- 25 Eylül 2014
- 1.263
- 891
- 123
Sagol cnm.birde simdi 20 lik dis cekimi cikti ☺doktor implantta yapmak istiyor ama bir kac ayimi alir diye erteledim onuOooo maşallah hadi rastgele
Anladim cnm sana da kolay gelsin.belki dusunmeyince kendiliginden olurHayirlisi olsun cnm benim ya. İns kasim ayi hayirli olur. ben bu ay is ve ders yogunlugu icinde olcam. kafama bebegi takmayim die incire baslamadim. dusunmemeye caliscam
İyi yapmışsın cnm bebişimizi ertelemeSagol cnm.birde simdi 20 lik dis cekimi cikti ☺doktor implantta yapmak istiyor ama bir kac ayimi alir diye erteledim onu
Cektircem cnm disimi.birde sana birsey sorcaktim incir kurune baslayali beri yumurtaliklarim agriyor sende de olmusmuyduİyi yapmışsın cnm bebişimizi ertelemeağrıyosa sana biraz sorun çıkartır ama sık dişini :)
Yok cnm ağrımamıştı niye öyle oldukiCektircem cnm disimi.birde sana birsey sorcaktim incir kurune baslayali beri yumurtaliklarim agriyor sende de olmusmuydu
Bilmiyorum ki cnm ara ara agrim oluyor.yumurtlama gununde mi yumurta olusmustu peki cnm...incir kuru yumurtlamayi one cekmiyor degil mi?yumurtlama gunumden 1,2 gun once doktora gitmeyi dusunuyorumYok cnm ağrımamışti niye öyle olduki
aynen çok kötü değil ama olmuyoSizinde mi sorun var cnm. Dr kotu demedi ama sayi ve mirfoloji dusuk biraz dedi
Valla ovulasyonu ilk kullanışımdı normalde ne zaman yumurtluyodum bilmiyorum ama öne atmadığı kesin 20. Gün yumurtladım bencede git çok iyi olur yumurta oluşmuşmu ne durumda onada bakarBilmiyorum ki cnm ara ara agrim oluyor.yumurtlama gununde mi yumurta olusmustu peki cnm...incir kuru yumurtlamayi one cekmiyor degil mi?yumurtlama gunumden 1,2 gun once doktora gitmeyi dusunuyorum
Ovulasyon testini ilk kullanmanda hamile kaldin demek ne guzel☺saracoglu yumurtlamayla ilgili problemi olmayanlar ve adet donemi 30 gunu gecmeyenler 15 gun kullansin dedi.ben 15 gun kullancam bakalim.doktora gidimde dedigin gibi bir faydasi var mi yokmu gorelim.birde burda topiklerde okudum bazi kisiler incir kurunde cok fazla yumurta buyumeye calistigi icin gelisemiyor demis bakalim ne kadar dogruValla ovulasyonu ilk kullanışımdı normalde ne zaman yumurtluyodum bilmiyorum ama öne atmadığı kesin 20. Gün yumurtladım bencede git çok iyi olur yumurta oluşmuşmu ne durumda onada bakar
aynen çok kötü değil ama olmuyo
Ovulasyon testini ilk kullanmanda hamile kaldin demek ne guzel☺saracoglu yumurtlamayla ilgili problemi olmayanlar ve adet donemi 30 gunu gecmeyenler 15 gun kullansin dedi.ben 15 gun kullancam bakalim.doktora gidimde dedigin gibi bir faydasi var mi yokmu gorelim.birde burda topiklerde okudum bazi kisiler incir kurunde cok fazla yumurta buyumeye calistigi icin gelisemiyor demis bakalim ne kadar dogru
Faydasi daha fazla oldugu icin kullanmak mantikli geliyor cnm..kist yapanda vardir oda yumurta tembelligi olanlarda yapmis olabilir.benim bugun 4.gunum bir kac gundur yumurtaliklarim agriyordu buda normalmisCnm bende incir aldim. yazilanlari okuyunca korktum baslamadim. cok fayda girende var kist yapti diende. bakalim olmazsa diger ay yapcam.
Ovaluasyon testi aldim onu deneyim diorum
Faydasi daha fazla oldugu icin kullanmak mantikli geliyor cnm..kist yapanda vardir oda yumurta tembelligi olanlarda yapmis olabilir.benim bugun 4.gunum bir kac gundur yumurtaliklarim agriyordu buda normalmis
Havucu adet suresi 30 gunun ustunde olanlar yapsin diyordu saracoglu cnm.benim 29 gun bazende 30 gunde oluyor. carsamba yada persembe doktora gitmeyi dusunuyorum yumurta yeteri kadar buyuyor mu diye birde kontrol amacli.11.gunde eklerim olmazsa havucuLongingg cnm testle ilgili bilgi verirmisin
Gecen ay serephone kullandim cnm. bu ay bisey yapmicam bakalim. 12.gunde havucta ekle bari oda catlamaya faydaliymis
Gozun aydin cnm,☺15 gun sonrasi da cok gzl olur insallah..hangi vitamini yazdikızlar kesemi gördüm 5 haftalıkmış 15 gün sonra kalp atışlarını duyacam inşlh meleğimindeğerimde 2346 çıktı doktorum gayet güzel herşey yolunda dedi ve vitamin yazdı
saol cnm pıt pıt o seside duyarsam çoook daha mutlu olucamGozun aydin cnm,☺15 gun sonrasi da cok gzl olur insallah..hangi vitamini yazdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?