Gebeliğe Hazırlık BATI 22-23-24-25 AĞUSTOS OLANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
6 gün var bugün kadın doğum da randevum vardı çok ağrım oldu bu ay. Oyuzden randevu almıştım beta da kan verdim birkaç saate çıkar. Umudum yok çünkü yumurta çatlaması olduğu zaman ilişki olmadi

Bu agustos ayindada olmadı leke geldi 3 gün vardı daha gözlerim yolda kalmıştı can atiyodum sanki gelsin diye neyse nasip degilmis hayırlısı olsun sizlerden güzel haber bekliyorum benden buraya kadar

Bnmde var 16aylık cok sukur ilki ilk ay olmusken smdi nden olmuyor cok uzuluyorm
Benimde ilk büyümedi ikincide hamile kaldım sonra düşük oldu 3 ay sonra tekrar hamile kaldım kızıma kardeş istiyorum birturlu olmuyor beklemek psikolojik olarak yorucu

aynen ilki hemen olmuştu benimde
Sezeryanda rahmime bsey yaptılar dye dusunuyorm artk bi ablamın 15 yıl olmadı tup bebek dedi doktor snra bı doktor 15 yıl snra buluokı sezeryanda içinde pıhtı kalmıs ve hemen 1 ay snra hamile kaldı ondada hcbı sıkıntı gozukmuodu bende dıorm acaba banada mı öyle oldu cnku benm dogumum aceleye geldi cocugm ölecekti neredeyse alel acele yaptılar amelıyatı

Benimde ilk büyümedi ikincide hamile kaldım sonra düşük oldu 3 ay sonra tekrar hamile kaldım kızıma kardeş istiyorum birturlu olmuyor beklemek psikolojik olarak yorucu
Bende oğluka kardeş istiyorm cnku emeklılık icin calısmam gerekcek aralarnda cok yas farkı istemıyorm ama yok olmuo ya ilk cocugum ilk ay oldu ama yok bu nazlı çıktı gelmıyo bi türlü

Canım o zaman çncesinde bir HSG çektirmeni tavsiye ederm. HSG sonucuna göre de histereskopi önerecektir doktorun zaten. Benim rahim şekil bozukluğum yapılan sezeryan geçirilien kürtaj vs sonucu oluşmuş mesela. o ablanızın gittiği doktora gitsenz sizde. Çok eski bir tarih değilse yani. ii bir doktora benziyor.

Klinik acmıs oda butceyı aşıyor maalesef histereskopi oldum ve tertemiz cıktı

Arkadaşlar benim belde ve kasıkta arada bişeyler oluyor hisstrirtor bata 3 kalmıştı hadi bugğnde bitti sayılır kaldı 2 diyorum sanırım benimde olmadı ama sabah sağlıkocağında kan yaptırmak istiyorum inatla yaptırıp batı rahatmı bekliyim yada yine yaptırıp güzel sonuç görürsüm mutlu mu bekliyim arada kaldım siz bi fikşr verin baakam bacınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…