- 26 Ağustos 2020
- 1.578
- 789
- 73
- 29
- Konu Sahibi Yaz-ruzgari
-
Ben onu yapmıştım soğan kürünü ertesi gün hastanelik oldum doktor bana yasaklamıştıİnşallah yakın zamanda bebeğine kavuşursun ben bu ay olmazsa soğan kürü yapacağım çünkü ilk gebeligimde onu yaptım o ay hamile kaldım
Haklısınız Ovülasyon testi aldığım yere sormuştum çok erken yapmışsın anca kan da çıkar dedi banaBence erken yapmışsınız adetinize bir gün kala ya da adet gününüz de yaparsanız silik de olsa çıkıyor burda gördüğüm kadarıyla
Sen yapamazsın o zaman canım, Allah tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat lutfetsin inşallah tüm isteyenlerle beraber bize deBen onu yapmıştım soğan kürünü ertesi gün hastanelik oldum doktor bana yasaklamıştı
Benimde iki gün önce oldu çok ağrım var biontech yan etkisi mi oldu anlamadım.Kızlar tam günümde regli oldum.. aşırı sancılı geçti anlamadım
bilmiyorum bende biontech olmuştum geçen hafta.. ama kardeşimde oldu onda sorun yokBenimde iki gün önce oldu çok ağrım var biontech yan etkisi mi oldu anlamadım.
Kuzu ben regl oldum. Ovulasyon testinde pik olduğu günden 16 gün sonra olmuş oldum. Her ay gebelik dışında bir şey öğreniyorumKızlar günaydin adet gecikmenin 2. Günündeyim hem erken gebelik testi hem normal kaset test yaptim silik cizgi bile cikmadi galiba stres yaptim yine gecikicek adetim
Hadi yaaa üzüldümKuzu ben regl oldum. Ovulasyon testinde pik olduğu günden 16 gün sonra olmuş oldum. Her ay gebelik dışında bir şey öğreniyorum
Ben bu şekilde öğrendim. Adete 1 gün kala yaptım o ay yumurtlama günüm de farklıydı adet günümde normal test yaptım o da çift çizgiydi sonra kan testi yaptım 700 küsür beta çıktı şimdi 6. Haftamdayıö :) senin içinde 2 ihtimal var ya aynı ay içinde 2. Yumurtlama ya da hamilesin :)Kızlar merhaba adetime 3 gün kaldı çatlama üzerinden de 10. Gün bugün ve Ovülasyon testi yapayım dedim git gide koyulaşıyor sanki anlamadım ? Sizce bu şekilde hamile olduğunu öğrenen var mı ? Belirtiler arasında adet olacakmış gibi bir ağrı kasık ağrısı göğüs hassasiyeti hafif bir arada vuran mide bulantısı yani bu ay üzerine pek düşmediğim için aklımda psikolojik olarak düşündüğüm hiç olmadı bat yaklaşınca anladım Eki Görüntüle 2904893
Yarın sabahtan kan verseneHadi yaaa üzüldümbenim daha gelen giden yok
Çok enteresan ilk defa bu kadar erken oldum aslında 21 günden kısa değil yine de düzenli sayılmış oluyor. Bende on gün önce olmuştum. Neyse artık kısmet değilmiş yine diyelimbilmiyorum bende biontech olmuştum geçen hafta.. ama kardeşimde oldu onda sorun yok
Ümidim yok kaset testler negatif ciktiYarın sabahtan kan versene
Ağrır tabiki test yaptın mı?Yarin birgun gelir bnm de herwlde...
Cok fena bel agrim var usutmekten ağrır mi
Hadi ya direk kan ver istersenÜmidim yok kaset testler negatif cikti
Ben bir süre kendi halimde takılmalıyım diye düşünüyorum… Yarın doktor randevum var hormonlarıma baktıracağım. Diğer günde eşime aldım. Onunda sonuçları çıksın yoluma bakacağım… Bakalımtasi taragi toplayıp ekime gidelim...
Cumaya kadar gelmezse saglik ocaginda kan vercem bakalim ama hic adet olck gibi deilim hamile gibi de hissetmiorumHadi ya direk kan ver istersen
Naptın canım kan sonucu nedirBende göğüsler de şişlik var. Kusma yok akıntı yok 2 gündür mide bulantısı zaman zaman oluyor. Çok çok sevdiğim em sevdiğim yumurtayı 2 gündür yiyemedim. Bende 6 haftaya kalp atışı duyarım diye aldım inşallah duyarız. Ama beta değeri artmış mı diye hafta ortası kan tahlili kesin vercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?