- 12 Kasım 2020
- 787
- 458
- 33
- 28
- Konu Sahibi Yaz-ruzgari
-
Evet şu beş liralık testlerleNe zaman gördünüz kaset testte mi
Anladım , ben beklemedeyim bugun hadi yarın en geç olması lazımBenim olur öyle olduğu gün adet başlar da ve öyle de oldu 1 saat sonra kırmızılar geldi
Kaç gün geçti canımEvet şu beş liralık testlerle
İki gün varken yapmıştım geçmemistiKaç gün geçti canım
Anladım canım hayırlı olsunİki gün varken yapmıştım geçmemisti
Benim de bat 16 Ağustostu. 15 Ağustos da ovülasyon testi ile öğrendim hamile olduğumu. Emin olmak İçin 16 sında gebelik testi yaptım. Çift çizgi. Sonra kantesti akşamına 700 küsür beta değeri geldi 2 gün sonra sağlıklı mı diye bir test daha yaptım 1700 ler geldi. 6. Haftama doktor randevusu aldım yani ay sonu bakalım :)Bata iki gün vardı sabah test yaptım silik çıktı sonra adetimin geçmesini bekledim kan vermek için beş gün öncede kan verdim beta 562 çıktı yarın yine vericem inşallah yükselir
Ay hemen hemen aynıymısiz inşallah sağlıkla tutunur bebislerBenim de bat 16 Ağustostu. 15 Ağustos da ovülasyon testi ile öğrendim hamile olduğumu. Emin olmak İçin 16 sında gebelik testi yaptım. Çift çizgi. Sonra kantesti akşamına 700 küsür beta değeri geldi 2 gün sonra sağlıklı mı diye bir test daha yaptım 1700 ler geldi. 6. Haftama doktor randevusu aldım yani ay sonu bakalım :)
Siz doktor randevusu aldınız mı. Ben en son adet tarihim 16 Temmuzdu. Oraya göre 6 haftalık denk gelecek şekilde aldım belki kalp atışı ve kese görürüz diye. Aslında daha erken istiyordum ama bu hafta ortası bi kan testi vericem gelişim görebilmek içinAy hemen hemen aynıymısiz inşallah sağlıkla tutunur bebisler
Benimde bugundü gelen giden yok adet olcek gibide hissetmiorum. 2 gun once test negatifdiKızlar bugün benim bat günüm ve olmadım. Sabah test yaptım testte tertemiz çıktı. Ne yapmalıyım şimdiHiç böyle birşey yaşamadım. Tekrar yumurtlama oldu mu onu da bilmiyorum takip etmedim
Aynen benimde öyle sabah bi hafif midem bulandı. Gazım var… Dedim geliyor herhalde ama ped kupkuru bir de pamuklu pedim yoktu ciddi rahatsız hissediyorum kendimi deBenimde bugundü gelen giden yok adet olcek gibide hissetmiorum. 2 gun once test negatifdi
Bende yarın kan vericem 1 Eylül de doktora gidecem inslalah gitmişken kalp atışını duyarım sizde belirti varmı bulantı kusma gibi bnde sadece halsizlik var uyku haliSiz doktor randevusu aldınız mı. Ben en son adet tarihim 16 Temmuzdu. Oraya göre 6 haftalık denk gelecek şekilde aldım belki kalp atışı ve kese görürüz diye. Aslında daha erken istiyordum ama bu hafta ortası bi kan testi vericem gelişim görebilmek için
Bende göğüsler de şişlik var. Kusma yok akıntı yok 2 gündür mide bulantısı zaman zaman oluyor. Çok çok sevdiğim em sevdiğim yumurtayı 2 gündür yiyemedim. Bende 6 haftaya kalp atışı duyarım diye aldım inşallah duyarız. Ama beta değeri artmış mı diye hafta ortası kan tahlili kesin vercemBende yarın kan vericem 1 Eylül de doktora gidecem inslalah gitmişken kalp atışını duyarım sizde belirti varmı bulantı kusma gibi bnde sadece halsizlik var uyku hali
Ayy bnde canım inşallah düzenli artar kanımız şimdi benimde tam beş haftalık gözüküyor ilk gebelik mi seninBende göğüsler de şişlik var. Kusma yok akıntı yok 2 gündür mide bulantısı zaman zaman oluyor. Çok çok sevdiğim em sevdiğim yumurtayı 2 gündür yiyemedim. Bende 6 haftaya kalp atışı duyarım diye aldım inşallah duyarız. Ama beta değeri artmış mı diye hafta ortası kan tahlili kesin vercem
5+2 de görünüyor benim de. İlk hamilelik o yüzden çok heyecanlıyımAyy bnde canım inşallah düzenli artar kanımız şimdi benimde tam beş haftalık gözüküyor ilk gebelik mi senin
Allah'ım kucağımıza almayı nasip etsin canım benim ikinci bide oğlum var 4 yasinda5+2 de görünüyor benim de. İlk hamilelik o yüzden çok heyecanlıyım
Adet ile gebelik belirtisi birbirine çok yakın. Ayırt etmek çok zor. Adet günü erken gebelik yaparsanız sonuç genel de doğru çıkıyor. İnş nasip olurKızlar yarın adet günüm 4 gün kala kaset test yapmıştım negatif çıkmıştı yarın sabah erken gebelik testi yapacağım çok sık idrara çıkıyorum yumurtlamadan beri. Bu bir belirti mi bilmiyorum ama çok rahatsız ediyor beni sıkışmış gibi hissediyorum tuvalete gidiyorum bir de göğüs ağrısı ve ara da kısa süreli bel ağrım var yani adette olabilirim çok net bir belirtim yok
Test yapacakmisin yarinAynen benimde öyle sabah bi hafif midem bulandı. Gazım var… Dedim geliyor herhalde ama ped kupkuru bir de pamuklu pedim yoktu ciddi rahatsız hissediyorum kendimi deNasıl bir ikilemdir ya Doktora da randevu almıştım hormonlarıma baktırmak için… Gelmezse de bastıramayacağım
Evet öyle ayırt etmesi çok zor. Teşekkür ederim inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinAdet ile gebelik belirtisi birbirine çok yakın. Ayırt etmek çok zor. Adet günü erken gebelik yaparsanız sonuç genel de doğru çıkıyor. İnş nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?