- 6 Eylül 2020
- 4.561
- 7.553
- 108
- Konu Sahibi Yaz-ruzgari
-
Bekle derim .. hastalik var zaten .. hasta olma hamis olursan endiselenirsin..Arkadaşlar benim belde ve kasıkta arada bişeyler oluyor hisstrirtor bata 3 kalmıştı hadi bugğnde bitti sayılır kaldı 2 diyorum sanırım benimde olmadı ama sabah sağlıkocağında kan yaptırmak istiyorum inatla yaptırıp batı rahatmı bekliyim yada yine yaptırıp güzel sonuç görürsüm mutlu mu bekliyim arada kaldım siz bi fikşr verin baakam bacınıza
Ama rahim filmi dedi doktor rahim filmi cok pahalıtamam canım o zaman endişelenme hiç. Olsa zaten çıkardı histereskopide emin ol.
Yaptım negatifŞuan bekliyormusunuz test falan yaptınız mı
Eşimde varikosel vardı ama en son bakıldığında değerleri çok yüksektiAynen eşin baktirdimi
Hayırlısı olsun diğer ay inşallah rabbim nasip ederYaptım negatif
Benden de istedi Bi hastane 2000 dediAma rahim filmi dedi doktor rahim filmi cok pahalı
1200 burdadaBenden de istedi Bi hastane 2000 dedi
Uygun Bi hastane araştıracağım üniversite hastanesi 450 diyor ama cihazları bozulmuş şansıma1200 burdada
Bana devlet 1200 dediUygun Bi hastane araştıracağım üniversite hastanesi 450 diyor ama cihazları bozulmuş şansıma
Onu bende cozemedm gecem ay 11.gün geldi adetm gec yumurtladım ama bat degsmediŞimdi benim 13. Gün pik oldu sonraki bat tarihini etkilermi
Nasıl devlet ücret mi alıyor sigortanız yok mu 450 diyen anestezili Bi de ama cihaz bozuk şansımaBana devlet 1200 dedi
İlacı kendin alıosunNasıl devlet ücret mi alıyor sigortanız yok mu 450 diyen anestezili Bi de ama cihaz bozuk şansıma
Senle aynıydık canm bnmde negatf
Sağlık olsun. Benimki catlarken sıvı yani kan birikmiş adetle atılacak dedi. Ovulasyon yanılttı beni ultrason ile test tutmadiSenle aynıydık canm bnmde negatf
Tedavide olamıyorm cnku hicbi sıkıntım yokmus esimdede bende anlamadm bu işten amh 3.7 yumurta rezervi de gayet guzel hormon degerlerme gore ilk aydan hamıle kalmam gerek ama yok olmuyor spermlerdede sıkıntı yok eşimde yaptırdı test çok üzülüyorumSağlık olsun. Benimki catlarken sıvı yani kan birikmiş adetle atılacak dedi. Ovulasyon yanılttı beni ultrason ile test tutmadi
Vakti zamanı vardır stres yapmamaya çalışın kendinizi oyalayacak şeyler bulun düşünmemeye gayret edin inşallah olur duaya sarılın Allah hayırlısı ile nasip eder inşallahTedavide olamıyorm cnku hicbi sıkıntım yokmus esimdede bende anlamadm bu işten amh 3.7 yumurta rezervi de gayet guzel hormon degerlerme gore ilk aydan hamıle kalmam gerek ama yok olmuyor spermlerdede sıkıntı yok eşimde yaptırdı test çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?