- 17 Kasım 2016
- 1.362
- 1.120
- 133
- Konu Sahibi Yaz-ruzgari
-
Sabah bende yaptircaam bakalım. Teste baakip bakıp durdum belki silik çizgi vardır telefonun ışığıyla falan. Test yapmak için idararimizi tutmak lazimmi sabah öğlen farkedermi acabaBende test yaptım bugün 14. Gün negatif troid ilacım bitmişti ona kan verirken betaya da baktırdım yarın çıkacak ama yok olduğunu biliyorum olsa çıkardı sabahtan beri teste bakıyorum çizgi görür müyüm diye yok
Normalde ilk idrar geceden sabaha tutuluyor ama işte ben namaz kılıyorum mecbur 2-3 saatlik idrar oldu ama olsa ilk son fark etmez çıkar çıkanda çok gördüm İnş güzel sonuç alırsınSabah bende yaptircaam bakalım. Teste baakip bakıp durdum belki silik çizgi vardır telefonun ışığıyla falan. Test yapmak için idararimizi tutmak lazimmi sabah öğlen farkedermi acaba
Normalde ilk idrar geceden sabaha tutuluyor ama işte ben namaz kılıyorum mecbur 2-3 saatlik idrar oldu ama olsa ilk son fark etmez çıkar çıkanda çok gördüm İnş güzel sonuç al
4 pazar günüSizin şuan bat kaç gün var
Sıkış canm araya.. dualarımız bol olsunKizlar benim bat 28 Ağustos kabul ederseniz geleyim bende fikir alışverişi iyi olur
Amin canım hayırlı evlatlarımız olsun sağlıklı sıhhatliSıkış canm araya.. dualarımız bol olsun
Bende normalde iğneden sonra 15. Gün oluyorum o da yarına denk geliyorAllah'tan ümit kesilmez çok yazı okudum idrarda geç çıktığı kan ister istemez kesin sonuç sayılır bakalım yarın adet günüm gecikecekmi ne olcak
Sizde silik çizgi mi gördünüz? Benimde pazar ama testler negatifSizin şuan bat kaç gün var
Allah'tan ümit kesilmez çok yazı okudum idrarda geç çıktığı kan ister istemez kesin sonuç sayılır bakalım yarın adet günüm gecikecekmi ne olcak
Normalde ilk idrar geceden sabaha tutuluyor ama işte ben namaz kılıyorum mecbur 2-3 saatlik idrar oldu ama olsa ilk son fark etmez çıkar çıkanda çok gördüm İnş güzel sonuç alırsın
Bende normalde iğneden sonra 15. Gün oluyorum o da yarına denk geliyor
Normalde 14. Gün çatlıyor ya yumurta ben 13. Gün gittiğimde catlamisti .şuan 16 gün olmuş catlayali senin herhangi belirtin varmiBende normalde iğneden sonra 15. Gün oluyorum o da yarına denk geliyor
Ay ne güzel dedin inşallah hepimizin bebisleri gelir. Bir kızım var hiç hatırlamıyorum nasıl belirtim vardı belirtilerde aldanmayın diyolarBen 2. Gebeliğimde kanda bile hemen çıkmadı adetimi 1-2 gün geçmesine rağmen , ama ben emindim belirtilerden doktor yok desede. Fikir olsun diye söylüyorum, Allahtan ümit kesilmeztestlere de pek güvenmeyi
Yok canım zaten ben adette de ağrılı belirti yaşamıyorum sivilce ve akıntıdan anlıyorum bu ay da aynı belirtiler sadece 1 haftadır kasık bel böbrek ağrısı oluyordu arada batma oluyor hatta bu gece bayağı hissettirdi ama psikolojik bunların hepsi bugün her an olabilirimNormalde 14. Gün çatlıyor ya yumurta ben 13. Gün gittiğimde catlamisti .şuan 16 gün olmuş catlayali senin herhangi belirtin varmi
Dünkü testinjze göre evet bugün kesin daha koyu olması lazım. Ama bat günü tekrar yapın. Erken testlere güvenmeyin diyorlarÇok moralim bozuk sabahın 5nde bi test daha yaptım dün görülemeyecek kadar ailik görünce herhalde sabah ilk idrarla varsa koyu çıkar dedim. Neyseki yaptım ve temizdi. Sabah uyandığımda 7 de Temizdi Gözümü çıkaracak kadar bakmadım bu sefer teste attım çöpe. Bata kaldı 3 pazar günü batOlsaydı çıkardı demi arkadaşlar
Bu ağrılar sanırım adet ahrilari yumurta ağrıları yani öyle birşey ki hrpsi aynıYok canım zaten ben adette de ağrılı belirti yaşamıyorum sivilce ve akıntıdan anlıyorum bu ay da aynı belirtiler sadece 1 haftadır kasık bel böbrek ağrısı oluyordu arada batma oluyor hatta bu gece bayağı hissettirdi ama psikolojik bunların hepsi bugün her an olabilirim
Anladim bendede belirti yok sadece göğus ucu koyulastu sanki birde beyaz akıntım var başka yok test yapmaya gitmedim korkuyorum test yapmayaYok canım zaten ben adette de ağrılı belirti yaşamıyorum sivilce ve akıntıdan anlıyorum bu ay da aynı belirtiler sadece 1 haftadır kasık bel böbrek ağrısı oluyordu arada batma oluyor hatta bu gece bayağı hissettirdi ama psikolojik bunların hepsi bugün her an olabilirim
Bende aynı gün bekliyorum bakalım kaldı 3 gun4 pazar günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?