- 17 Kasım 2016
- 1.359
- 1.120
- 133
- Konu Sahibi Yaz-ruzgari
-
Hayırlı olsun caanimBat 16 Ağustos ikinci çizgiyi gördüm kızlar
İnşallah sağlıkla tutunur canımHayırlı olsun caanim
Öyle Bi anlattılar ki Bi yanım boşver dayanırsın diyor diğer yanım ya çok acırsa diyorAnesteziye hiç gerek yok gerçekten ilacı verirken ağrı oluyo o kadar sadece 1 2 dakika tam röntgenini çekerken ben iğne vurulurken bayılan insan korkarak yattım masaya ama işlem bitince hiçbiriyle olmamış gibiydi kanama oluyo diye okudum ama bende kanama bile olmadı bence dayanılacak bi işlem ama genede siz bilirsiniz
Kan vermeye kalmıyordu adet oluyordum malesefKan testi yaptırdın mi peki
İlaç verilince ağrı oluyo ama dayanılmıcak kadar değil ben bilson görüntüleme merkezinde çektirdim çok iyi ilgilendiler her aşamada bana söyleyip yaptılar biraz ağrı olabilir ilaç veriyoruz 1 dakka dayan diye dayanıyorsun yani rahat olÖyle Bi anlattılar ki Bi yanım boşver dayanırsın diyor diğer yanım ya çok acırsa diyor
Ben rahim filmi çektirim bugün adet günüm normalde ama olmadım çok duydum rahim filmimden sonra hamile kalan darısı bize inşallah hiç korkma bu son işlemin olur inşallah sonra kavuşursun bebişineÖyle Bi anlattılar ki Bi yanım boşver dayanırsın diyor diğer yanım ya çok acırsa diyor
Bende görüntüleme merkezinde yaptıracağım 2 tane süni sancıya dayandım ama bilmiyorum yine deİlaç verilince ağrı oluyo ama dayanılmıcak kadar değil ben bilson görüntüleme merkezinde çektirdim çok iyi ilgilendiler her aşamada bana söyleyip yaptılar biraz ağrı olabilir ilaç veriyoruz 1 dakka dayan diye dayanıyorsun yani rahat ol
Sen bilirsin canım daha ne diyimBende görüntüleme merkezinde yaptıracağım 2 tane süni sancıya dayandım ama bilmiyorum yine de
İnş canım tüm isteyenlerin de bizimde o kadar çok yoruldum ki artık çocuk lafı olunca boğazım düğümleniyorBen rahim filmi çektirim bugün adet günüm normalde ama olmadım çok duydum rahim filmimden sonra hamile kalan darısı bize inşallah hiç korkma bu son işlemin olur inşallah sonra kavuşursun bebişine
Kaç yıllık evlisin sende ne sorun vardıki hikayen nedirİnş canım tüm isteyenlerin de bizimde o kadar çok yoruldum ki artık çocuk lafı olunca boğazım düğümleniyor
Çoğu kişi diyor bişey yok diye daha bir hafta var neye karar verirsem artıkSen bilirsin canım daha ne diyim
3 yıllık evliyiz pcos var eşimde varikosel var geçen sene hamile kaldım ama erken doğum oldu malesef üstünden 1 sene geçti hala ortada bir şey yok bu sene 5 tane çatlatma iğnesi kullandım hiç biri tutmadıKaç yıllık evlisin sende ne sorun vardıki hikayen nedir
Yaaa rahim filminden sonra 3 ay gebelik şansı artıyormuş inşallah çektiğin stresleri geride bırakıp sağlıklı gebelik geçirirsin inşallah3 yıllık evliyiz pcos var eşimde varikosel var geçen sene hamile kaldım ama erken doğum oldu malesef üstünden 1 sene geçti hala ortada bir şey yok bu sene 5 tane çatlatma iğnesi kullandım hiç biri tutmadı
Amin inşallah rabbim sana bağışlasın sagliklA dünyaya gelir inşallahİnşallah sağlıkla tutunur canım
Benimde günüm yarın ancak dün ve bugün çok az 2-3 damla kdr dediğiniz gibi kahve bşy gelmiş. Bende adet öncesi hiç olmazdı o yuzden bunu belirti olarak algıladım sanki , sizde oluyormu adet yaklaşınca genelde ? İlk miMerhaba kızlar benim günüm yarındı ancak
Cuma günü kan testi verdim prolaktin 140 çıktı.
Biraz incede kahve akıntı geldi sanırım adetim geliyor.
Hayırlı olsun. Sağlıkla eline al inş… Nasıl oldu? İkinci çizgiyi ne zaman gördün? Neler yaptın?Bat 16 Ağustos ikinci çizgiyi gördüm kızlar
Bata iki gün vardı sabah test yaptım silik çıktı sonra adetimin geçmesini bekledim kan vermek için beş gün öncede kan verdim beta 562 çıktı yarın yine vericem inşallah yükselirHayırlı olsun. Sağlıkla eline al inş… Nasıl oldu? İkinci çizgiyi ne zaman gördün? Neler yaptın?
İnş canım yaYaaa rahim filminden sonra 3 ay gebelik şansı artıyormuş inşallah çektiğin stresleri geride bırakıp sağlıklı gebelik geçirirsin inşallah
Ne zaman gördünüz kaset testte miBat 16 Ağustos ikinci çizgiyi gördüm kızlar
Benim olur öyle olduğu gün adet başlar da ve öyle de oldu 1 saat sonra kırmızılar geldiBenimde günüm yarın ancak dün ve bugün çok az 2-3 damla kdr dediğiniz gibi kahve bşy gelmiş. Bende adet öncesi hiç olmazdı o yuzden bunu belirti olarak algıladım sanki , sizde oluyormu adet yaklaşınca genelde ? İlk mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?