Gebeliğe Hazırlık BATI 22-23-24-25 AĞUSTOS OLANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 yıl geçtiyse bence doktor kontrolünde denemek şart gibi. Yani bir sebebi olmalı yoksa da tüp Bebek.

Tamam inşaAllah bende takip edeceğim

1 yıl geçtiyse bence doktor kontrolünde denemek şart gibi. Yani bir sebebi olmalı yoksa da tüp Bebek.
5 aydır iğne kullanıyorum canım ondan önce de ovilasyon testiyle takip ettim yumurtlama oluyor ama gebelik oluşmuyor bu adetten sonra rahim filmi istedi belki doğumdan sonra tüpler tıkanmış olabilir diye

5 aydır iğne kullanıyorum canım ondan önce de ovilasyon testiyle takip ettim yumurtlama oluyor ama gebelik oluşmuyor bu adetten sonra rahim filmi istedi belki doğumdan sonra tüpler tıkanmış olabilir diye
Himm. İns rahim filmine gerek kalmadan gebelik oluşur. İkinci çocuğu istiyorsunuz ozaman ne güzel

Merhaba cnm seninle aynıyız benimde 8 ağustos hem yumurtlama hem çatlama bende progestan kullanıyorum bakalım bu ay hamiş kalacak mıyız var mı senin bir belirtin
Saman nezlesi oldum canım bde progestan kullanınca akıntı flnda takıp edemıom :)

Öyle diyorlar da hamile olan birine denetmek lazım eğer öyleyse hamilelik testleri neden var bende yapıyorum hergundr yapacağım yumurtlama var mı göreceğim bir kez daha. Bugün daha koyu mesela
Yaptılar. Hep silik çizgi çıktıktan sonra yaptıklarında kopkoyu çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…