Gebeliğe Hazırlık BATI 22-23-24-25 AĞUSTOS OLANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün benim bat günüm ve olmadım. Sabah test yaptım testte tertemiz çıktı. Ne yapmalıyım şimdi Hiç böyle birşey yaşamadım. Tekrar yumurtlama oldu mu onu da bilmiyorum takip etmedim

Bata iki gün vardı sabah test yaptım silik çıktı sonra adetimin geçmesini bekledim kan vermek için beş gün öncede kan verdim beta 562 çıktı yarın yine vericem inşallah yükselir
Benim de bat 16 Ağustostu. 15 Ağustos da ovülasyon testi ile öğrendim hamile olduğumu. Emin olmak İçin 16 sında gebelik testi yaptım. Çift çizgi. Sonra kantesti akşamına 700 küsür beta değeri geldi 2 gün sonra sağlıklı mı diye bir test daha yaptım 1700 ler geldi. 6. Haftama doktor randevusu aldım yani ay sonu bakalım :)

Ay hemen hemen aynıymısiz inşallah sağlıkla tutunur bebisler

Ay hemen hemen aynıymısiz inşallah sağlıkla tutunur bebisler
Siz doktor randevusu aldınız mı. Ben en son adet tarihim 16 Temmuzdu. Oraya göre 6 haftalık denk gelecek şekilde aldım belki kalp atışı ve kese görürüz diye. Aslında daha erken istiyordum ama bu hafta ortası bi kan testi vericem gelişim görebilmek için

Kızlar bugün benim bat günüm ve olmadım. Sabah test yaptım testte tertemiz çıktı. Ne yapmalıyım şimdi Hiç böyle birşey yaşamadım. Tekrar yumurtlama oldu mu onu da bilmiyorum takip etmedim
Benimde bugundü gelen giden yok adet olcek gibide hissetmiorum. 2 gun once test negatifdi

Benimde bugundü gelen giden yok adet olcek gibide hissetmiorum. 2 gun once test negatifdi
Aynen benimde öyle sabah bi hafif midem bulandı. Gazım var… Dedim geliyor herhalde ama ped kupkuru bir de pamuklu pedim yoktu ciddi rahatsız hissediyorum kendimi de Nasıl bir ikilemdir ya Doktora da randevu almıştım hormonlarıma baktırmak için… Gelmezse de bastıramayacağım

Bende yarın kan vericem 1 Eylül de doktora gidecem inslalah gitmişken kalp atışını duyarım sizde belirti varmı bulantı kusma gibi bnde sadece halsizlik var uyku hali

Bende yarın kan vericem 1 Eylül de doktora gidecem inslalah gitmişken kalp atışını duyarım sizde belirti varmı bulantı kusma gibi bnde sadece halsizlik var uyku hali
Bende göğüsler de şişlik var. Kusma yok akıntı yok 2 gündür mide bulantısı zaman zaman oluyor. Çok çok sevdiğim em sevdiğim yumurtayı 2 gündür yiyemedim. Bende 6 haftaya kalp atışı duyarım diye aldım inşallah duyarız. Ama beta değeri artmış mı diye hafta ortası kan tahlili kesin vercem

Ayy bnde canım inşallah düzenli artar kanımız şimdi benimde tam beş haftalık gözüküyor ilk gebelik mi senin

Kızlar yarın adet günüm 4 gün kala kaset test yapmıştım negatif çıkmıştı yarın sabah erken gebelik testi yapacağım çok sık idrara çıkıyorum yumurtlamadan beri. Bu bir belirti mi bilmiyorum ama çok rahatsız ediyor beni sıkışmış gibi hissediyorum tuvalete gidiyorum bir de göğüs ağrısı ve ara da kısa süreli bel ağrım var yani adette olabilirim çok net bir belirtim yok

Adet ile gebelik belirtisi birbirine çok yakın. Ayırt etmek çok zor. Adet günü erken gebelik yaparsanız sonuç genel de doğru çıkıyor. İnş nasip olur

Test yapacakmisin yarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…