- 28 Mart 2013
- 1.712
- 1.895
- 333
- Konu Sahibi Yaz-ruzgari
-
Evet öyle olması gerekiyordu ama malesef olmadı gözümü kapatınca uyumuşum testin her yerinde çizgi vqrdıDünkü testinjze göre evet bugün kesin daha koyu olması lazım. Ama bat günü tekrar yapın. Erken testlere güvenmeyin diyorlar
Eni sonu meraktan illa yapıyoruz benim de göğüs ucu arada ağrıyor ama işte hiç bir anlam çıkarmıyorum bundanAnladim bendede belirti yok sadece göğus ucu koyulastu sanki birde beyaz akıntım var başka yok test yapmaya gitmedim korkuyorum test yapmaya
Aynen canım kısmet ya ne diyelim ben test negatif çıkmasına rağmen kan da verdim umudum olmamasına rağmen troide baktırırken ona da bakılsın dedim sonuca gitmeden adet olurum diye bekliyorumBu ağrılar sanırım adet ahrilari yumurta ağrıları yani öyle birşey ki hrpsi aynı
4 gun var yaptm negatfBat gelmesine daha var cnm yap sen yinede ben pazartesi yaptım negatifti 1 gün sonra pozitifi gördüm birde ilk idrarla yap daha koyu çıkıyor sonuç belirtin falan var mı
Allahım tez zamanda kucağını doldursun inş cnm4 gun var yaptm negatf
Aynen merak iste bitmiyor gün geçmiyor sürekli formları okuyorum çok can sıkıcı bir durum ben pkoluyum sen ? Benim birde 1 kızım varEni sonu meraktan illa yapıyoruz benim de göğüs ucu arada ağrıyor ama işte hiç bir anlam çıkarmıyorum
bat tarihlerimiz aynı benimde bat 22 ağustos yarın kan versem mi diye düşünyorumzten doktorun istediği kan tahlilleri vardıBende sabahın köründe test yaptım. Akşam dışarı çıkmıştık çok sıvı alışım.. Soda kahve çay su... Neyse ilk defa tuvalet isteği ile uyandım anladım zaten hemen... Çok özür dilerim ama su renginde idrar ile predictor ve kaset test yaptım. Tabiki bomboşBende haftayı negatif ile kapatanlardanım. 22 ağustos sabahına kadar test yapmayacağım. Bakalım hala umut var.. Sanki hiç kırmızıları görmeyeceğim diye dşünüyorum :)
Demekki adete 4 gün kala yapılan testler hep negatif bu posttaBen de sabah uyanır uyanmaz test yaptım adetime 4 gün var negatif çıktı
Yaptgm test predıctor early 5 i bile cıkarıyor cok silikte olsa tertemiz cıktı demekki yokAllahım tez zamanda kucağını doldursun inş cnmBakalım bata daha var
Bendw öyle hemde predictor early yaptmBen de sabah uyanır uyanmaz test yaptım adetime 4 gün var negatif çıktı
Bende de var pcos her gün okuyorum senin gibi başımdan hamilelik geçti ama erken doğum oldu malesef kan sonucunda 0.541 çıkmış negatifi ilk öğrenen benimAynen merak iste bitmiyor gün geçmiyor sürekli formları okuyorum çok can sıkıcı bir durum ben pkoluyum sen ? Benim birde 1 kızım var
Ben hamileyken 5 gün kala predictor early tertemiz negatifti kuzum kaset test de 3 gün kala negatifti bat 1 gün geçince öğrenmiştim. ama o zaman hamile olduğumu hissediyodum kasıkta batma vs vardı şu an bat yarın ya da ctesi dün kaset test yaptım negatif zaten hissetmiyorum da bişeyYaptgm test predıctor early 5 i bile cıkarıyor cok silikte olsa tertemiz cıktı demekki yok
Nasil bi his oluyor rüya mi görüyorsun mesela.Ben hamileyken 5 gün kala predictor early tertemiz negatifti kuzum kaset test de 3 gün kala negatifti bat 1 gün geçince öğrenmiştim. ama o zaman hamile olduğumu hissediyodum kasıkta batma vs vardı şu an bat yarın ya da ctesi dün kaset test yaptım negatif zaten hissetmiyorum da bişey
4 gün var ama artık 3 4 bile olsa deger cıkması gerekmezmydı gecem ay hamıle degıldm degerm 3.87 cıktı predctor czgı cıkarmstı cok umitlenmstm smdi o bile yok ne eşimde ne bende sorunda yok anlamıyorm neden böyle sezeryan amelıyatında ilk dogumda rahmıme bseymı yaptılar acaba histereskopi falan oldm hepsi temiz cıkıyo hormonlarm da aynı pko yok adetm duzenlı yumurtlama gunlerı ovulasyon kopkoyu pik yumurta da kalıtelı anlamadm nden böyle kafayı yıyorm ben artk yorumsuzum ilk hamılelegmde kaset testte ben 8 gun kala ogrendmBen hamileyken 5 gün kala predictor early tertemiz negatifti kuzum kaset test de 3 gün kala negatifti bat 1 gün geçince öğrenmiştim. ama o zaman hamile olduğumu hissediyodum kasıkta batma vs vardı şu an bat yarın ya da ctesi dün kaset test yaptım negatif zaten hissetmiyorum da bişey
Ben kaset test yaptım aslında erken gebelik testi de aldım ama onu yapmadım korkuyorum onda da negatif görürüm diye bir gün kala ya da olur da gecikirsem erken gebelik testini yapmayı düşünüyorum bazılarında adet gecikince görünüyormuş bakalım bizim de inşallah öyle olurBendw öyle hemde predictor early yaptm
Aslında 4 5 gün önceden silik olarak gören de var ya da hiç göremeyip adeti gecikince gören de var tamamen nasip işiDemekki adete 4 gün kala yapılan testler hep negatif bu postta
İnşallah sonra sonraki ay hamile kalırsın Rabbim emeklerini boş çıkarmasın.halen gelen giden yok adet olacak gibide hissetmiyorum.kizimda yumurtlamadan 11. Günü hamile olduğumu ogrenmistimBende de var pcos her gün okuyorum senin gibi başımdan hamilelik geçti ama erken doğum oldu malesef kan sonucunda 0.541 çıkmış negatifi ilk öğrenen benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?