- 27 Ekim 2017
- 621
- 681
- 18
- 34
Benimde 29 kasım beraber bekleyelim senle biz en ısıyı yumurtlama donemlerimzde hemen hemen aynı inşallah bu ay güzel. Haberler veririz birbirimze24-25 kasım
Benimde 29 kasım beraber bekleyelim senle biz en ısıyı yumurtlama donemlerimzde hemen hemen aynı inşallah bu ay güzel. Haberler veririz birbirimze
İnşallah cnminşallah canım benim. bu ayı boş geçmek istemiyorum hiç. elimden geleni yapmak istiyorum en azından. 7.günle 20.gün arası çalışma yapmak planım bakalım bir aksilik olmazsa. dün 10.günde ovülasyon testine başladım. geçen ay yakalayamamıştım yumurtlamayı bu ay yakalarım inşallah.
Yok kuzum arkadas catlatma ignesi olmustu gebelik testi pozitif cikiyordu. Bugun silik cikinca uzuldu. bizimle yakin bati bende bizimkide beyaz cikar simdi yapsak dedim. Erken yani oyuzden.Ovulasyon değilmi canım bu ben cuma yaptım bembeyaz çıktı zaten:))
Bende de hiçbir belirti yok canım bugünü saymazsak 8 gün kaldı hakkımızda hayırlısı artık olmazsa temmuzannelerinden ağustos annelerine transfer oluruz benim biri nisan biri mayıs doğumlu kuzucuklar yine bahara denk gelsin isterdim ama kısmet değilmiş sağlıklı sıhhatli gelsinlerde hepimize zamanı önemli değil Allahım en güzelini bilir zaten:))
İnsallah hepimiz pozitifi goruruz buay sikma canini. Ayin basi ya sonu farketmez onemli olan sonucu :)Ama ama benim daha yumurtlama zamanım bile gelmedisiz haftaya test yapıcaksınız. inşallah önden sizlerin güzel haberlerini alırım bana bol bol moral olur belki o moralle ben ve benim gibi ay sonuna kalanlarda güzel bir kapanış yapar. ay hadi inşallah
Canim misafirim var yemege sabahtan mutfaktayim anca oturduk cay icecez daha :) zaman geciyor benim icin iyi :)Kız noldu sana sesin soluğu n çıkmıyor nerdesin canisi @GaSeLLe
Kız 2 gündür misafir agirliyon masllahYok kuzum arkadas catlatma ignesi olmustu gebelik testi pozitif cikiyordu. Bugun silik cikinca uzuldu. bizimle yakin bati bende bizimkide beyaz cikar simdi yapsak dedim. Erken yani oyuzden.
İnsallah hepimiz pozitifi goruruz buay sikma canini. Ayin basi ya sonu farketmez onemli olan sonucu :)
Canim misafirim var yemege sabahtan mutfaktayim anca oturduk cay icecez daha :) zaman geciyor benim icin iyi :)
Sorma iki cesit tatli 4cesit yemek yaptim dahada 10 kisi agirlayacak haldeyimKız 2 gündür misafir agirliyon masllah
Enerjini hayranimm beybisi valla tatlilarin ne yaptın kuzumSorma iki cesit tatli 4cesit yemek yaptim dahada 10 kisi agirlayacak haldeyim
Sanmam antibiyotik adet gecikmesi yapmaz yaKizlar antibiyotik adeti geciktirirmi? Histeroskopi oldugum icin 3tane antibiyotik icnistim 3 gun gunde bir adet. Hic bosuna gecikesim yok valla bu ilac herkeste yaparmiki bunu?
