BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

Senin hastaliktan dolayi atesin var cnm zaten..ben ebola demek istemedim seni strese sokmayayim diye maske tak dedim ondan ama arkadas pat diye soyledi☺sen dikkat et kendine her turlu

Orda patlatırım mevzuyu ateşim var diye Şaka bir yana cidden maske takıcam kesin. Nlur nlmaz. Daha bebeğimi seveceğim günlerim var inşallah yaaa

Kizlarrrr dun adetin ustunden 8 gun sonra adet oldum nasip degilmis.ama belirsizlik deli etmisti beniii suan rahatladim:s

Orda patlatırım mevzuyu ateşim var diye Şaka bir yana cidden maske takıcam kesin. Nlur nlmaz. Daha bebeğimi seveceğim günlerim var inşallah yaaa
yok yaa yalnış anladınız sen ebolasın demedim. yanlışlıkla ebola sanıp hastaneye götürürler demek istedim. yalnış anlaşılmalara mahalll vermeyelim lüfen

Heycanla yemeğe çıktım. Tabii hemen test aldım ama sonuç negatiffffffffffff gölge bile yok .

Erken gebelik testimiydi cnm.ama bugun bat gunun bugunu atlat bir kac gune olmazsan bir daha yap

Beklenen günden 1 gün öncesini aldım. ama yok malesef ama hiç belirtide yok az az leke olurdu öncesi. Fitil kullandımya belkide onun etkisi oldu . Neyse artık kasıma kaldı . Ben 3 gün yokum. Listede değişiklik olursa sen değiştirebilirmisin ayşe. En sık uğrayan sensin burda. Kopmayalım.

Benim de bu ay bir anda geldi hastaligim hic agrim olmadi oncesinde.sende beklemeye devam et cnm ...dondugunde mujdeli haberi aliriz belkide☺kendine dikkat et cnm.listeyi de yapmaya calisirm pek anlamam ama sen nasil yapiyordn

Benim de bu ay bir anda geldi hastaligim hic agrim olmadi oncesinde.sende beklemeye devam et cnm ...dondugunde mujdeli haberi aliriz belkide☺kendine dikkat et cnm.listeyi de yapmaya calisirm pek anlamam ama sen nasil yapiyordn

Listeyi excele kaydediyorum. Değişikliğide orda yapıp hep en son halini kaydettim. Ordan kopyalayıp buraya yapıştırdı.

Arkadaşlar listenin son hali yanlışlık varsa düzeltelim​

Eklentiler

• upload_2014-10-20_21-43-9.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 63
kızlar meraba bana bi akıl verin..Çok kafam karışık ya bu ay bi hafta erken regl oldum 6 ekimde..Normalde 28 günde oluyodum 21,gün oldum..Şimdi bat 27 mi yoksa 3 kasım mı bilmiyorum ayrıca yumurtlama günüm falanda nezamandı bilmiyorum zaten eşime test yaptılar bu ay tek sefer yaptık hiç umudum yok amaan bazen hiç olmicakmış gibi geliyo ya sizede oluyo mu bölee

[QUOTcnm cimcimesevilay, post: 37402936, member: 614918"]sağol cnm teşekkür ederim darısı sizlere inşallah evet bu ay kafaya takmadığımı söylemiştim ben amaaa:):):)[/QUOTE]
Amin cnm insallah☺oyle cok belirtinde yoktu degil mi

cnm nette bir program var 3 adet tarihini yaziyorsun sana gelecek tarihi soyluyor..ortalama almak gibi birsey.o zaman 30 ekim gibi felan oluyor ama sen yine de 3 kasima kadar bekle..kacinci denemeki umursuzsun boyle

cnm nette bir program var 3 adet tarihini yaziyorsun sana gelecek tarihi soyluyor..ortalama almak gibi birsey.o zaman 30 ekim gibi felan oluyor ama sen yine de 3 kasima kadar bekle..kacinci denemeki umursuzsun boyle
baktım o programa canım 11 ve 16 ekim arası diyo 13ünde tek ilişki olmuştu.Umutsuzluk değilde 2 bucuk yıllık evliyim mayısta karar verdik hep bişeyler engel oldu işte troidler kist yara falan hevesim her defasında kırıldı yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…