BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

Hanimlar adetime daha var ama bnm 1haftadir başım dönüyor sol tarafim cok agriyor belime bicak saplaniyor sanki acaba dr gitsem hamilelik testi icin erkenmi daha hüsrana ugramakda istemiorm

Hayirlisi olsun cnm benim ya. İns kasim ayi hayirli olur. ben bu ay is ve ders yogunlugu icinde olcam. kafama bebegi takmayim die incire baslamadim. dusunmemeye caliscam
Anladim cnm sana da kolay gelsin.belki dusunmeyince kendiliginden olur

Yok cnm ağrımamışti niye öyle olduki
Bilmiyorum ki cnm ara ara agrim oluyor.yumurtlama gununde mi yumurta olusmustu peki cnm...incir kuru yumurtlamayi one cekmiyor degil mi?yumurtlama gunumden 1,2 gun once doktora gitmeyi dusunuyorum

Bilmiyorum ki cnm ara ara agrim oluyor.yumurtlama gununde mi yumurta olusmustu peki cnm...incir kuru yumurtlamayi one cekmiyor degil mi?yumurtlama gunumden 1,2 gun once doktora gitmeyi dusunuyorum
Valla ovulasyonu ilk kullanışımdı normalde ne zaman yumurtluyodum bilmiyorum ama öne atmadığı kesin 20. Gün yumurtladım bencede git çok iyi olur yumurta oluşmuşmu ne durumda onada bakar

Valla ovulasyonu ilk kullanışımdı normalde ne zaman yumurtluyodum bilmiyorum ama öne atmadığı kesin 20. Gün yumurtladım bencede git çok iyi olur yumurta oluşmuşmu ne durumda onada bakar
Ovulasyon testini ilk kullanmanda hamile kaldin demek ne guzel☺saracoglu yumurtlamayla ilgili problemi olmayanlar ve adet donemi 30 gunu gecmeyenler 15 gun kullansin dedi.ben 15 gun kullancam bakalim.doktora gidimde dedigin gibi bir faydasi var mi yokmu gorelim.birde burda topiklerde okudum bazi kisiler incir kurunde cok fazla yumurta buyumeye calistigi icin gelisemiyor demis bakalim ne kadar dogru

Cnm bende incir aldim. yazilanlari okuyunca korktum baslamadim. cok fayda girende var kist yapti diende. bakalim olmazsa diger ay yapcam.
Ovaluasyon testi aldim onu deneyim diorum

Cnm bende incir aldim. yazilanlari okuyunca korktum baslamadim. cok fayda girende var kist yapti diende. bakalim olmazsa diger ay yapcam.
Ovaluasyon testi aldim onu deneyim diorum
Faydasi daha fazla oldugu icin kullanmak mantikli geliyor cnm..kist yapanda vardir oda yumurta tembelligi olanlarda yapmis olabilir.benim bugun 4.gunum bir kac gundur yumurtaliklarim agriyordu buda normalmis

Longingg cnm testle ilgili bilgi verirmisin
Faydasi daha fazla oldugu icin kullanmak mantikli geliyor cnm..kist yapanda vardir oda yumurta tembelligi olanlarda yapmis olabilir.benim bugun 4.gunum bir kac gundur yumurtaliklarim agriyordu buda normalmis

Gecen ay serephone kullandim cnm. bu ay bisey yapmicam bakalim. 12.gunde havucta ekle bari oda catlamaya faydaliymis

Longingg cnm testle ilgili bilgi verirmisin

Gecen ay serephone kullandim cnm. bu ay bisey yapmicam bakalim. 12.gunde havucta ekle bari oda catlamaya faydaliymis
Havucu adet suresi 30 gunun ustunde olanlar yapsin diyordu saracoglu cnm.benim 29 gun bazende 30 gunde oluyor. carsamba yada persembe doktora gitmeyi dusunuyorum yumurta yeteri kadar buyuyor mu diye birde kontrol amacli.11.gunde eklerim olmazsa havucu

kızlar kesemi gördüm 5 haftalıkmış 15 gün sonra kalp atışlarını duyacam inşlh meleğimin değerimde 2346 çıktı doktorum gayet güzel herşey yolunda dedi ve vitamin yazdı
Gozun aydin cnm,☺15 gun sonrasi da cok gzl olur insallah..hangi vitamini yazdi

Gozun aydin cnm,☺15 gun sonrasi da cok gzl olur insallah..hangi vitamini yazdi
saol cnm pıt pıt o seside duyarsam çoook daha mutlu olucam folic plus yazdı sende kullanıyodun bende sana bunu soracaktım nasıl bu sen hangisini kullanıyodun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…