- 26 Ağustos 2020
- 1.578
- 789
- 73
- 29
- Konu Sahibi Yaz-ruzgari
-
Canım bu kuruma çizgisi gibiKizlar günüm bugün ben çizgiyi net bı sekilde görebiliyorum sizceee
Ağustos grubundaki arkadaş yumurtlamadan sonra 17. Gün de olabilirsin dedi.. Bugün benim 16.günümdü. Yarın da olmazsa salı sabahı kan vermeye gideceğim. Ama yarın olurum artık diye düşünüyorum. Hiç belirtim yokTest yapacakmisin yarin
Çizgi net görünüyor canım ama sabh ilk idrarla tekrarla koyulaşırsa gebelik var yoksa test hatalıdır…Kızlar bi yorumlar mısınız benim kafam karıştıEki Görüntüle 2904896
Kaç dakika içinde çıktı pekiKızlar bi yorumlar mısınız benim kafam karıştıEki Görüntüle 2904896
Gelir gelir adetin, umitlenmeBenimde bugundü gelen giden yok adet olcek gibide hissetmiorum. 2 gun once test negatifdi
Birşey yapma şal kendini adet olursunuzKızlar bugün benim bat günüm ve olmadım. Sabah test yaptım testte tertemiz çıktı. Ne yapmalıyım şimdiHiç böyle birşey yaşamadım. Tekrar yumurtlama oldu mu onu da bilmiyorum takip etmedim
Günaydın 5 dk doldu ve baktım bu şekildeydi dünsabah kaset testte yapmıştım oda aynı şekilde 5 dk doldu baktım yine böyle silik bir çizgiydi buda dün akşam ki testKaç dakika içinde çıktı peki
Maalesef benim de öyle. Bugün adet günüm erken gebelik testi yaptım negatif çıktı olsaydı çıkardı diye düşünüyorum adette olmadım ben de bu ay hep hamileliği düşündüğüm için gecikecek gibiKızlar günaydin adet gecikmenin 2. Günündeyim hem erken gebelik testi hem normal kaset test yaptim silik cizgi bile cikmadi galiba stres yaptim yine gecikicek adetim
Benim 8 gün gecikti hala olmadım testler negatifMaalesef benim de öyle. Bugün adet günüm erken gebelik testi yaptım negatif çıktı olsaydı çıkardı diye düşünüyorum adette olmadım ben de bu ay hep hamileliği düşündüğüm için gecikecek gibi
Benim çatlamanın üzerinden 11. Günüm sabah erken gebelik testi yaptım negatif erken mi yaptım bilmiyorum ama umudum kesildi artıkMaalesef benim de öyle. Bugün adet günüm erken gebelik testi yaptım negatif çıktı olsaydı çıkardı diye düşünüyorum adette olmadım ben de bu ay hep hamileliği düşündüğüm için gecikecek gibi
Ben de aynı durumdayım çatlama in üzerinden bugün 11 gün ilk idrarla yaptım negatifBenim çatlamanın üzerinden 11. Günüm sabah erken gebelik testi yaptım negatif erken mi yaptım bilmiyorum ama umudum kesildi artık
Kuzum biz erkencilik dayanamıyoruz ki Ovülasyon testi aldığım yere sordum çok erken yapmışsın dedi çıkmaz hala dedi ve 14. Be 17. Gün yap çıkar dedi insan yine böyle şeyler duyunca hevesleniyor bir andaBen de aynı durumdayım çatlama in üzerinden bugün 11 gün ilk idrarla yaptım negatif
Ayın 27si dört gün var benim, ilk gebeligimi kaset testte dört gün kala silik çizgi ile öğrenmiştim şimdi çıkmayınca umudum kalmadıKuzum biz erkencilik dayanamıyoruz ki Ovülasyon testi aldığım yere sordum çok erken yapmışsın dedi çıkmaz hala dedi ve 14. Be 17. Gün yap çıkar dedi insan yine böyle şeyler duyunca hevesleniyor bir andaAdetin de mi 2 gün kaldı kuzum
Sabırsızlık çok kötü birşey ya dedim hani belki çıkar diye direk tek çizgi insanın umudu falan hiç kalmıyor hiç bak bide senin ilk gebeliğin olmuş bende o da yokAyın 27si dört gün var benim, ilk gebeligimi kaset testte dört gün kala silik çizgi ile öğrenmiştim şimdi çıkmayınca umudum kalmadı
İnşallah yakın zamanda bebeğine kavuşursun ben bu ay olmazsa soğan kürü yapacağım çünkü ilk gebeligimde onu yaptım o ay hamile kaldımSabırsızlık çok kötü birşey ya dedim hani belki çıkar diye direk tek çizgi insanın umudu falan hiç kalmıyor hiç bak bide senin ilk gebeliğin olmuş bende o da yokNasıl hevesliyim böyle bir bilsen
Bence erken yapmışsınız adetinize bir gün kala ya da adet gününüz de yaparsanız silik de olsa çıkıyor burda gördüğüm kadarıylaBenim çatlamanın üzerinden 11. Günüm sabah erken gebelik testi yaptım negatif erken mi yaptım bilmiyorum ama umudum kesildi artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?