Kuzum ole serbetlu agir bisi degil aglayan pasta birse kurabiye yaptim. Tarhana corbasi, sebzeli kofte, sehriyeli bulgur pilavi,birde firinda guvec mantar yaptim kasarliEnerjini hayranimm beybisi valla tatlilarin ne yaptın kuzum
Yapiyormus canimSanmam antibiyotik adet gecikmesi yapmaz ya
Sanmam antibiyotik adet gecikmesi yapmaz ya bende kullandım hsg den sonra antibiyotik gecikme olmadı aksine erken geldiKizlar antibiyotik adeti geciktirirmi? Histeroskopi oldugum icin 3tane antibiyotik icnistim 3 gun gunde bir adet. Hic bosuna gecikesim yok valla bu ilac herkeste yaparmiki bunu?
Ooo hamarat arkadaşım benjm ağlayan pastayı geçen gün bende yapmiatim çok hafif oluyo çok güzelKuzum ole serbetlu agir bisi degil aglayan pasta birse kurabiye yaptim. Tarhana corbasi, sebzeli kofte, sehriyeli bulgur pilavi,birde firinda guvec mantar yaptim kasarli
Masallah pek bi hamaratsiniz benim pek gelenim gidenim yokKuzum ole serbetlu agir bisi degil aglayan pasta birse kurabiye yaptim. Tarhana corbasi, sebzeli kofte, sehriyeli bulgur pilavi,birde firinda guvec mantar yaptim kasarli
Sizin yer çok farklı ordakilerde senin gibi yapıyorlar galiba demi bulundugun yerde türkler varmıMasallah pek bi hamaratsiniz benim pek gelenim gidenim yokkendimize de dogru duzgun yemek yapmiyom hep basit seylerle gecistiriyoruz disardan soyluyor.. gun boyu evdeyim ama icimden gelmiyo
Erken cikan sonuctan sonra gene koyu cizgi oldumu canim?Selam kizlar nasilsiniz?? Benim yumurtlama ovulasyon testine gore 2 kasim ama vucut isim hala yukselmedi. Yumurtlama akintisi agri ve ovulasyon testinde bir kerecik gordugum koyunun ustundende bi bes alti gun gecti.. Ben ovulasyon testlerini dogru kabul ediyorumama ne yalan soyleyim kafamda karisik .. bide sizler belirti yok demissiniz benim iki gundur kasiklarima kisa sureli kramp giriyo, alt karnim seyiriyo, belim agriyo bunlara bugun birde gogus hassasiyeti eklendi dokununca aciyor, birde sivilceler. Gecen ayda oyle olmustu bi anda birsuru sivilceler falan.. belirtiler icin cook erken biliyorum ama heveslendim hadi bakalim
İnsallah bebek gelir yerlesirde hic gelemez 9ay :)Sanmam antibiyotik adet gecikmesi yapmaz ya bende kullandım hsg den sonra antibiyotik gecikme olmadı aksine erken geldi
Evet cok guzel oluyir :)Ooo hamarat arkadaşım benjm ağlayan pastayı geçen gün bende yapmiatim çok hafif oluyo çok güzel
Turk arkadaslar yokmu orda? Oylede zaman gecmezki canim mutfakla evle ugras dur bol bol. Kitap oku evle ilgili birseyler yap yrni tarifler dene baska turlu hep bebek diye kafana takilir dururMasallah pek bi hamaratsiniz benim pek gelenim gidenim yokkendimize de dogru duzgun yemek yapmiyom hep basit seylerle gecistiriyoruz disardan soyluyor.. gun boyu evdeyim ama icimden gelmiyo
Aminnnn insalllahhhhhErken cikan sonuctan sonra gene koyu cizgi oldumu canim?
İnsallah bebek gelir yerlesirde hic gelemez 9ay :)
Evet cok guzel oluyir :)
Turk arkadaslar yokmu orda? Oylede zaman gecmezki canim mutfakla evle ugras dur bol bol. Kitap oku evle ilgili birseyler yap yrni tarifler dene baska turlu hep bebek diye kafana takilir durur
Evet canım ben oldum çatlatma iğnesiSaol cnm insallah.gecen ay catlatma ignesi olan sen miydin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?