- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
- Konu Sahibi Yaz-ruzgari
-
Sende durum nedir ? Hala olmadın mı?Ilac vs mi kullaniyorsun. Testi n zaman yaptin cnm ..
Gec döllenme diye bisey okudum bugun adete yakin yumurtlama olup bebek tutunuomus buda adet gecikmesinden 15 20 gune kadar testlerde pozitif oluyormus ve bu durumda adet gecikmesinde negatif cikiyormus acaba oyle bi durum olabilir miBenim 9 gün oldu gecikeli hala olamadım yarın doktora gidicem testlerim negatif
Öyle olduğunu düşünüyorum.Stresten mi gecikiyor acaba?
İnşallah öyledir gecikince çok ümitlenmiştim ama baya oldu ümidim kalmadıGec döllenme diye bisey okudum bugun adete yakin yumurtlama olup bebek tutunuomus buda adet gecikmesinden 15 20 gune kadar testlerde pozitif oluyormus ve bu durumda adet gecikmesinde negatif cikiyormus acaba oyle bi durum olabilir mi
İnsallah öyledir. Yarin kan mi verceksinİnşallah öyledir gecikince çok ümitlenmiştim ama baya oldu ümidim kalmadı
Yok kadın doğuma gidicemİnsallah öyledir. Yarin kan mi verceksin
Son adette göre 5+2 yükselme iki katına göre iyi gözüküyor inşallah öyledir senin ki baya yüksek çıkmış ikiz olmasınBende dayanamadım bak sen yaptırınca yaptırmaya gittim 5 e doğru 11.000 küsür çıktıseninki tam kaç haftalık 5+4. den gidiyordum ben
Ben adetten hemen sonra hamile kaldığımı düşünüyorum. Normalde hepimiz adete göre standart hesaplama yapıp sayıyoruz. Ama ben bu ay kardeşim 3 hafta bizdeydi adetten 1 2 gün sonra bi ilişkimiz oldu bi de 3 4 gün sonra sanırım o ara kaldım. Ondan sonra kardeşim varken e hali ile olmadıSon adette göre 5+1 benimki de seninki baya yüksek çıkmış benimki normal mi dir ki acaba
Son adette göre 5+1 benimki de seninki baya yüksek çıkmış benimki normal mi dir koBende dayanamadım bak sen yaptırınca yaptırmaya gittim 5 e doğru 11.000 küsür çıktıseninki tam kaç haftalık 5+4. den gidiyordum ben
Ayy inşallah canım bakalım ultrasonda ne çıkacak orda ileride çıkabiliyor geride doktora gidince daha heyecanlı olcakBen adetten hemen sonra hamile kaldığımı düşünüyorum. Normalde hepimiz adete göre standart hesaplama yapıp sayıyoruz. Ama ben bu ay kardeşim 3 hafta bizdeydi adetten 1 2 gün sonra bi ilişkimiz oldu bi de 3 4 gün sonra sanırım o ara kaldım. Ondan sonra kardeşim varken e hali ile olmadıama normalde adetten 2 hafta sonra da kalsan yine 5+2 dersin adetten 1 gün sonra da. yani bence hem kağıt üzerinde ve gerçekte bence 5+4 üm. Ama işte bi de sen 1 2 gün geridesin benden. Bi daha yaptırsan 2 kata yakın artar. Benle eşit olur
Aynen kimine çıkıp kimine çıkmama nedeni de adetten kaç gün sonra hamile kaldığımıza bağlı. Kimi 2 hafta sonra kalıyor hamile. O yüzden 5 6 da net görünmüyor. Bende heyecan ile bekliyorumSon adette göre 5+1 benimki de seninki baya yüksek çıkmış benimki normal mi dir ko
Ayy inşallah canım bakalım ultrasonda ne çıkacak orda ileride çıkabiliyor geride doktora gidince daha heyecanlı olcak
İlk demi canım senin bu arada ismin neAynen kimine çıkıp kimine çıkmama nedeni de adetten kaç gün sonra hamile kaldığımıza bağlı. Kimi 2 hafta sonra kalıyor hamile. O yüzden 5 6 da net görünmüyor. Bende heyecan ile bekliyorum
Başak adım. İlk evet 28 yaşındayımİlk demi canım senin bu arada ismin ne
Ülkü ben 24 yaşındayım ikinci olacak inşallah canımBaşak adım. İlk evet 28 yaşındayımSenin?
Bende biontech oldum 2 gun snra adetm normalden agrılı gectiBenimde iki gün önce oldu çok ağrım var biontech yan etkisi mi oldu anlamadım.
Ay maşallah bize de dua edin Allah sağlıkla kucağa almak nasip etsin benimde bugün bat günüm birşey yok bakalım bende bekleme taraftarıyım belirtiler nelerdi hanımlar :) bende muhteşem kasık ağrısı sağ sol ve de 10 gündür de göğüs hassasiyetiÜlkü ben 24 yaşındayım ikinci olacak inşallah canım
Letu değilde femara baslayacagm sabahMerhaba kizlar bugün doktora gittim letu verdi 5 gün kullancam 3 doz şeklinde .letu kullanan varmı aranızda siz neler yaptiniz
vay 24 yaşında 2. He güzel hız. Ben anca 1. Ye fırsat bulabildimÜlkü ben 24 yaşındayım ikinci olacak inşallah canım
Ay hadi İnşallah güzel neticeler alırız .benim bu 5. Denemem olacak klomen kullandım önce. İlaca bugün başladım . Ekim'de 4 yaşına girecek kızım var benim kızımda hemen tutmuştu .Letu değilde femara baslayacagm sabah
Klomen değilde femara daha etkili imiş sanırım doktor sizede gun asırı iliski olsn dedi miAy hadi İnşallah güzel neticeler alırız .benim bu 5. Denemem olacak klomen kullandım önce. İlaca bugün başladım . Ekim'de 4 yaşına girecek kızım var benim kızımda hemen tutmuştu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?