Gebeliğe Hazırlık BATI 22-23-24-25 AĞUSTOS OLANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 aydır femera kullanıyorum şuan 3. Ayın içimdeyim bu ay rahim filmi çektirmiştim bugün adet olmam gerek normalde öğlene kadar olurdum ama olmadım sırtımda batmalar var ara sırada adet olacakmışım gibi karnıma ağrı giriyo test yapmaktan artık yoruldum ama çok heyecanlıyım

Anestezili mi çektirdiniz acaba bende çektireceğim karar veremedim

Bazen 13-14 gün sürüyor iğne etkisi malesef canım ancak kandan bilirsin şuanda bende 13 güne kadar pozitif gözüktüğü oldu

Anestezili mi çektirdiniz acaba bende çektireceğim karar veremedim
Anesteziye hiç gerek yok gerçekten ilacı verirken ağrı oluyo o kadar sadece 1 2 dakika tam röntgenini çekerken ben iğne vurulurken bayılan insan korkarak yattım masaya ama işlem bitince hiçbiriyle olmamış gibiydi kanama oluyo diye okudum ama bende kanama bile olmadı bence dayanılacak bi işlem ama genede siz bilirsiniz

Merhaba kızlar benim günüm yarındı ancak
Cuma günü kan testi verdim prolaktin 140 çıktı.
Biraz incede kahve akıntı geldi sanırım adetim geliyor.

Merhaba kğrlerinşzin nasıl bir etkisi oluyor acaba yani amaç ne bir de eşiniz de yiyor mu
Eşime keciboynuzlu pekmez yediriyorum.corek otu yumurtaların büyümesi için sogan suyu polikistik över için miyom için temizleyici özelliği var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…