Gebeliğe Hazırlık BATI 22-23-24-25 AĞUSTOS OLANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende negatif olduğunu bile bile sırf merakımı öldüreyim diye test yaptım çatlatma iğnesinden sonra 14. Gün ve negatif yarın da adet olurum zaten bu ay da olmadı pozitif çıkanlara da hayırlı olsun inşallah sorunsuz geçer hamilelikleriniz

Eklentiler

• IMG_20210818_092742.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20210818_092728.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 44
ben ayın 11 inde pik oldum bu sefer geç yumurtladım bugün bat günüm ama pazara kadar test yapmayı düşünmüyorum çünkü gecikmelerim oluyor normalde de çok iyide değerlendiremedik sadece yumurtlamada ilk 2 günü değerlendirdik çatlamada değerlendiremedik sanırım olmaz sancılarım ve göğüs ağrılarım var birde ağzımda metalimsi bir tat var geceden beri

Arkadaşlar merhaba bende yaptım test ama çok çok silik sanki çizginin yeri gibi çıktı ben tabi ona güvenmiyorum az belli olsa umutlanıcam da işte ayrıca benim bat 22 ağustos bugünü saymazsak 3 gün sonra bat oldaydı çıkarmıydı

Canım ümitlendirmek istemem ama metalik tat gebelik belirtisi bir de geç yumurtladığında regl tarihinde ileri atmış olabilir mi? Yumurtlama ya da çatlamadan 14 gün sonra oluyor regl genelde benim 14-16 gün arası mesela. Gebelikte de adet sancısının aynısını yaşıyorsun regl oldum zannedip tuvalete çok gitmişliğim oldu bir dış gebelik geçirdim de ordan biliyorum. İnşallah hamilesindir cnm

Ben de dün kaset test yaptım bata ya 3 ya 4 gün var negatif çıktı ama daha önceki gebeliğimde 3 gün kala kaset test negatifti regl 1 gün geçince silik çizgi ile öğrenmiştim.

belki de olabilir bakalım regl olursam zaten hamile değilimdir olmazsam yumurtlamadan sonra pazar günü 11gün geçmiş oluyor o zamana test yaparım daha doğru sonuç alabilirim boşuna test yapıp gerilmek istemiyorum açıkçası

Evet bir kaç gün sonra dene kuzum inşallah regl olmazsın sık test bende de aşırı stres sebebi dün yaptım 3 gün vardı bata negatifti. Artık bat bekleyeceğim bakalım inşallah regl olmam hiç birimiz olmayız

Pikten kac gun sonra adet oluyorsun..

Guvenilir testler hangileri kizlar .. testler de de zaman aşımı saklama koşulları önemli değilmi.. nerede saklıyorsunuz testleri..

Kızlaararr herkes cift cizgiyi gordu mu yani ben haric
Bende varım gibi yalnız değilsin kuzum adetim normalde geçen ay 25 temmuzda ama geç yumurtlama olmuştu bu ay ise erken yumurtlama oldu 14. Gün yAni daha regl tarihim gelmedi ama bu sabah yaptım tek çizgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…