Gebeliğe Hazırlık BATI 22-23-24-25 AĞUSTOS OLANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benden bugun bi damla kadar sarı kıvamlı akıntı geldi ümitlenmelimiyim acabaa herhangi bi belirti yasan olursa buraya yazsin bizede tecrube olsun

Himm. İns rahim filmine gerek kalmadan gebelik oluşur. İkinci çocuğu istiyorsunuz ozaman ne güzel
Yok canım olursa ilk olacak inş diğer hamileliğim 5 buçuk aylıkken erken doğumla sonlandı malesef yarın tam 1 sene olacak

Yok canım olursa ilk olacak inş diğer hamileliğim 5 buçuk aylıkken erken doğumla sonlandı malesef yarın tam 1 sene olacak
Yaa neden olmuş. Başınız sağolsun. pihtilasma mi çıktı sizde de. Bende 4. Aya giremedimsuni sancı vererek yaptirttilar sizi çok iyi anlıyorum. Bence doktora gidin baya zaman geçmiş

Benim de 22 Ağustos. 2 gün önceden normal test yapmaya başladım, bugün de 6 gün önce söyleyen erken gebelik testi aldım, bişey çıkmadı. Bata 8 gün var

Yaa neden olmuş. Başınız sağolsun. pihtilasma mi çıktı sizde de. Bende 4. Aya giremedimsuni sancı vererek yaptirttilar sizi çok iyi anlıyorum. Bence doktora gidin baya zaman geçmiş
Yok canım rahim geniş dediler açılma erken oldu bi de başlangıcından beri kanamalı Bi gebelikti 5 aydır gidiyorum klomen ve ovitrelle kullanıyorum görünürde Bi sıkıntı yok ama rahim filmini de çekelim bakacağız artık

Benim de 22 Ağustos. 2 gün önceden normal test yapmaya başladım, bugün de 6 gün önce söyleyen erken gebelik testi aldım, bişey çıkmadı. Bata 8 gün var
Kız nasıl çıksın o kadar zamanda erken gebelik testi bile adet geçti günden 6 gün önce yani bata 5 kala tespit edebiliyor.. Biraz daha dişini sık Beraber salı sabahı yapalım benimde bat 21-22 Ağustos

Tarihlerimiz ayni da sen de cok erkenci davranmissin
Öyle mi davranmışım acaba 6 gün önce olan test içinde mi çok erken 2 gün sonra tekrar yapayım bari. Hayır yanı bütün psikolojik etkilerini yaşıyorum, var mi yok mu öğreniim de ona göre davraniimm istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…