Gebeliğe Hazırlık BATI 22-23-24-25 AĞUSTOS OLANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydin adet gecikmenin 2. Günündeyim hem erken gebelik testi hem normal kaset test yaptim silik cizgi bile cikmadi galiba stres yaptim yine gecikicek adetim
Kuzu ben regl oldum. Ovulasyon testinde pik olduğu günden 16 gün sonra olmuş oldum. Her ay gebelik dışında bir şey öğreniyorum

Merhaba kizlar bugün doktora gittim letu verdi 5 gün kullancam 3 doz şeklinde .letu kullanan varmı aranızda siz neler yaptiniz

Ben bu şekilde öğrendim. Adete 1 gün kala yaptım o ay yumurtlama günüm de farklıydı adet günümde normal test yaptım o da çift çizgiydi sonra kan testi yaptım 700 küsür beta çıktı şimdi 6. Haftamdayıö :) senin içinde 2 ihtimal var ya aynı ay içinde 2. Yumurtlama ya da hamilesin :)

bilmiyorum bende biontech olmuştum geçen hafta.. ama kardeşimde oldu onda sorun yok
Çok enteresan ilk defa bu kadar erken oldum aslında 21 günden kısa değil yine de düzenli sayılmış oluyor. Bende on gün önce olmuştum. Neyse artık kısmet değilmiş yine diyelim

Naptın canım kan sonucu nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…