Gebeliğe Hazırlık BATI 22-23-24-25 AĞUSTOS OLANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba adetime 3 gün kaldı çatlama üzerinden de 10. Gün bugün ve Ovülasyon testi yapayım dedim git gide koyulaşıyor sanki anlamadım ? Sizce bu şekilde hamile olduğunu öğrenen var mı ? Belirtiler arasında adet olacakmış gibi bir ağrı kasık ağrısı göğüs hassasiyeti hafif bir arada vuran mide bulantısı yani bu ay üzerine pek düşmediğim için aklımda psikolojik olarak düşündüğüm hiç olmadı bat yaklaşınca anladım

Test yapacakmisin yarin
Ağustos grubundaki arkadaş yumurtlamadan sonra 17. Gün de olabilirsin dedi.. Bugün benim 16.günümdü. Yarın da olmazsa salı sabahı kan vermeye gideceğim. Ama yarın olurum artık diye düşünüyorum. Hiç belirtim yok

27si adet günüm az önce ilk idrarla yaptım kaset test hiç çizgi yok, bir önceki gebeligimde dört gün kala çok silik bir çizgi ile öğrenmiştim galiba yok

Kızlar bugün benim bat günüm ve olmadım. Sabah test yaptım testte tertemiz çıktı. Ne yapmalıyım şimdi Hiç böyle birşey yaşamadım. Tekrar yumurtlama oldu mu onu da bilmiyorum takip etmedim
Birşey yapma şal kendini adet olursunuz

Kızlar günaydin adet gecikmenin 2. Günündeyim hem erken gebelik testi hem normal kaset test yaptim silik cizgi bile cikmadi galiba stres yaptim yine gecikicek adetim

Kızlar günaydin adet gecikmenin 2. Günündeyim hem erken gebelik testi hem normal kaset test yaptim silik cizgi bile cikmadi galiba stres yaptim yine gecikicek adetim
Maalesef benim de öyle. Bugün adet günüm erken gebelik testi yaptım negatif çıktı olsaydı çıkardı diye düşünüyorum adette olmadım ben de bu ay hep hamileliği düşündüğüm için gecikecek gibi

Benim 8 gün gecikti hala olmadım testler negatif

Benim çatlamanın üzerinden 11. Günüm sabah erken gebelik testi yaptım negatif erken mi yaptım bilmiyorum ama umudum kesildi artık

Ben de aynı durumdayım çatlama in üzerinden bugün 11 gün ilk idrarla yaptım negatif
Kuzum biz erkencilik dayanamıyoruz ki Ovülasyon testi aldığım yere sordum çok erken yapmışsın dedi çıkmaz hala dedi ve 14. Be 17. Gün yap çıkar dedi insan yine böyle şeyler duyunca hevesleniyor bir anda Adetin de mi 2 gün kaldı kuzum

Ayın 27si dört gün var benim, ilk gebeligimi kaset testte dört gün kala silik çizgi ile öğrenmiştim şimdi çıkmayınca umudum kalmadı

Ayın 27si dört gün var benim, ilk gebeligimi kaset testte dört gün kala silik çizgi ile öğrenmiştim şimdi çıkmayınca umudum kalmadı
Sabırsızlık çok kötü birşey ya dedim hani belki çıkar diye direk tek çizgi insanın umudu falan hiç kalmıyor hiç bak bide senin ilk gebeliğin olmuş bende o da yok Nasıl hevesliyim böyle bir bilsen

İnşallah yakın zamanda bebeğine kavuşursun ben bu ay olmazsa soğan kürü yapacağım çünkü ilk gebeligimde onu yaptım o ay hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…