Gebeliğe Hazırlık BATI 22-23-24-25 AĞUSTOS OLANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar şimdi size güzel bir sorumla geldim
benim çatlamamın üzerinden 9 gün geçti fakat ben çatlama günü değil ertesi gün ilişki yaşadım bu gebeliğe engel mi ?
birde ben bu adetimi 1 sayarsak 14. Gün yumurtlamam oldu ama 5 gün sürdü pko vs hiçbirşey yok biz bu süre zarfında yumurtlama döneminde 4 gün ilişki oldu yAni yinede olumsuz birşey var mı hamile kalabileceğimi bir türlü şey yapamıyorum yAni bu ay çok değişik bir yumurtlama yaşadım bu durumlara göre yine de hamile kalabilir miyim ?

Daha gidemedim doktora inşaAllah gideyim ,duruma göre seni bilgilendiririm aynen merak etme ben biraz araştırdım troidi yuksekkenn hamile kalıp ilac kullanıp hemen düşüren bile varmis cok sukur , hayirla duzeliriz .
İnşallah canım Allah başka sıkıntı vermesin bunlar çaresiz değil düşer inşallah güzel l haberler alırız

Ben bugün soğan suyu birde çörek otu tarçın bal kürüne tekrar başladım Eylül ayı umarım uğurlu gelir hepimize hamiş kalırız

Geçen ayda yaptım bu kuru yumurtam 13. Gün iğnesiz çatladı.dr söyledim devam et dedi . Sabahları küçük boy sogani yıkayıp kabuğunu soymadan 4 bölüp 3 bardak su koyup kaynatiyorum ılıyınca bir bardak aç karnına içiyorum kalan bardağı akşam içiyorum .bir kavonoza bal tarçın çörek otu karıştırdım sabahları yine aç karnına bir kaşık yedim ölçülerini göz kararı koydum hep çörek otunu çektirip koyanda var ama ben bulamadım tane olarak koydum

Ikisinide aybi anda ac alıyorsun.. aksam ki soğanı yatarken mi yemekten oncemi alıyorsun

Kizlar biliyorum henüz erken ama çatlama iğnesinden 11 gün geçti adetime 7 gün var sabah test yaptım kaldıkça daha da koyulasti tabi bilmiyorum bı onemi var mı? Lh testi de yaptım koyu cıkıyor ekliyorum görüntüleri

Eklentiler

• IMG_20210821_125542.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_20210821_120422.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…