- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 43
- Konu Sahibi Yaz-ruzgari
-
Bazı doktorlar istiyor demek ki. Ben de doktorum istememesine rağmen çektireyim mi diyorum. Sonucunu daha net görebilmek adınaOnce hısteroskopi yaptı temız cıktı buna ragmen hsg istedi
Şimdi kan verdim sağlık ocagnds beta belki idrara gecmemstr dye negatf cıkarsa bende tekrar randevu alacagmBazı doktorlar istiyor demek ki. Ben de doktorum istememesine rağmen çektireyim mi diyorum. Sonucunu daha net görebilmek adına
Benim dün olmam lazımdı her zaman öyle olurdu 1 gün geciktiYa hayırlısı olsun bende halen gelen giden yok
Burda 1000 TL den aşağı demiyorlarnasıl yani operasyonu yapan dr. üstüne bir de hsg mi istedi nlaamdım orasını. Rahim filmi 800 Tl ben çektirdim
Bisey görünmüyor resimde cnm .Bakar mısınız Bata bir gün var testi dün yaptım negatifti bugün sabah baktığımda da böyleydi test markası predictor
Rahim filmi devlet çekmiyor mu kizlar.nasıl yani operasyonu yapan dr. üstüne bir de hsg mi istedi nlaamdım orasını. Rahim filmi 800 Tl ben çektirdim
çok zor randevu almak alncada 2 3 ay sonrasına veriyoRahim filmi devlet çekmiyor mu kizlar.
hangi ildesin senBurda 1000 TL den aşağı demiyorlar
Gaziantephangi ildesin sen
ooo istanbula gelme şansınzı yok o zmana. Burada 800 tl canım gerçi 800 veren 1000 de verirGaziantep
Aynen canım keşke öyle şansımız olsa 2000 diyen bile oldu sadece devlet olarak üniversite de varmış o da cihaz bozukmuş şansımız yokooo istanbula gelme şansınzı yok o zmana. Burada 800 tl canım gerçi 800 veren 1000 de verir
Haklisin cnm .. Allah merhamet versin ozel hastanelere insanlari gelir kapısı görmelerine cok üzülüyorum..çok zor randevu almak alncada 2 3 ay sonrasına veriyo
Negatf canım maalesef predictor 5 i bile silik olsa gösteriyorBakar mısınız Bata bir gün var testi dün yaptım negatifti bugün sabah baktığımda da böyleydi test markası predictor
Benim normalde düzensiz 3. De catladigi için 14 gün sonra adet olmam gerekiyor sanırım degilmi oyleolmasi lazım . Beyaz akıntı dışında belirtim yok sat tarihim 22 temmuzdu senin kactiBenim dün olmam lazımdı her zaman öyle olurdu 1 gün gecikti
Sat 23 temmuz canım ben normalde 15. Gün oluyordum bu sefer 16. Gün oldu bakalım inşallah senin olurBenim normalde düzensiz 3. De catladigi için 14 gün sonra adet olmam gerekiyor sanırım degilmi oyleolmasi lazım . Beyaz akıntı dışında belirtim yok sat tarihim 22 temmuzdu senin kacti
Ben gaziantep de anestezi olmadan 450 anestezili 550 ye buldum şimdiHaklisin cnm .. Allah merhamet versin ozel hastanelere insanlari gelir kapısı görmelerine cok üzülüyorum..
Anestezi olmadan mı çektirsem anestezili mi siz nasıl çektirdiniz burda anestezi olmadan 450 anestezili 550 ye buldum görüntüleme merkezindeooo istanbula gelme şansınzı yok o zmana. Burada 800 tl canım gerçi 800 veren 1000 de verir
e iyimiş işte nasıl bir makine kullanılıyor onu bilmek lazım c kolu makineler hiç acıtmıyor. Anesteziye gerek yok.Anestezi olmadan mı çektirsem anestezili mi siz nasıl çektirdiniz burda anestezi olmadan 450 anestezili 550 ye buldum görüntüleme merkezinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?