imkansız felan dedi ama imkansız diye bir şey yokmuş görmüş olduk :)
Evet canım control cizgisi iyi çıkmadıysa bozuk net olması lazım ya da 3 damladan az damlatmışsındırEki Görüntüle 2903032 Test yaptım böyle çıktı testte mi sıkıntı var acaba
Yumurtlama ne zamandı sizinKızlar günaydın bugünki testim 1.si ilk 3 dakika da çıktı diğeri 7 dakika falan olmuştu ama teste zaten 20 dakikadan sonrasını değerlendirmeyin diyordu bata kadar inşallah daha da koyulaşırEki Görüntüle 2902757 Eki Görüntüle 2902758
3 damlattım hatta tam çıkmadı diye bidaha damlattım neyse teşekkür ederim sabah bidaha yapayımEvet canım control cizgisi iyi çıkmadıysa bozuk net olması lazım ya da 3 damladan az damlatmışsındır
Bende test yaptım bugün 14. Gün negatif troid ilacım bitmişti ona kan verirken betaya da baktırdım yarın çıkacak ama yok olduğunu biliyorum olsa çıkardı sabahtan beri teste bakıyorum çizgi görür müyüm diye yokBenim yumurtaların kendi kendine çatlamış eczanelerde satılan testlerden aldım şimdi tek çizgi çıktı çok üzüldüm yarın birde kan tahlili veriyim sağlık oCaginda umarım yanlıştır
Yumurtlama ve çatlama 8 ağustos cnmYumurtlama ne zamandı sizin
Bnmde 8 yumurtlama 9 catlama test yaptım comfort negatfYumurtlama ve çatlama 8 ağustos cnm
Bat gelmesine daha var cnm yap sen yinede ben pazartesi yaptım negatifti 1 gün sonra pozitifi gördüm birde ilk idrarla yap daha koyu çıkıyor sonuç belirtin falan var mıBnmde 8 yumurtlama 9 catlama test yaptım comfort negatf
Belirti yok adet olacakken bile hic belirti olmaz bendeBat gelmesine daha var cnm yap sen yinede ben pazartesi yaptım negatifti 1 gün sonra pozitifi gördüm birde ilk idrarla yap daha koyu çıkıyor sonuç belirtin falan var mı
Ertesi gün hapına guvenilimeyecek o zaman .. surtundum hamile miyim hap içtim diyenlere söylersin cnmAmin sagolun :) ertesi gün hapı kullanmıştım zaten hiç ihtimal vermiyordum hamile kalacagıma. Hatta daha sonra faranjit oldum 1000 lik antibiyotik kullandım bir kutu. Neden 9 gün önce test yaptıgıma gelirsem bir kızım var ve hamileliğimde çok sevdiğim Türk kahvesinden tiksinmiştim. Bu sefer yine aynısı olunca test yapayım dedim pozitif çıktı. Hatta sosyal medyada hamilelik grupları olur ya oraya sordum çogu kişi haptan dolayı hormonların testi yanıltmıştır 9 gün kala çıkması imkansız felan dedi ama imkansız diye bir şey yokmuş görmüş olduk :)
Ben gördüm ilk idrar ile ama koyulaşır bir sinraki gün sabah yapın tekrarŞimdi ben bi test daha patlattım ondada gözle görülmesi bile zor bir silikimsi bişe oldu ama güvenmiyoeum acaba bata4 kala negatif olup pozitifi gören oldumu ?
Sabah yapayım o zaman bir test daha teşkkürler cevabın içinBen gördüm ilk idrar ile ama koyulaşır bir sinraki gün sabah yapın tekrar
Sizin şuan bat kaç gün varŞimdi ben bi test daha patlattım ondada gözle görülmesi bile zor bir silikimsi bişe oldu ama güvenmiyoeum acaba bata4 kala negatif olup pozitifi gören oldumu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?