Gebeliğe Hazırlık BATI 22-23-24-25 AĞUSTOS OLANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 9 gün oldu gecikeli hala olamadım yarın doktora gidicem testlerim negatif
Gec döllenme diye bisey okudum bugun adete yakin yumurtlama olup bebek tutunuomus buda adet gecikmesinden 15 20 gune kadar testlerde pozitif oluyormus ve bu durumda adet gecikmesinde negatif cikiyormus acaba oyle bi durum olabilir mi

Gec döllenme diye bisey okudum bugun adete yakin yumurtlama olup bebek tutunuomus buda adet gecikmesinden 15 20 gune kadar testlerde pozitif oluyormus ve bu durumda adet gecikmesinde negatif cikiyormus acaba oyle bi durum olabilir mi
İnşallah öyledir gecikince çok ümitlenmiştim ama baya oldu ümidim kalmadı

Bende dayanamadım bak sen yaptırınca yaptırmaya gittim 5 e doğru 11.000 küsür çıktı seninki tam kaç haftalık 5+4. den gidiyordum ben
Son adette göre 5+2 yükselme iki katına göre iyi gözüküyor inşallah öyledir senin ki baya yüksek çıkmış ikiz olmasın

Son adette göre 5+1 benimki de seninki baya yüksek çıkmış benimki normal mi dir ki acaba
Ben adetten hemen sonra hamile kaldığımı düşünüyorum. Normalde hepimiz adete göre standart hesaplama yapıp sayıyoruz. Ama ben bu ay kardeşim 3 hafta bizdeydi adetten 1 2 gün sonra bi ilişkimiz oldu bi de 3 4 gün sonra sanırım o ara kaldım. Ondan sonra kardeşim varken e hali ile olmadı ama normalde adetten 2 hafta sonra da kalsan yine 5+2 dersin adetten 1 gün sonra da. yani bence hem kağıt üzerinde ve gerçekte bence 5+4 üm. Ama işte bi de sen 1 2 gün geridesin benden. Bi daha yaptırsan 2 kata yakın artar. Benle eşit olur

Bende dayanamadım bak sen yaptırınca yaptırmaya gittim 5 e doğru 11.000 küsür çıktı seninki tam kaç haftalık 5+4. den gidiyordum ben
Son adette göre 5+1 benimki de seninki baya yüksek çıkmış benimki normal mi dir ko
Ayy inşallah canım bakalım ultrasonda ne çıkacak orda ileride çıkabiliyor geride doktora gidince daha heyecanlı olcak

Son adette göre 5+1 benimki de seninki baya yüksek çıkmış benimki normal mi dir ko

Ayy inşallah canım bakalım ultrasonda ne çıkacak orda ileride çıkabiliyor geride doktora gidince daha heyecanlı olcak
Aynen kimine çıkıp kimine çıkmama nedeni de adetten kaç gün sonra hamile kaldığımıza bağlı. Kimi 2 hafta sonra kalıyor hamile. O yüzden 5 6 da net görünmüyor. Bende heyecan ile bekliyorum

Ülkü ben 24 yaşındayım ikinci olacak inşallah canım
Ay maşallah bize de dua edin Allah sağlıkla kucağa almak nasip etsin benimde bugün bat günüm birşey yok bakalım bende bekleme taraftarıyım belirtiler nelerdi hanımlar :) bende muhteşem kasık ağrısı sağ sol ve de 10 gündür de göğüs hassasiyeti

Ay hadi İnşallah güzel neticeler alırız .benim bu 5. Denemem olacak klomen kullandım önce. İlaca bugün başladım . Ekim'de 4 yaşına girecek kızım var benim kızımda hemen tutmuştu .
Klomen değilde femara daha etkili imiş sanırım doktor sizede gun asırı iliski olsn dedi mi

İnofolic combi de çok iyi bir takviye ilacı yumurta kalitesi için ve çok sonuç alanlar olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…