- 10 Nisan 2021
- 1.631
- 1.642
- 63
- Konu Sahibi Yaz-ruzgari
-
Ya tabiki korkunun faydası yokta bekliyim bakım Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasınkokunun bir fayfası yok valla. Ama bekle bence adetin gelmesini. Benim özel durumumdan ötürü erken öğrenmem gerektiğinden yaptım gebelik testini
Her ay aynı stres canım bitmiyor bir türlüAnladım benim bu 4. Denemem stres yapmamak lazım aslında ama elde olmuyor
Kac yasındasnz ki ben 26 2 yıllık evlıymaynı durum ben de var canım. Histereskopi de oldum. Yok yani. Ben artık yaşa bağlıyorum bu durumumu.
canım ben 38 yaşındayım 10 yıllık evliyim. Benim şansım bir oğlum var aallahıma şükürler olsnKac yasındasnz ki ben 26 2 yıllık evlıym
Aynen eşin baktirdimiHer ay aynı stres canım bitmiyor bir türlü
Bnmde var 16aylık cok sukur ilki ilk ay olmusken smdi nden olmuyor cok uzuluyormcanım ben 38 yaşındayım 10 yıllık evliyim. Benim şansım bir oğlum var aallahıma şükürler olsn
aynen ilki hemen olmuştu benimdeBnmde var 16aylık cok sukur ilki ilk ay olmusken smdi nden olmuyor cok uzuluyorm
Benimde ilk büyümedi ikincide hamile kaldım sonra düşük oldu 3 ay sonra tekrar hamile kaldım kızıma kardeş istiyorum birturlu olmuyor beklemek psikolojik olarak yorucuBnmde var 16aylık cok sukur ilki ilk ay olmusken smdi nden olmuyor cok uzuluyorm
Sezeryanda rahmime bsey yaptılar dye dusunuyorm artk bi ablamın 15 yıl olmadı tup bebek dedi doktor snra bı doktor 15 yıl snra buluokı sezeryanda içinde pıhtı kalmıs ve hemen 1 ay snra hamile kaldı ondada hcbı sıkıntı gozukmuodu bende dıorm acaba banada mı öyle oldu cnku benm dogumum aceleye geldi cocugm ölecekti neredeyse alel acele yaptılar amelıyatıaynen ilki hemen olmuştu benimde
Bende oğluka kardeş istiyorm cnku emeklılık icin calısmam gerekcek aralarnda cok yas farkı istemıyorm ama yok olmuo ya ilk cocugum ilk ay oldu ama yok bu nazlı çıktı gelmıyo bi türlüBenimde ilk büyümedi ikincide hamile kaldım sonra düşük oldu 3 ay sonra tekrar hamile kaldım kızıma kardeş istiyorum birturlu olmuyor beklemek psikolojik olarak yorucu
Canım o zaman çncesinde bir HSG çektirmeni tavsiye ederm. HSG sonucuna göre de histereskopi önerecektir doktorun zaten. Benim rahim şekil bozukluğum yapılan sezeryan geçirilien kürtaj vs sonucu oluşmuş mesela. o ablanızın gittiği doktora gitsenz sizde. Çok eski bir tarih değilse yani. ii bir doktora benziyor.Sezeryanda rahmime bsey yaptılar dye dusunuyorm artk bi ablamın 15 yıl olmadı tup bebek dedi doktor snra bı doktor 15 yıl snra buluokı sezeryanda içinde pıhtı kalmıs ve hemen 1 ay snra hamile kaldı ondada hcbı sıkıntı gozukmuodu bende dıorm acaba banada mı öyle oldu cnku benm dogumum aceleye geldi cocugm ölecekti neredeyse alel acele yaptılar amelıyatı
Klinik acmıs oda butceyı aşıyor maalesef histereskopi oldum ve tertemiz cıktıCanım o zaman çncesinde bir HSG çektirmeni tavsiye ederm. HSG sonucuna göre de histereskopi önerecektir doktorun zaten. Benim rahim şekil bozukluğum yapılan sezeryan geçirilien kürtaj vs sonucu oluşmuş mesela. o ablanızın gittiği doktora gitsenz sizde. Çok eski bir tarih değilse yani. ii bir doktora benziyor.
Tahlil mi yaptirdin kac ciktiBen bu ayı es geçtim kan sonucu
tamam canım o zaman endişelenme hiç. Olsa zaten çıkardı histereskopide emin ol.Klinik acmıs oda butceyı aşıyor maalesef histereskopi oldum ve tertemiz cıktı
Şuan bekliyormusunuz test falan yaptınız mıBende oğluka kardeş istiyorm cnku emeklılık icin calısmam gerekcek aralarnda cok yas farkı istemıyorm ama yok olmuo ya ilk cocugum ilk ay oldu ama yok bu nazlı çıktı gelmıyo bi türlü
2Tahlil mi yaptirdin kac cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?