Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde 29 kasım beraber bekleyelim senle biz en ısıyı yumurtlama donemlerimzde hemen hemen aynı inşallah bu ay güzel. Haberler veririz birbirimze

inşallah canım benim. bu ayı boş geçmek istemiyorum hiç. elimden geleni yapmak istiyorum en azından. 7.günle 20.gün arası çalışma yapmak planım bakalım bir aksilik olmazsa. dün 10.günde ovülasyon testine başladım. geçen ay yakalayamamıştım yumurtlamayı bu ay yakalarım inşallah.

İnşallah cnm

Yok kuzum arkadas catlatma ignesi olmustu gebelik testi pozitif cikiyordu. Bugun silik cikinca uzuldu. bizimle yakin bati bende bizimkide beyaz cikar simdi yapsak dedim. Erken yani oyuzden.
İnsallah hepimiz pozitifi goruruz buay sikma canini. Ayin basi ya sonu farketmez onemli olan sonucu :)
Kız noldu sana sesin soluğu n çıkmıyor nerdesin canisi @GaSeLLe
Canim misafirim var yemege sabahtan mutfaktayim anca oturduk cay icecez daha :) zaman geciyor benim icin iyi :)

Kız 2 gündür misafir agirliyon masllah

Kizlar antibiyotik adeti geciktirirmi? Histeroskopi oldugum icin 3tane antibiyotik icnistim 3 gun gunde bir adet. Hic bosuna gecikesim yok valla bu ilac herkeste yaparmiki bunu?

Kizlar antibiyotik adeti geciktirirmi? Histeroskopi oldugum icin 3tane antibiyotik icnistim 3 gun gunde bir adet. Hic bosuna gecikesim yok valla bu ilac herkeste yaparmiki bunu?
Sanmam antibiyotik adet gecikmesi yapmaz ya

Selam kizlar nasilsiniz?? Benim yumurtlama ovulasyon testine gore 2 kasim ama vucut isim hala yukselmedi. Yumurtlama akintisi agri ve ovulasyon testinde bir kerecik gordugum koyunun ustundende bi bes alti gun gecti.. Ben ovulasyon testlerini dogru kabul ediyorum ama ne yalan soyleyim kafamda karisik.. bide sizler belirti yok demissiniz benim iki gundur kasiklarima kisa sureli kramp giriyo, alt karnim seyiriyo, belim agriyo bunlara bugun birde gogus hassasiyeti eklendi dokununca aciyor, birde sivilceler. Gecen ayda oyle olmustu bi anda birsuru sivilceler falan.. belirtiler icin cook erken biliyorum ama heveslendim hadi bakalim

Sanmam antibiyotik adet gecikmesi yapmaz ya bende kullandım hsg den sonra antibiyotik gecikme olmadı aksine erken geldi

Kuzum ole serbetlu agir bisi degil aglayan pasta birse kurabiye yaptim. Tarhana corbasi, sebzeli kofte, sehriyeli bulgur pilavi,birde firinda guvec mantar yaptim kasarli
Ooo hamarat arkadaşım benjm ağlayan pastayı geçen gün bende yapmiatim çok hafif oluyo çok güzel

Kuzum ole serbetlu agir bisi degil aglayan pasta birse kurabiye yaptim. Tarhana corbasi, sebzeli kofte, sehriyeli bulgur pilavi,birde firinda guvec mantar yaptim kasarli
Masallah pek bi hamaratsiniz benim pek gelenim gidenim yok kendimize de dogru duzgun yemek yapmiyom hep basit seylerle gecistiriyoruz disardan soyluyor.. gun boyu evdeyim ama icimden gelmiyo

Masallah pek bi hamaratsiniz benim pek gelenim gidenim yok kendimize de dogru duzgun yemek yapmiyom hep basit seylerle gecistiriyoruz disardan soyluyor.. gun boyu evdeyim ama icimden gelmiyo
Sizin yer çok farklı ordakilerde senin gibi yapıyorlar galiba demi bulundugun yerde türkler varmı

Erken cikan sonuctan sonra gene koyu cizgi oldumu canim?
Sanmam antibiyotik adet gecikmesi yapmaz ya bende kullandım hsg den sonra antibiyotik gecikme olmadı aksine erken geldi
İnsallah bebek gelir yerlesirde hic gelemez 9ay :)
Ooo hamarat arkadaşım benjm ağlayan pastayı geçen gün bende yapmiatim çok hafif oluyo çok güzel
Evet cok guzel oluyir :)
Turk arkadaslar yokmu orda? Oylede zaman gecmezki canim mutfakla evle ugras dur bol bol. Kitap oku evle ilgili birseyler yap yrni tarifler dene baska turlu hep bebek diye kafana takilir durur

Aminnnn insalllahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…