Gebeliğe Hazırlık BATI 22-23-24-25 AĞUSTOS OLANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay adetten 7 gün sonra yumurtlama olmuş yani üstünden baya geçti olsa çıkardı sanırım yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyormuş
Evet ama sonrasını takip ettiniz mi? Bazı aylarda 2 kere yumurtlama olunabiliyor. Geç olunca adet döngüsünü etkilemiyormuş..

Evet ama sonrasını takip ettiniz mi? Bazı aylarda 2 kere yumurtlama olunabiliyor. Geç olunca adet döngüsünü etkilemiyormuş..
Takip edemedim zaten sadece doktorun söylediği günleri değerlendirebildik ben ailemin yanındaydım. Bide ovü testi hiç yapmadım martta boş gebelikten kürtaj olmuştum ondan beri hiç takip etmedim

İnşallah canım ilaç var mı daha yazmadı bana doktor ilaçla düşüyormuş
Daha gidemedim doktora inşaAllah gideyim ,duruma göre seni bilgilendiririm aynen merak etme ben biraz araştırdım troidi yuksekkenn hamile kalıp ilac kullanıp hemen düşüren bile varmis cok sukur , hayirla duzeliriz .

e iyimiş işte nasıl bir makine kullanılıyor onu bilmek lazım c kolu makineler hiç acıtmıyor. Anesteziye gerek yok.
Bilmiyorum ki sormadım randevu alırken sorarım aslında normal doğum yaptım acı pek hissetmedim ama bebek küçüktü ondan mı öldüğü için mi üzüntümden mi acısını hissetmedim bilmiyorum yoksa suni sancıya dayanamıyorlar bana 2 tane verdiler gıkım çıkmadı

Kızlar ben sabh test verdim beta 0.2 prolaktin 137 3 ay öncede yüksekti düştü adet sökrürücü kullandım dilan şimdi de yine kullanıcam büyük ihtimal doktora artım sonuçları bakıcak prolaktin yüksekken hamile kalınmaz demi

Benim bat 24 veya 25 i olmasi gerekirken bugun sanki adet olacakmisim gibi kramp girdi. Boyle oldugunda her zaman adet olurum. Zaten belirtim de yok. Bu ayda elendim galiba

Ay arkadaşlar bende ne güzel hergün test yapıyordum, çok heyecanlı okuyordum, normal de bat 22 Ağustos, dün sabah bi heyecanla kalktık test yaptım sonuca baktım negatif, tam da içimden neyse daha 3 gün var falan diye düşünürken bi baktım adet olmuşum kısmet artık

Adeti genellikle düzenli olanlar bence günü geçmesini beklemeli mutlaka, çünkü testler vs yanıltıcı olabiliyor . İnsan sabırsızlanıyor evet ama en garantisi o bende pazar gününü bekliyorum, günüm şaşmaz normalde hayırlısı artık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…