- 6 Ekim 2020
- 333
- 310
- 53
- Konu Sahibi Yaz-ruzgari
-
regl sancısı çekiyoruz diyoruz ya normalde regl olacağım zaman rahimde çok şiddetli sancım oluyor benim sökülüyor düşüyor gibi ama hamile olduğum ay o kdr şiddetli asla değildi ama regl ağrısına benzer. göğüsümde damarlar belirdi şişti benim göğsüm normalde regl olacağım gün bile şişmez:) bata 5 gün kala evde uzanıp tv seyrederken aniden yerimden fırlayıp öğürdüm o yüzden erken gebelik testi yapmıştım zaten çıkmadı o ayrı. Kokuları çok keskin hissediyordum burnumda inanılmaz koku alma reseptörleri vardı sanki yani balkonda kapı kapalı otururken mutfakta pişen yemeğin kokusu yumuşatıcı kokuları kolonya herşey böyle mide bulandırıcı geliyordu. Hissettim derken her zamankinden farklıydı kuzum.Nasil bi his oluyor rüya mi görüyorsun mesela.
Verebiliyorsan ver tabiki benim öyle bir imkanım yok o yüzden mecburen bekleyeceğim..bat tarihlerimiz aynı benimde bat 22 ağustos yarın kan versem mi diye düşünyorumzten doktorun istediği kan tahlilleri vardı
Canım sen geçen ay kimyasal mı geçirdin?Demekki adete 4 gün kala yapılan testler hep negatif bu postta
Hayır kimyasal geçirdim ama oğlumdan önceCanım sen geçen ay kimyasal mı geçirdin?
Bende o hamileliğim de adet tarihim gelmeden öğrenmiştim ama her ay umut tükeniyorİnşallah sonra sonraki ay hamile kalırsın Rabbim emeklerini boş çıkarmasın.halen gelen giden yok adet olacak gibide hissetmiyorum.kizimda yumurtlamadan 11. Günü hamile olduğumu ogrenmistim
Bat n zmndi ..Çatlama iğnesinden 8 gün geçti dün de yaptım bundan daha silikti siz ne diyorsunuzbiliyorum erken ama yine de bu umut vardır diyorum
Dünkünün fotoğrafı yok mu 12 günden önce yanıltıyor hatta en son 13 güne kadar pozitif çıkmıştı bendeÇatlama iğnesinden 8 gün geçti dün de yaptım bundan daha silikti siz ne diyorsunuzbiliyorum erken ama yine de bu umut vardır diyorum
28 agustosBat n zmndi ..
Sizde de mi böyle pozitif çıkmıştı yani silik seklindeDünkünün fotoğrafı yok mu 12 günden önce yanıltıyor hatta en son 13 güne kadar pozitif çıkmıştı bende
5 den büyük çıkınca vardir diyorlar canım bat ne zamandi?? Bence hayırlı olsunKızlar benım 2 gün önce beta 7 çıkmıştı bugun 9,48 gebelik yokmu yani anlamadım
Ama 2 kat artmadı bat 215 den büyük çıkınca vardir diyorlar canım bat ne zamandi?? Bence hayırlı olsun
Geç döllenme olunca öyle oluyor diye biliyorumAma 2 kat artmadı bat 21
Öyle düşünme daha önce hamile kalmışsın demekk halen ümit var zamanı var demekki. Bakma bende 4 aydır deniyoruz ikinci çocuk için her ay hüsranla sonuçlanınca umutsuzluğa kapılıyor zamanı gelmemiş demekki test yaapmayi çok istiyorum ama cesaretim yokBende o hamileliğim de adet tarihim gelmeden öğrenmiştim ama her ay umut tükeniyor
Benim kızımda 11. Gün hamile olduğumu ogrenmistim 27 cikmistiSizde de mi böyle pozitif çıkmıştı yani silik seklinde
Öyle mi inşallah öyledirGeç döllenme olunca öyle oluyor diye biliyorum
bat ne zamanKızlar benım 2 gün önce beta 7 çıkmıştı bugun 9,48 gebelik yokmu yani anlamadım
bunda silik çizgi yeri sanırımBu da dün sabahın testi ama bence adeti bekkemek daha mantıklı da işte merak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?