BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

bizimki yarısı nerdeyse
canım benim eşim 10 yıldır tıp 1 diyabet hastası doktor ondan istemişti. sanırım şimdi eşimde problem olmaDIFGI İÇİN BENDEN RAHİM FİLMİNİ İSTEYECEK. CÜNKÜ ÖYLE DEMİŞTİ. BENDE BU FİLMİ ANESTEZİ OLARAK YAPTIRMAK İSTİYORUM ÇÜNKÜ GECEN SENE KÜRTAJ OLDUM UYutulmadan cok ama cok zordu. anestezi ile rahim filmini üniversite hastanesi yapıyormu

ben anestezisiz yaptırdın hangi hastaneyi soroyusun onu bilmiyorum

kızlar sizlerde sormak istiyorum doktor bana herhangi bi ilaç vermedi folik asit gibi haftaya randevum var bekleyip doktora mı sorup alsam yoksa şimdidem kendi kafama göre kullansam mı bilemedim

kızlar sizlerde sormak istiyorum doktor bana herhangi bi ilaç vermedi folik asit gibi haftaya randevum var bekleyip doktora mı sorup alsam yoksa şimdidem kendi kafama göre kullansam mı bilemedim
Banada ilk gittiğimde vermedi Cnm haftaya tekrar kan testi yapar sonra yazar zaten sen kullanma bence doktoruna danışmadan

Banada ilk gittiğimde vermedi Cnm haftaya tekrar kan testi yapar sonra yazar zaten sen kullanma bence doktoruna danışmadan

cnm senin değerin 63.59 çıkmış ya adetin gecikince mi gittin bide doktor ne dedi acaba kaç haftalık olduğunu syledi mi benim 1 gün geçti 26.5 çıktı daha çook çok küçük dedi söylemedi şu kadarlık diye

yok cnm kullanmadım hiç doktor herhalde haftaya verecek ona danışayım diyorum sonra hemen başlarım zaten
Bana doktor onermeden basladim sonra doktorumu degistirdim bebek dusunuyoruz demistim folik asite baslamami soyledi .sende doktoruna ulasabilirsen ara sor cnm folik asit asil ilk zamanlarda cok onemli yani ilk haftalarda cok onemli

slm kıslar benim geçen hafta pasartesi 29du.çarsamba 95 oldu.bu pasartesi ise 746 oldu.geçen çarsambadan bu pasartesiye iki kat artmamıs neden? iki katı artması olayı adeti geçtikten sonra mı oluyor

batımı 2 gün geçince gittim cnm düşük değerde tekrar yapalım diyolar hafta falan söylemedi bana ama 2 haftadır seninki tabi doktorlar adet gününden hesaplayınca daha büyük çıkıyo sen kendini yorma düşünme fazla haftaya değerin 500 lerde olur doktor gerekeni söyler sana :)

slm kıslar benim geçen hafta pasartesi 29du.çarsamba 95 oldu.bu pasartesi ise 746 oldu.geçen çarsambadan bu pasartesiye iki kat artmamıs neden? iki katı artması olayı adeti geçtikten sonra mı oluyor
reglin geçmemişse çok takılma değerlere ve sık sık yapıp kendini strese sokma bence iyi düşün bekle reglin geçtikten sonra doktora git keseyide görürüsün inşlh

2 kat artmamış derken canım ? 95ten 746ya yükselmiş değerlerin iyi anladığım kadarıyla. benim kimyasal gebelik geçirdiği ay değerim 15ti doktor iki gün de bir kendini katlaması gerekiyor düşerse kimyasal demişti. bu değer hamileleğin belli bir dönemine kadar ikiye katlanarak artıyor

canım arayıpta sor istersen folik asit bebeğin iskelet gelişimi için önemli. ben 1 senedir kullanıyorum ilk hamileliğimde sorun yaşamıştım o yüzden hala folik asite devam ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…