BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

Ee daha yeni istemeye baslamissiniz umutsuxluga dusme cnm herkeste olan seyler onlar hamile kalmana da engel degil.rahim agzi yarasi mi var

Troidin le ilgili sorun ne tsh mi yuksek

Ee daha yeni istemeye baslamissiniz umutsuxluga dusme cnm herkeste olan seyler onlar hamile kalmana da engel degil.rahim agzi yarasi mi var
vardı yaktırdım canım eylülde kist vardı o da geçti çok şükür enson tiroidlerim çalışmıyomuş ilaç kullanıyorum işte şimdi..

vardı yaktırdım canım eylülde kist vardı o da geçti çok şükür enson tiroidlerim çalışmıyomuş ilaç kullanıyorum işte şimdi..
Yaktirdin mi.cnm dogum yapmayan kadinlarda yakma kullanilmiyor ama dondurma islemi yaptirsaydin.bende de vardi yara smear testinde fark etti doktor.bir suru ilac verdi mahvetti beni.en son gittigim doktor ilac kullanma bekle dedi simdi sikayetim yok

Yaktirdin mi.cnm dogum yapmayan kadinlarda yakma kullanilmiyor ama dondurma islemi yaptirsaydin.bende de vardi yara smear testinde fark etti doktor.bir suru ilac verdi mahvetti beni.en son gittigim doktor ilac kullanma bekle dedi simdi sikayetim yok
Benimki çok minik bi yaraydı yani bikaç saniye sürdü aleti tutmasıyla cekmesi bi oldu ve hiç ilaç falan kullandırmadı yarada faydası olmaz ilacın dedi.Yakmadan sonrada şikayetim olmadı akıntı falan ne bilim büyümesin diye yaptırdım..Doktora eşim sormustu sorun olur mu diye ablam komsum falanda yaptırdı dhaa önce aksine hemen haline kaldılar..Kısmet bilmiyorum ki..

Evet yarada ilac fayda etmiyr ama doktor bana durmadan ilac verdi ilac kullandikca kotulestim en son igneye gecmisti .doktorumu degistirdim artik..eger yara cok kucukse sorun olmaz ama buyukse yakma sonucu dogum yolu daraliyor ondam dedim

Evet yarada ilac fayda etmiyr ama doktor bana durmadan ilac verdi ilac kullandikca kotulestim en son igneye gecmisti .doktorumu degistirdim artik..eger yara cok kucukse sorun olmaz ama buyukse yakma sonucu dogum yolu daraliyor ondam dedim
çok geçmiş olsun...

Kizlar bat 19 ekimdi 1 gün gecikince test yaptım çok silik çıktı kan testinde 26,5 çıktı hamileyim çok küçükmüş daha 1 hafta sonra tekrar kan testi yaptıracam
Hayırlı olsun Cnm ne güzel bi haber dikkat et kendine biyerlere uzanıp almaya çalışma haftaya kadarda kan testi yapıp strese girme rahat ol :)

kızlar doktor eşimden sperm testi istemişti onuda dün yaptırsık ama henıüz doktora ulaşamadım ne yapacam tahlil sonucunu yazsam anlayan olurmu burda

kızlar spermogam sonucum burda bi degerlendirsniz bilgiiz varmı

Eklentiler

• 20141021_105127.webp
    102,6 KB · Görüntüleme: 80
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…