BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

saol cnm pıt pıt o seside duyarsam çoook daha mutlu olucam folic plus yazdı sende kullanıyodun bende sana bunu soracaktım nasıl bu sen hangisini kullanıyodun ?
Duyarsin Allahin izniyle cnm☺benim de folic plus icinde d vitamini folik asit ve kalsiyum var.en iyi folik asidi vermis doktorun

kızlar kesemi gördüm 5 haftalıkmış 15 gün sonra kalp atışlarını duyacam inşlh meleğimin değerimde 2346 çıktı doktorum gayet güzel herşey yolunda dedi ve vitamin yazdı

cnm gözün aydın darısı bebişide görmeye olsun inşallah hemen başla vitamine ikimiz geç bile kaldık bence

kadın doğum doktoruda gördümü nasıl değerleriniz

Gorundum tabi cnm. benim rahim filmi fln cekilmedi de. gorunen bi sorun yok. esiminde sayi biraz dusuk bide morfoliji mi diyo neyse o biraz dusuk. normal olmaya engel diil dedi ama bilmiyorum ne olur

Saol cnm başladım bugün sıra sende haftaya gitve gör keseciğini :)

Pazartesi gitcektim ya dayanamadım yarın gidip kan verecem çok merak ediyorum çünkü bende yarın hemen başlicam ilaca büyük ihtimal haftaya cuma keseyi görebilirim Allahın izniyle

busemk, hayırlısı olsun canım . bidahaki sefere bende bu kürlerden deneyeceğim. İnşallah güzel sonuçlar alırız. Birdahaki adet gününü söylermisin. Tabloyu güncelleyelim.

İnşallah canım bu yolda ugrasan herkesi Rabbim fazla bekletmeden versin inşallah, bu incir kuru yumurta kalitesini artırıyor ve yumurta catlamasini sağlıyor ben ateş yönteminide uyguluyorum o yüzden faydasını biliyorum, ben bu ayki bata bakmiycaktim aslında ama sorunu görünce dayanamadım baktım ve 14 Kasım, bu ay 16.ayimiz ve hamile kalmayi cookkk istiyorum, eşim ve kızımın doğum ayları aynı bu ay hamilelik olursa doğum benim doğum ayıma gelecek Allahım inşallah. Ve isteyen herkese insallah

Duyarsin Allahin izniyle cnm☺benim de folic plus icinde d vitamini folik asit ve kalsiyum var.en iyi folik asidi vermis doktorun

Ama kızlar en iyi folik asit folidoce diye biliyorum ben ve onu kullanıyorum hamile kalmadan önce kullanılmaya başlanması gerekiyor, folidocenin iyi olmasının sebebi ise drumum söylediği; B12 destekli ve folik asitin vücutta tutulumunu sağlayan b12dir.Yinede bir araştırın derim ben:)

Ben geldiiimmmmmmm :)

Herkese güzel mutlu günler diliyorum qarkadaşlar.

Ben geldim ama bana hala gelen giden yok. Noldu anlamadım. Bu kadar geç kalma enfeksiyondan sanırım.

Selam hepinize..
Carsamba gittim kontrole. Sag yumurtalikta 2 tane yumosum var. Bugun tekrar gittim. 22 mm olmuslar. Yarin icin igne verdi. İsterseniz yatin asilama yapabiliriz ama bu ilk ay isterseniz bu ay bekleyelim dedi dr. Ben de ilk ay oldugu icin bekleyelim dedim. Yarin igneyi vurulucam, pazar ve sali gunu ev odevimiz var sonra da batasica bati bekliycez. Gelmezse 10 gun gelirse 3. Gun dr.a gidicem tekrar.
Dr.um karin boslugundaki siviyi iki muayenedir azalmis, normale yaklasmis gordu. bu da beni sevindirdi. Bakalim insallah bu ay guzel haber gelir evimize..
Salidan sonra regle 10 gun kaliyor. is guc yogun olsun da gunler cabuk gecsin

Herşey gönlünce olsun taydinciim. Güzel haberlerini bekliyoruz :)

karın boşluğundaki sıvı neymiş

Sıvının azalmasına çok sevindim cnm geçer günler stres yapma herşey güzel olacak :)

kızlar ben bugün tekrar kan verdim değerim 190,5 olmuş p.tesi 26,5 tu

Çok güzel yükselmiş.
Bende hala adet olmadım. Bugün tekrar test yaptım. Öyle bir inceliyorumki gölge görmeye çalışıp, hatta sonra görmeye bile başlıyorum. Ama hala şüphem var. Allahım test yanlış olsun ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…