- 10 Nisan 2021
- 1.631
- 1.642
- 63
- Konu Sahibi Yaz-ruzgari
-
1 yıl geçtiyse bence doktor kontrolünde denemek şart gibi. Yani bir sebebi olmalı yoksa da tüp Bebek.Takılıyor valla geçen sene bir hamilelik geçirdim o da iğneyle olmuştu belirtilerim vardı kanama olmasına rağmen test yapmıştım çıkmıştı üstünden 1 sene geçti o kadar iğneye rağmen her ay aynı hüsran
Kızlar ayın 2. De pik gördüm, kasık ağrım yumurtlamadan beri ara ara olduğu icin gecen gün test yaptım yumurtlama için düşük çıkmıştı bugün tekrar yapayim dedim biraz daha yükselmiş t nin rengi. Ama hala zayıf bir pembelikte.Acaba tekrar yumurtlama olabilir mi, takip etmeli miyim? Yoksa bu kadarı herkeste çıkabiliyor mu bilmediğim için sizlere de danışmak istedim.
Resim atamıyorum, buralarda yeniyim telefondan giriyorum o yuzden mi? Dosya ekle diyorum bir şey çıkmıyor maalesef.
Tamam inşaAllah bende takip edeceğimBende de öyle oldu yumurtlamadan sonra 2gun yaptım belli belirsiz idi. Dün Test yoktu elimde bakamadım. Bugün tekrar yaptım testim geldi. Koyulaşma var. Ben tekrarlicam bugün ve her gün yapicam bakalım. Bence sizde takip edin
5 aydır iğne kullanıyorum canım ondan önce de ovilasyon testiyle takip ettim yumurtlama oluyor ama gebelik oluşmuyor bu adetten sonra rahim filmi istedi belki doğumdan sonra tüpler tıkanmış olabilir diye1 yıl geçtiyse bence doktor kontrolünde denemek şart gibi. Yani bir sebebi olmalı yoksa da tüp Bebek.
Himm. İns rahim filmine gerek kalmadan gebelik oluşur. İkinci çocuğu istiyorsunuz ozaman ne güzel5 aydır iğne kullanıyorum canım ondan önce de ovilasyon testiyle takip ettim yumurtlama oluyor ama gebelik oluşmuyor bu adetten sonra rahim filmi istedi belki doğumdan sonra tüpler tıkanmış olabilir diye
Saman nezlesi oldum canım bde progestan kullanınca akıntı flnda takıp edemıom :)Merhaba cnm seninle aynıyız benimde 8 ağustos hem yumurtlama hem çatlama bende progestan kullanıyorum bakalım bu ay hamiş kalacak mıyız var mı senin bir belirtin
Ben 2 3 güne baslarm yapmayaTestleri birlikte yapalim mi haftaya
Akıntıyı bende takip edemiyorum progestandanSaman nezlesi oldum canım bde progestan kullanınca akıntı flnda takıp edemıom :)
Bende ovülasyon koyulaşacak mı dye takip ediorm :) bugün daha koyu sankiAkıntıyı bende takip edemiyorum progestandan
Koyu cnm sen her gün yapmaya devam et belkide pik olacak yineBende ovülasyon koyulaşacak mı dye takip ediorm :) bugün daha koyu sanki
Gebe olanlarda direk kopkoyu çıkıyor dimi?Koyu cnm sen her gün yapmaya devam et belkide pik olacak yine
Çıkanlar olduGebe olanlarda direk kopkoyu çıkıyor dimi?
Yok yani yavaş yavaş koyulaşmıyor direk koyu çıkıyorÇıkanlar oldu
Öyle diyorlar da hamile olan birine denetmek lazımGebe olanlarda direk kopkoyu çıkıyor dimi?
Bu normalde zaten koyu değil mi baya. Benimki pik de bile bu kadar koyu olmuyorBende ovülasyon koyulaşacak mı dye takip ediorm :) bugün daha koyu sanki
Ooo masallah erken yapanlar bilgi versin de bizde yapalimBen 2 3 güne baslarm yapmaya
2.defa yumurtluyorda olabilirsin cnmYok yani yavaş yavaş koyulaşmıyor direk koyu çıkıyor
Evet bizi de etiketlesinler taa 11 gün var daha bizim bat a. Ben son 5 de baslicam bakalımOoo masallah erken yapanlar bilgi versin de bizde yapalim
En son senin haberini alcaz o zamanEvet bizi de etiketlesinler taa 11 gün var daha bizim bat a. Ben son 5 de baslicam bakalım
Yaptılar. Hep silik çizgi çıktıktan sonra yaptıklarında kopkoyu çıktıÖyle diyorlar da hamile olan birine denetmek lazımeğer öyleyse hamilelik testleri neden var bende yapıyorum hergundr yapacağım yumurtlama var mı göreceğim bir kez daha. Bugün daha koyu mesela
Gebelik testinde silik görenler ovulasyon testinde kopkoyu gördüler…Yaptılar. Hep silik çizgi çıktıktan sonra yaptıklarında kopkoyu çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?