- Konu Sahibi Yaz-ruzgari
-
Belki bi sorun vardır… Yumurtalama takibi yaptın mı? Geç yumurtlama olabilir mi?Cumaya kadar gelmezse saglik ocaginda kan vercem bakalim ama hic adet olck gibi deilim hamile gibi de hissetmiorum
Yapmadin akintimdan takip ediyorumBelki bi sorun vardır… Yumurtalama takibi yaptın mı? Geç yumurtlama olabilir mi?
N zmzn çıkacak sonucun..Kızlar merhaba size daha önce 22 sinde yaptığım testi atmıştım silik çıkmıştı buda dün akşam yaptığım test sanki bi tık daha koyu geldi bana sabahta kan verdim dua edin benim için
Doktoru aradım kana gerek yok direk gel dediNaptın canım kan sonucu nedir
EN GEÇ BUGÜN GECE ÇIKAR DEDİ DOKTOR E NABIZA BAKIP DURUYORUM HEYCAN YAPTIM VALLAN zmzn çıkacak sonucun..
Benim de bugün 2 gün geçti adet olmadım belirtim de yok testlerde negatifYapmadin akintimdan takip ediyorum
Bahara girerken oynayabilir benim ki seninde öyle mi olur. Ben de bugün olmam lazım gelen giden yok .Benim de bugün 2 gün geçti adet olmadım belirtim de yok testlerde negatif
Ben baktırdım dün 3662 çıktıDoktoru aradım kana gerek yok direk gel dedi
Maşallah çok güzel. Hafta sonu doktoru görcez bakalım kalp atışı İçinBen baktırdım dün 3662 çıktı
Hayır benim oynamaz hamileliği çok düşündüm sanırım o yüzden stres yaptım gecikecek gibi ama testte negatifi gördükten sonra hiç kafama takmadım emin oldum artık hamile olmadığıma ona rağmen adet olmuyorum. Biraz kendi haline bırakalım o zamanBahara girerken oynayabilir benim ki seninde öyle mi olur. Ben de bugün olmam lazım gelen giden yok .
Haber et mutlaka canımMaşallah çok güzel. Hafta sonu doktoru görcez bakalım kalp atışı İçin
Stresten mi gecikiyor acaba?Benim de bugün 2 gün geçti adet olmadım belirtim de yok testlerde negatif
Bilmiorum ki havadan kaynakli olabiirBahara girerken oynayabilir benim ki seninde öyle mi olur. Ben de bugün olmam lazım gelen giden yok .
Valla olabilir stres yaptim cunkiStresten mi gecikiyor acaba?
Benim 9 gün oldu gecikeli hala olamadım yarın doktora gidicem testlerim negatifValla olabilir stres yaptim cunki
Ilac vs mi kullaniyorsun. Testi n zaman yaptin cnm ..Benim 9 gün oldu gecikeli hala olamadım yarın doktora gidicem testlerim negatif
İlaç kullanmıyorum gecikmeden 4 gün sonra kan verdim bide 2 gün önce evde test yaptımIlac vs mi kullaniyorsun. Testi n zaman yaptin cnm ..
Bende dayanamadım bak sen yaptırınca yaptırmaya gittim 5 e doğru 11.000 küsür çıktıBen baktırdım dün 3662 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?