- Konu Sahibi Yaz-ruzgari
-
Ay evet inşallah güzel de haberler inşallahEn son senin haberini alcaz o zaman
İnsallahhAy evet inşallah güzel de haberler inşallah
Yok canım olursa ilk olacak inş diğer hamileliğim 5 buçuk aylıkken erken doğumla sonlandı malesef yarın tam 1 sene olacakHimm. İns rahim filmine gerek kalmadan gebelik oluşur. İkinci çocuğu istiyorsunuz ozaman ne güzel
Yaa neden olmuş. Başınız sağolsun. pihtilasma mi çıktı sizde de. Bende 4. Aya giremedimYok canım olursa ilk olacak inş diğer hamileliğim 5 buçuk aylıkken erken doğumla sonlandı malesef yarın tam 1 sene olacak
O sarı kıvamlı akıntı bende hep var. İlk gebelikte krem beyaz böyle aynı krem gibi gelmişti bende.Benden bugun bi damla kadar sarı kıvamlı akıntı geldi ümitlenmelimiyim acabaaherhangi bi belirti yasan olursa buraya yazsin bizede tecrube olsun
Hmm o zaman süphelenmiyorumO sarı kıvamlı akıntı bende hep var. İlk gebelikte krem beyaz böyle aynı krem gibi gelmişti bende.
Ah bu meraklı sabırsız anne adaylarıBenim de 22 Ağustos. 2 gün önceden normal test yapmaya başladım, bugün de 6 gün önce söyleyen erken gebelik testi aldım, bişey çıkmadı. Bata 8 gün var
Tarihlerimiz ayni da sen de cok erkenci davranmissinBenim de 22 Ağustos. 2 gün önceden normal test yapmaya başladım, bugün de 6 gün önce söyleyen erken gebelik testi aldım, bişey çıkmadı. Bata 8 gün var
Yok canım rahim geniş dediler açılma erken oldu bi de başlangıcından beri kanamalı Bi gebelikti 5 aydır gidiyorum klomen ve ovitrelle kullanıyorum görünürde Bi sıkıntı yok ama rahim filmini de çekelim bakacağız artıkYaa neden olmuş. Başınız sağolsun. pihtilasma mi çıktı sizde de. Bende 4. Aya giremedimsuni sancı vererek yaptirttilar sizi çok iyi anlıyorum. Bence doktora gidin baya zaman geçmiş
Kız nasıl çıksın o kadar zamanda erken gebelik testi bile adet geçti günden 6 gün önce yani bata 5 kala tespit edebiliyor.. Biraz daha dişini sıkBenim de 22 Ağustos. 2 gün önceden normal test yapmaya başladım, bugün de 6 gün önce söyleyen erken gebelik testi aldım, bişey çıkmadı. Bata 8 gün var
Öyle mi davranmışım acabaTarihlerimiz ayni da sen de cok erkenci davranmissin
7.gün ovülasyon koyu cıkarsa hamilelik diolar bakalım 2 gün sonra koyu olursa belli olur cnm haber edermBu normalde zaten koyu değil mi baya. Benimki pik de bile bu kadar koyu olmuyor
Ovülasyon yaptm koyu cıktı o bakalmOoo masallah erken yapanlar bilgi versin de bizde yapalim
7.gün koyulasıo dıolar cnmÖyle diyorlar da hamile olan birine denetmek lazımeğer öyleyse hamilelik testleri neden var bende yapıyorum hergundr yapacağım yumurtlama var mı göreceğim bir kez daha. Bugün daha koyu mesela
İkinci yumurtlama olmaz canım bende adet dongum kısa zatenKoyu cnm sen her gün yapmaya devam et belkide pik olacak yine
Kac gun vardi bataOvülasyon yaptm koyu cıktı o bakalm
Bugün yumurtlamadan 5 gün gecti 5.gün bat 25 ağustosKac gun vardi bata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?