EKLEDİM CNM SENİ DEtamam canım beklemede yazıyordu bende bildireyim dedim
EKLEDİM CNM SENİ DE
canım ankarada h.tepe üniversitesınde olacam ama agrılı olurmu korkuyorumben anestezisiz yaptırdın hangi hastaneyi soroyusun onu bilmiyorum
Tamam canim seni de eklerim.ben basladim incir kurune .esimde de bende de sorun yok ama denemek istedim esimde keci boynuzu pekmezi icmeye basladiCnm benimde kirmizilar geldi. kasim icinde 18 batim.
Esimin degerleri biraz dusuk keci boynuzu yapiorum. bende incire baslayim dedim vazgectim sonra. bu ay yapmicam.bisey :)
8 gün geçti cnm reglimi sata göre bes haftaıgım
Oooo maşallah hadi rastgeleTamam canim seni de eklerim.ben basladim incir kurune .esimde de bende de sorun yok ama denemek istedim esimde keci boynuzu pekmezi icmeye basladi
keçi boynuzunu ve daha nelerini bizde denedik olmuyo işte hiç bişey iyi gelmiyoCnm benimde kirmizilar geldi. kasim icinde 18 batim.
Esimin degerleri biraz dusuk keci boynuzu yapiorum. bende incire baslayim dedim vazgectim sonra. bu ay yapmicam.bisey :)
yeni bat 18 kasım
ne kadar beklemesekte geliyolar işte öylesine yazdım işte 18 kasım diyebenimde 18 Kasım inşallah hamiş oluruz beklenenler gelmez 18inde
Üzülme Cnmyeni bat 18 kasım
uğurlu olsun kasımda bizim evlilik yıldönümümüzÜzülme Cnmçabuk geçsin gitsin senin için kasım ayı uğurlu olur inşlh.
ne kadar beklemesekte geliyolar işte öylesine yazdım işte 18 kasım diye
nasıl olsa kasımdada gelcek aralıktada ocaktada...
Aaa ne güzel oda bi vesileyle annişine süpriz bi hediye olur :)uğurlu olsun kasımda bizim evlilik yıldönümümüz
keçi boynuzunu ve daha nelerini bizde denedik olmuyo işte hiç bişey iyi gelmiyo
Tamam canim seni de eklerim.ben basladim incir kurune .esimde de bende de sorun yok ama denemek istedim esimde keci boynuzu pekmezi icmeye basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?