- Konu Sahibi Yaz-ruzgari
-
Adet başında başlayan da var bitiminde basalayanda ben sat tarihim bugün başladım soğan suyunu doktor da iç dedi kist falan varsa iyi geliyormusAdet gunu mu baslicaz
Sağol canım Allah razı olsunAmin canım.rabbim annelik gibi kutsal duyguyu sanada yaşatsın sende tadarsin duam sen ve isteyen herkes için
Anestezili mi çektirdiniz acaba bende çektireceğim karar veremedim3 aydır femera kullanıyorum şuan 3. Ayın içimdeyim bu ay rahim filmi çektirmiştim bugün adet olmam gerek normalde öğlene kadar olurdum ama olmadım sırtımda batmalar var ara sırada adet olacakmışım gibi karnıma ağrı giriyo test yapmaktan artık yoruldumama çok heyecanlıyım
Bazen 13-14 gün sürüyor iğne etkisi malesef canımKizlar biliyorum henüz erken ama çatlama iğnesinden 11 gün geçti adetime 7 gün var sabah test yaptım kaldıkça daha da koyulasti tabi bilmiyorum bı onemi var mı? Lh testi de yaptım koyu cıkıyor ekliyorum görüntüleri
Anesteziye hiç gerek yok gerçekten ilacı verirken ağrı oluyo o kadar sadece 1 2 dakika tam röntgenini çekerken ben iğne vurulurken bayılan insan korkarak yattım masaya ama işlem bitince hiçbiriyle olmamış gibiydi kanama oluyo diye okudum ama bende kanama bile olmadı bence dayanılacak bi işlem ama genede siz bilirsinizAnestezili mi çektirdiniz acaba bende çektireceğim karar veremedim
Kan testi yaptırdın mi pekiBazen 13-14 gün sürüyor iğne etkisi malesef canımancak kandan bilirsin şuanda bende 13 güne kadar pozitif gözüktüğü oldu
Evet görünüyor pazartesi kan testi yaptırın benceKizlar günüm bugün ben çizgiyi net bı sekilde görebiliyorum sizceee
Silik bi görüntü var ilk dakikalarda mi ciktiKizlar günüm bugün ben çizgiyi net bı sekilde görebiliyorum sizceee
Yok malesef 1 saat sonraSilik bi görüntü var ilk dakikalarda mi cikti
Yaptırcam inşallah sabah testi yenilicem çok teşekkür ederimEvet görünüyor pazartesi kan testi yaptırın bence
İnşallah vardırYaptırcam inşallah sabah testi yenilicem çok teşekkür ederim
Merhaba kğrlerinşzin nasıl bir etkisi oluyor acaba yani amaç ne bir de eşiniz de yiyor muBen bugün soğan suyu birde çörek otu tarçın bal kürüne tekrar başladım Eylül ayı umarım uğurlu gelir hepimize hamiş kalırız
Var gibi yarım bidaha deneyin kada direk knKizlar günüm bugün ben çizgiyi net bı sekilde görebiliyorum sizceee
BenHamilelik geçiren cocugu olan var mi ..
Eşime keciboynuzlu pekmez yediriyorum.corek otu yumurtaların büyümesi için sogan suyu polikistik över için miyom için temizleyici özelliği varMerhaba kğrlerinşzin nasıl bir etkisi oluyor acaba yani amaç ne bir de eşiniz de yiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?