- Konu Sahibi Yaz-ruzgari
-
21bat ne zaman
Evet fotoğraftaki gibi çıktı. Bugünkü bı tık daha koyubunda silik çizgi yeri sanırım
Benim de yarın adet günüm. Bugün test yaptım buz gibi negatif çıktı.Allah'tan ümit kesilmez çok yazı okudum idrarda geç çıktığı kan ister istemez kesin sonuç sayılır bakalım yarın adet günüm gecikecekmi ne olcak
bat ne zamanEvet fotoğraftaki gibi çıktı. Bugünkü bı tık daha koyu
Gerçekten mi yaaa.. Böyle durumlar ıokuyunca acayiip umut bağlılyor içimi. Sabah test yaptım negatif çıktı sonuç bat yarın.Ben 2. Gebeliğimde kanda bile hemen çıkmadı adetimi 1-2 gün geçmesine rağmen , ama ben emindim belirtilerden doktor yok desede. Fikir olsun diye söylüyorum, Allahtan ümit kesilmeztestlere de pek güvenmeyin.
aynı durum ben de var canım. Histereskopi de oldum. Yok yani. Ben artık yaşa bağlıyorum bu durumumu.4 gün var ama artık 3 4 bile olsa deger cıkması gerekmezmydı gecem ay hamıle degıldm degerm 3.87 cıktı predctor czgı cıkarmstı cok umitlenmstm smdi o bile yok ne eşimde ne bende sorunda yok anlamıyorm neden böyle sezeryan amelıyatında ilk dogumda rahmıme bseymı yaptılar acaba histereskopi falan oldm hepsi temiz cıkıyo hormonlarm da aynı pko yok adetm duzenlı yumurtlama gunlerı ovulasyon kopkoyu pik yumurta da kalıtelı anlamadm nden böyle kafayı yıyorm ben artk yorumsuzum ilk hamılelegmde kaset testte ben 8 gun kala ogrendm
bana da doktorum erken öğrenmeliyiz dedi iğneye başlatacak. Bende o zden erkenden yapıyorum testi. Bugün yaptım malesef negatif. Kırmızıları bekliyorum şimdiHayır kimyasal geçirdim ama oğlumdan önce
sonra yine oğlumdan önce kalbi durdu kürtaj oldum.
Sonra oplum oldu oda iğneyle sağlıklı doğum oldu
Sonra oğlum 6 aylıkken yanlışlıkla kazaya kurban gebelik oldu oda yine düşük oldu.
Erken öğrenmek şstememin sebebi de bu ilaç kullanacağım için ilk ay bu denememiz.
sanki hayalet bir çizgi var t deBu da dün sabahın testi ama bence adeti bekkemek daha mantıklı da işte merak
Benim bugün bat tarihim normalde yumurtam 13. Gün çatladı dün test yaptım tek çizgi bilmiyorum buğun kan testi yaptiracaktim çıkacak sonuçtan korktum beklicemBenim de yarın adet günüm. Bugün test yaptım buz gibi negatif çıktı.
Evet canım inş senin vardırSizde de mi böyle pozitif çıkmıştı yani silik seklinde
Ne zamandı adet tarihin rahim filmi çekilecek bu ay da çektirirsem tabiiÖyle düşünme daha önce hamile kalmışsın demekk halen ümit var zamanı var demekki. Bakma bende 4 aydır deniyoruz ikinci çocuk için her ay hüsranla sonuçlanınca umutsuzluğa kapılıyor zamanı gelmemiş demekki test yaapmayi çok istiyorum ama cesaretim yok
22.07 tarihinde oldum rahim filmi nedenistiyorlarkiNe zamandı adet tarihin rahim filmi çekilecek bu ay da çektirirsem tabii
Benim yumurta 18. gün pik yapıp 19. gün çatladı. 18. günden itibaren saydığımda bugün 14 gün geçmiş oluyor bugün adet olmam lazım benim yumurtalmadan 14 gün sonra adetim muhakak gelir. Bakalım beirtiler var. Akşama yada yarın sabaha olurum. GEçen ay sabah 5 de falan gelmişti kırmızılar.Benim bugün bat tarihim normalde yumurtam 13. Gün çatladı dün test yaptım tek çizgi bilmiyorum buğun kan testi yaptiracaktim çıkacak sonuçtan korktu beklicem
Ben normalde pkoluyum adetim çok düzensiz uzun aralıklarla oluyorum yumurtam bu ayın 3unde catladigi için adet olmam lazım normalde test yapmak beni korkutuyorBenim yumurta 18. gün pik yapıp 19. gün çatladı. 18. günden itibaren saydığımda bugün 14 gün geçmiş oluyor bugün adet olmam lazım benim yumurtalmadan 14 gün sonra adetim muhakak gelir. Bakalım beirtiler var. Akşama yada yarın sabaha olurum. GEçen ay sabah 5 de falan gelmişti kırmızılar.
İnşallah hepimiz güzel haberler alirizEvet canım inş senin vardır
Bu sabahki daha net kaldıkça koyulasti bı de bilmiyorum bı önemi olur mu amasanki hayalet bir çizgi var t de
28 Ağustosbat ne zaman
kokunun bir fayfası yok valla. Ama bekle bence adetin gelmesini. Benim özel durumumdan ötürü erken öğrenmem gerektiğinden yaptım gebelik testiniBen normalde pkoluyum adetim çok düzensiz uzun aralıklarla oluyorum yumurtam bu ayın 3unde catladigi için adet olmam lazım normalde test yapmak beni korkutuyor
5 kez çatlatma iğnesi kullandım 5 i de tutmadı o yüzden canım yumurtlama da sıkıntı olmuyor ama gebelik de olmuyor22.07 tarihinde oldum rahim filmi nedenistiyorlarki
Anladım benim bu 4. Denemem stres yapmamak lazım aslında ama elde olmuyor5 kez çatlatma iğnesi kullandım 5 i de tutmadı o yüzden canım yumurtlama da sıkıntı olmuyor ama gebelik de olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?