- 17 Kasım 2016
- 1.362
- 1.120
- 133
- Konu Sahibi Yaz-ruzgari
-
Bakalım halen giden gelen yok pazara kadar bekliyimOnu bende cozemedm gecem ay 11.gün geldi adetm gec yumurtladım ama bat degsmedi
Benimde bu 2 aydır troidim yüksek çıkıyor ya... geçen aya göre biraz daha artmış... rabbim sifa versin.Benim 24 ağustos ama yok bence regl öncesi belirtilerim var zaten troid yüksek çıktı önce bir tedavi olmam gerek sanırım Allah çaresiz sıkıntı vermesin hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah bizlere ve isteyen herkese
Adet belirtisi ile aynı gününüz gectimiKızlar benim ksıklarda şişlik ve sızı var bu adet olacağım anlamına mı geliyor ?
Hımm bilmiyorum canım o kadarını ben adet oldum zatenİlacı kendin alıosun
Ben şimdi adet oldum ilk elenen ben oldumBakalım halen giden gelen yok pazara kadar bekliyim
Yok daha geçmedi pazar günü günümAdet belirtisi ile aynı gününüz gectimi
nasıl yani operasyonu yapan dr. üstüne bir de hsg mi istedi nlaamdım orasını. Rahim filmi 800 Tl ben çektirdimAma rahim filmi dedi doktor rahim filmi cok pahalı
Test yapmistim sali gunu cikmadi negatifBende pazari bekliyorum
Keşke hamilelik belirtileri farklı olsa insan daha çabuk anlardı belirtiler aynı olunca acabami diyor hamile gibi hissediyor kırmızıları görünce hayal kirikligiYok daha geçmedi pazar günü günüm
Ya hayırlısı olsun bende halen gelen giden yokBen şimdi adet oldum ilk elenen ben oldum
Bakar mısınız Bata bir gün var testi dün yaptım negatifti bugün sabah baktığımda da böyleydi test markası predictorBen bisey anlamadim bozuk gibi
Anladım. Ağustos grubunda gebe olarka işaretlisin =)Hayır kimyasal geçirdim ama oğlumdan önce
sonra yine oğlumdan önce kalbi durdu kürtaj oldum.
Sonra oplum oldu oda iğneyle sağlıklı doğum oldu
Sonra oğlum 6 aylıkken yanlışlıkla kazaya kurban gebelik oldu oda yine düşük oldu.
Erken öğrenmek şstememin sebebi de bu ilaç kullanacağım için ilk ay bu denememiz.
İnşallah canım ilaç var mı daha yazmadı bana doktor ilaçla düşüyormuşBenimde bu 2 aydır troidim yüksek çıkıyor ya... geçen aya göre biraz daha artmış... rabbim sifa versin.
3 dk sonra değeri okuyunuz diyor. Yani 3 dk dan sonraki her görüntü doğru değil. Bence ümitlenmeyin..Bakar mısınız Bata bir gün var testi dün yaptım negatifti bugün sabah baktığımda da böyleydi test markası predictor
Once hısteroskopi yaptı temız cıktı buna ragmen hsg istedinasıl yani operasyonu yapan dr. üstüne bir de hsg mi istedi nlaamdım orasını. Rahim filmi 800 Tl ben çektirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?