Ee daha yeni istemeye baslamissiniz umutsuxluga dusme cnm herkeste olan seyler onlar hamile kalmana da engel degil.rahim agzi yarasi mi varbaktım o programa canım 11 ve 16 ekim arası diyo 13ünde tek ilişki olmuştu.Umutsuzluk değilde 2 bucuk yıllık evliyim mayısta karar verdik hep bişeyler engel oldu işte troidler kist yara falan hevesim her defasında kırıldı yani..
Troidin le ilgili sorun ne tsh mi yuksekbaktım o programa canım 11 ve 16 ekim arası diyo 13ünde tek ilişki olmuştu.Umutsuzluk değilde 2 bucuk yıllık evliyim mayısta karar verdik hep bişeyler engel oldu işte troidler kist yara falan hevesim her defasında kırıldı yani..
vardı yaktırdım canım eylülde kist vardı o da geçti çok şükür enson tiroidlerim çalışmıyomuş ilaç kullanıyorum işte şimdi..Ee daha yeni istemeye baslamissiniz umutsuxluga dusme cnm herkeste olan seyler onlar hamile kalmana da engel degil.rahim agzi yarasi mi var
yüksekti evet 7 bucuktu gecen ay bu ay 1 bucuğa düşmüş..Şimdide eşimin hormonlarında biraz düşme varmış...Troidin le ilgili sorun ne tsh mi yuksek
Yaktirdin mi.cnm dogum yapmayan kadinlarda yakma kullanilmiyor ama dondurma islemi yaptirsaydin.bende de vardi yara smear testinde fark etti doktor.bir suru ilac verdi mahvetti beni.en son gittigim doktor ilac kullanma bekle dedi simdi sikayetim yokvardı yaktırdım canım eylülde kist vardı o da geçti çok şükür enson tiroidlerim çalışmıyomuş ilaç kullanıyorum işte şimdi..
1.5 sa cok gzl sonuc..bak her sorunu halletmeye baslamissiniz esinin sorunu da duzelir zamanla.sen Allahtan umudunu kesmeyüksekti evet 7 bucuktu gecen ay bu ay 1 bucuğa düşmüş..Şimdide eşimin hormonlarında biraz düşme varmış...
Benimki çok minik bi yaraydı yani bikaç saniye sürdü aleti tutmasıyla cekmesi bi oldu ve hiç ilaç falan kullandırmadı yarada faydası olmaz ilacın dedi.Yakmadan sonrada şikayetim olmadı akıntı falan ne bilim büyümesin diye yaptırdım..Doktora eşim sormustu sorun olur mu diye ablam komsum falanda yaptırdı dhaa önce aksine hemen haline kaldılar..Kısmet bilmiyorum ki..Yaktirdin mi.cnm dogum yapmayan kadinlarda yakma kullanilmiyor ama dondurma islemi yaptirsaydin.bende de vardi yara smear testinde fark etti doktor.bir suru ilac verdi mahvetti beni.en son gittigim doktor ilac kullanma bekle dedi simdi sikayetim yok
inşallah canım ya çok şükür..Senin var mı bebeğin?1.5 sa cok gzl sonuc..bak her sorunu halletmeye baslamissiniz esinin sorunu da duzelir zamanla.sen Allahtan umudunu kesme
Evet yarada ilac fayda etmiyr ama doktor bana durmadan ilac verdi ilac kullandikca kotulestim en son igneye gecmisti .doktorumu degistirdim artik..eger yara cok kucukse sorun olmaz ama buyukse yakma sonucu dogum yolu daraliyor ondam dedimBenimki çok minik bi yaraydı yani bikaç saniye sürdü aleti tutmasıyla cekmesi bi oldu ve hiç ilaç falan kullandırmadı yarada faydası olmaz ilacın dedi.Yakmadan sonrada şikayetim olmadı akıntı falan ne bilim büyümesin diye yaptırdım..Doktora eşim sormustu sorun olur mu diye ablam komsum falanda yaptırdı dhaa önce aksine hemen haline kaldılar..Kısmet bilmiyorum ki..
Yok cnm yeni dusunmeye basladik☺inşallah canım ya çok şükür..Senin var mı bebeğin?
hayırlısı olsun inşallah güzel habeirni duyarım bende :)Yok cnm yeni dusunmeye basladik☺
çok geçmiş olsun...Evet yarada ilac fayda etmiyr ama doktor bana durmadan ilac verdi ilac kullandikca kotulestim en son igneye gecmisti .doktorumu degistirdim artik..eger yara cok kucukse sorun olmaz ama buyukse yakma sonucu dogum yolu daraliyor ondam dedim
Sagol cnm 6,7 ay onceydi bu yasadiklarim iyiyim simdi sukurçok geçmiş olsun...
Hayırlı olsun Cnm ne güzel bi haber dikkat et kendine biyerlere uzanıp almaya çalışma haftaya kadarda kan testi yapıp strese girme rahat ol :)Kizlar bat 19 ekimdi 1 gün gecikince test yaptım çok silik çıktı kan testinde 26,5 çıktı hamileyim çok küçükmüş daha 1 hafta sonra tekrar kan testi yaptıracam
çok şükür hadi gözün aydın canımm benim. darısı bizlere inşallahHayırlı olsun Cnm ne güzel bi haber dikkat et kendine biyerlere uzanıp almaya çalışma haftaya kadarda kan testi yapıp strese girme rahat ol :)
çok iyi bukızlar spermogam sonucum burda bi degerlendirsniz bilgiiz varmı
Cok sevindimm darısı bize inşallah☺Kizlar bat 19 ekimdi 1 gün gecikince test yaptım çok silik çıktı kan testinde 26,5 çıktı hamileyim çok küçükmüş daha 1 hafta sonra tekrar kan testi yaptıracam
LABARATUVAR DAKİ DOKTORU ARADIM ODA çok iyi bu dedi. kendi doktoruna göster dedi. doktor da 28 ekimde gel diye mesaj atmış. o güne kadar bekleyecegizçok iyi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?