Gebeliğe Hazırlık BATI 22-23-24-25 AĞUSTOS OLANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabah bende yaptircaam bakalım. Teste baakip bakıp durdum belki silik çizgi vardır telefonun ışığıyla falan. Test yapmak için idararimizi tutmak lazimmi sabah öğlen farkedermi acaba

Sabah bende yaptircaam bakalım. Teste baakip bakıp durdum belki silik çizgi vardır telefonun ışığıyla falan. Test yapmak için idararimizi tutmak lazimmi sabah öğlen farkedermi acaba
Normalde ilk idrar geceden sabaha tutuluyor ama işte ben namaz kılıyorum mecbur 2-3 saatlik idrar oldu ama olsa ilk son fark etmez çıkar çıkanda çok gördüm İnş güzel sonuç alırsın

Allah'tan ümit kesilmez çok yazı okudum idrarda geç çıktığı kan ister istemez kesin sonuç sayılır bakalım yarın adet günüm gecikecekmi ne olcak
Normalde ilk idrar geceden sabaha tutuluyor ama işte ben namaz kılıyorum mecbur 2-3 saatlik idrar oldu ama olsa ilk son fark etmez çıkar çıkanda çok gördüm İnş güzel sonuç alırsın

Bende normalde iğneden sonra 15. Gün oluyorum o da yarına denk geliyor

Bende normalde iğneden sonra 15. Gün oluyorum o da yarına denk geliyor
Normalde 14. Gün çatlıyor ya yumurta ben 13. Gün gittiğimde catlamisti .şuan 16 gün olmuş catlayali senin herhangi belirtin varmi

Ben 2. Gebeliğimde kanda bile hemen çıkmadı adetimi 1-2 gün geçmesine rağmen , ama ben emindim belirtilerden doktor yok desede. Fikir olsun diye söylüyorum, Allahtan ümit kesilmez testlere de pek güvenmeyi
Ay ne güzel dedin inşallah hepimizin bebisleri gelir. Bir kızım var hiç hatırlamıyorum nasıl belirtim vardı belirtilerde aldanmayın diyolar

Normalde 14. Gün çatlıyor ya yumurta ben 13. Gün gittiğimde catlamisti .şuan 16 gün olmuş catlayali senin herhangi belirtin varmi
Yok canım zaten ben adette de ağrılı belirti yaşamıyorum sivilce ve akıntıdan anlıyorum bu ay da aynı belirtiler sadece 1 haftadır kasık bel böbrek ağrısı oluyordu arada batma oluyor hatta bu gece bayağı hissettirdi ama psikolojik bunların hepsi bugün her an olabilirim

Çok moralim bozuk sabahın 5nde bi test daha yaptım dün görülemeyecek kadar ailik görünce herhalde sabah ilk idrarla varsa koyu çıkar dedim. Neyseki yaptım ve temizdi. Sabah uyandığımda 7 de Temizdi Gözümü çıkaracak kadar bakmadım bu sefer teste attım çöpe. Bata kaldı 3 pazar günü bat Olsaydı çıkardı demi arkadaşlar

Dünkü testinjze göre evet bugün kesin daha koyu olması lazım. Ama bat günü tekrar yapın. Erken testlere güvenmeyin diyorlar

Bu ağrılar sanırım adet ahrilari yumurta ağrıları yani öyle birşey ki hrpsi aynı

Anladim bendede belirti yok sadece göğus ucu koyulastu sanki birde beyaz akıntım var başka yok test yapmaya gitmedim korkuyorum test yapmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…