- 17 Kasım 2016
- 1.360
- 1.120
- 133
- Konu Sahibi Yaz-ruzgari
-
İnşallah film ise yarar canimYok canım gitmedim rahim filmi çektireceğim haftaya cuma günü
İnş canım tek umudum oİnşallah film ise yarar canim
İnşallah canım Allah başka sıkıntı vermesin bunlar çaresiz değil düşer inşallah güzel l haberler alırızDaha gidemedim doktora inşaAllah gideyim ,duruma göre seni bilgilendiririm aynen merak etme ben biraz araştırdım troidi yuksekkenn hamile kalıp ilac kullanıp hemen düşüren bile varmis cok sukur , hayirla duzeliriz .
Amin canım.rabbim annelik gibi kutsal duyguyu sanada yaşatsın sende tadarsin duam sen ve isteyen herkes içinİnş canım tek umudum o
Adet başlayınca mi başlayacak kur..Ben bugün soğan suyu birde çörek otu tarçın bal kürüne tekrar başladım Eylül ayı umarım uğurlu gelir hepimize hamiş kalırız
Ikisinide aybi anda ac alıyorsun.. aksam ki soğanı yatarken mi yemekten oncemi alıyorsunGeçen ayda yaptım bu kuru yumurtam 13. Gün iğnesiz çatladı.dr söyledim devam et dedi . Sabahları küçük boy sogani yıkayıp kabuğunu soymadan 4 bölüp 3 bardak su koyup kaynatiyorum ılıyınca bir bardak aç karnına içiyorum kalan bardağı akşam içiyorum .bir kavonoza bal tarçın çörek otu karıştırdım sabahları yine aç karnına bir kaşık yedim ölçülerini göz kararı koydum hep çörek otunu çektirip koyanda var ama ben bulamadım tane olarak koydum
Aynen ikisini aynı zamanda alıyorum. Ben caalistigim için vardiyalı çalışıyorum akşam 22:30 eve gittiğimde iciyordumIkisinide aybi anda ac alıyorsun.. aksam ki soğanı yatarken mi yemekten oncemi alıyorsun
Adet gunu mu baslicazAynen ikisini aynı zamanda alıyorum. Ben caalistigim için vardiyalı çalışıyorum akşam 22:30 eve gittiğimde iciyordum
Bu çörek otu prolaktin yuksltormis doktor kontrolünde mi yapacaksınız.miyomu olana da soğan suyu iyi gelmiyormusBen bugün soğan suyu birde çörek otu tarçın bal kürüne tekrar başladım Eylül ayı umarım uğurlu gelir hepimize hamiş kalırız
Yok doktor kontrolünde yapmadım araştırma neticesinde kendimce uyguluyorum.bir ümit...Bu çörek otu prolaktin yuksltormis doktor kontrolünde mi yapacaksınız.miyomu olana da soğan suyu iyi gelmiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?