- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 43
- Konu Sahibi Yaz-ruzgari
-
üzgünüm ama çıkardı canımKızlar adetim 4 gün geçti dün kan verdim negatif çıktı olsa çıkardı değil mi ?
Geç döllenme oldu ise çıkmaması normal bekleyin isterseniz...Kızlar adetim 4 gün geçti dün kan verdim negatif çıktı olsa çıkardı değil mi ?
Bu ay adetten 7 gün sonra yumurtlama olmuş yani üstünden baya geçti olsa çıkardı sanırım yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyormuşGeç döllenme oldu ise çıkmaması normal bekleyin isterseniz...
Ovu Testi yapiyor mu idin...Bu ay adetten 7 gün sonra yumurtlama olmuş yani üstünden baya geçti olsa çıkardı sanırım yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyormuş
Hayır tesadüfen doktora gitmiştim o söyledi yumurtan gelişmiş bugünle yarını değerlendir diyeOvu Testi yapiyor mu idin...
Evet ama sonrasını takip ettiniz mi? Bazı aylarda 2 kere yumurtlama olunabiliyor. Geç olunca adet döngüsünü etkilemiyormuş..Bu ay adetten 7 gün sonra yumurtlama olmuş yani üstünden baya geçti olsa çıkardı sanırım yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyormuş
Takip edemedim zaten sadece doktorun söylediği günleri değerlendirebildik ben ailemin yanındaydım. Bide ovü testi hiç yapmadım martta boş gebelikten kürtaj olmuştum ondan beri hiç takip etmedimEvet ama sonrasını takip ettiniz mi? Bazı aylarda 2 kere yumurtlama olunabiliyor. Geç olunca adet döngüsünü etkilemiyormuş..
Daha gidemedim doktora inşaAllah gideyim ,duruma göre seni bilgilendiririm aynen merak etme ben biraz araştırdım troidi yuksekkenn hamile kalıp ilac kullanıp hemen düşüren bile varmis cok sukur , hayirla duzeliriz .İnşallah canım ilaç var mı daha yazmadı bana doktor ilaçla düşüyormuş
Bilmiyorum ki sormadım randevu alırken sorarım aslında normal doğum yaptım acı pek hissetmedim ama bebek küçüktü ondan mı öldüğü için mi üzüntümden mi acısını hissetmedim bilmiyorum yoksa suni sancıya dayanamıyorlar bana 2 tane verdiler gıkım çıkmadıe iyimiş işte nasıl bir makine kullanılıyor onu bilmek lazım c kolu makineler hiç acıtmıyor. Anesteziye gerek yok.
Nasıl yaniAnladım. Ağustos grubunda gebe olarka işaretlisin =)
cumartesı gunu cektırdım, sıslı echomarda 800tl. cok az acı oldu oda adet sancısı gıbı dıyebılırımBurda 1000 TL den aşağı demiyorlar
Halen olmadım pazara kadar olmazsam o gün kan testi yaptircaam. Doktora gittinmi 3. Günümü gitceksinSat 23 temmuz canım ben normalde 15. Gün oluyordum bu sefer 16. Gün oldu bakalım inşallah senin olur
Adet sancısı çekmediğim için bilmiyorum ama normal doğum geçti başımdancumartesı gunu cektırdım, sıslı echomarda 800tl. cok az acı oldu oda adet sancısı gıbı dıyebılırım
Yok canım gitmedim rahim filmi çektireceğim haftaya cuma günüHalen olmadım pazara kadar olmazsam o gün kan testi yaptircaam. Doktora gittinmi 3. Günümü gitceksin
Eğer prolaktin yüksekse hamilede kalamazsınız adette olamazsınız diye biliyorum benim prolaktinim bugün 137 çıktıKızlar adetim 4 gün geçti dün kan verdim negatif çıktı olsa çıkardı değil mi ?
En son baktırdığımda bi sıkıntı yoktu bikaç gün daha bekleyip doktora gidicemEğer prolaktin yüksekse hamilede kalamazsınız adette olamazsınız diye biliyorum benim prolaktinim bugün 137 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?