Gebeliğe Hazırlık BATI 22-23-24-25 AĞUSTOS OLANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle Bi anlattılar ki Bi yanım boşver dayanırsın diyor diğer yanım ya çok acırsa diyor

Öyle Bi anlattılar ki Bi yanım boşver dayanırsın diyor diğer yanım ya çok acırsa diyor
İlaç verilince ağrı oluyo ama dayanılmıcak kadar değil ben bilson görüntüleme merkezinde çektirdim çok iyi ilgilendiler her aşamada bana söyleyip yaptılar biraz ağrı olabilir ilaç veriyoruz 1 dakka dayan diye dayanıyorsun yani rahat ol

Ben rahim filmi çektirim bugün adet günüm normalde ama olmadım çok duydum rahim filmimden sonra hamile kalan darısı bize inşallah hiç korkma bu son işlemin olur inşallah sonra kavuşursun bebişine

Bende görüntüleme merkezinde yaptıracağım 2 tane süni sancıya dayandım ama bilmiyorum yine de

Ben rahim filmi çektirim bugün adet günüm normalde ama olmadım çok duydum rahim filmimden sonra hamile kalan darısı bize inşallah hiç korkma bu son işlemin olur inşallah sonra kavuşursun bebişine
İnş canım tüm isteyenlerin de bizimde o kadar çok yoruldum ki artık çocuk lafı olunca boğazım düğümleniyor

Kaç yıllık evlisin sende ne sorun vardıki hikayen nedir
3 yıllık evliyiz pcos var eşimde varikosel var geçen sene hamile kaldım ama erken doğum oldu malesef üstünden 1 sene geçti hala ortada bir şey yok bu sene 5 tane çatlatma iğnesi kullandım hiç biri tutmadı

3 yıllık evliyiz pcos var eşimde varikosel var geçen sene hamile kaldım ama erken doğum oldu malesef üstünden 1 sene geçti hala ortada bir şey yok bu sene 5 tane çatlatma iğnesi kullandım hiç biri tutmadı
Yaaa rahim filminden sonra 3 ay gebelik şansı artıyormuş inşallah çektiğin stresleri geride bırakıp sağlıklı gebelik geçirirsin inşallah

Merhaba kızlar benim günüm yarındı ancak
Cuma günü kan testi verdim prolaktin 140 çıktı.
Biraz incede kahve akıntı geldi sanırım adetim geliyor.
Benimde günüm yarın ancak dün ve bugün çok az 2-3 damla kdr dediğiniz gibi kahve bşy gelmiş. Bende adet öncesi hiç olmazdı o yuzden bunu belirti olarak algıladım sanki , sizde oluyormu adet yaklaşınca genelde ? İlk mi

Hayırlı olsun. Sağlıkla eline al inş… Nasıl oldu? İkinci çizgiyi ne zaman gördün? Neler yaptın?
Bata iki gün vardı sabah test yaptım silik çıktı sonra adetimin geçmesini bekledim kan vermek için beş gün öncede kan verdim beta 562 çıktı yarın yine vericem inşallah yükselir

Yaaa rahim filminden sonra 3 ay gebelik şansı artıyormuş inşallah çektiğin stresleri geride bırakıp sağlıklı gebelik geçirirsin inşallah
İnş canım ya artık sıkıntıdan çocuk meselesi olunca boğazım düğümleniyor resmen

Benim olur öyle olduğu gün adet başlar da ve öyle de oldu 1 saat sonra kırmızılar geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…