Gebeliğe Hazırlık BATI 22-23-24-25 AĞUSTOS OLANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 2. Gebeliğimde kanda bile hemen çıkmadı adetimi 1-2 gün geçmesine rağmen , ama ben emindim belirtilerden doktor yok desede. Fikir olsun diye söylüyorum, Allahtan ümit kesilmez testlere de pek güvenmeyin.
Gerçekten mi yaaa.. Böyle durumlar ıokuyunca acayiip umut bağlılyor içimi. Sabah test yaptım negatif çıktı sonuç bat yarın.

aynı durum ben de var canım. Histereskopi de oldum. Yok yani. Ben artık yaşa bağlıyorum bu durumumu.

bana da doktorum erken öğrenmeliyiz dedi iğneye başlatacak. Bende o zden erkenden yapıyorum testi. Bugün yaptım malesef negatif. Kırmızıları bekliyorum şimdi

Ne zamandı adet tarihin rahim filmi çekilecek bu ay da çektirirsem tabii

Benim bugün bat tarihim normalde yumurtam 13. Gün çatladı dün test yaptım tek çizgi bilmiyorum buğun kan testi yaptiracaktim çıkacak sonuçtan korktu beklicem
Benim yumurta 18. gün pik yapıp 19. gün çatladı. 18. günden itibaren saydığımda bugün 14 gün geçmiş oluyor bugün adet olmam lazım benim yumurtalmadan 14 gün sonra adetim muhakak gelir. Bakalım beirtiler var. Akşama yada yarın sabaha olurum. GEçen ay sabah 5 de falan gelmişti kırmızılar.

Ben normalde pkoluyum adetim çok düzensiz uzun aralıklarla oluyorum yumurtam bu ayın 3unde catladigi için adet olmam lazım normalde test yapmak beni korkutuyor

Ben normalde pkoluyum adetim çok düzensiz uzun aralıklarla oluyorum yumurtam bu ayın 3unde catladigi için adet olmam lazım normalde test yapmak beni korkutuyor
kokunun bir fayfası yok valla. Ama bekle bence adetin gelmesini. Benim özel durumumdan ötürü erken öğrenmem gerektiğinden yaptım gebelik testini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…