Duyarsin Allahin izniyle cnm☺benim de folic plus icinde d vitamini folik asit ve kalsiyum var.en iyi folik asidi vermis doktorunsaol cnm pıt pıt o seside duyarsam çoook daha mutlu olucamfolic plus yazdı sende kullanıyodun bende sana bunu soracaktım nasıl bu sen hangisini kullanıyodun ?
kızlar kesemi gördüm 5 haftalıkmış 15 gün sonra kalp atışlarını duyacam inşlh meleğimindeğerimde 2346 çıktı doktorum gayet güzel herşey yolunda dedi ve vitamin yazdı
kadın doğum doktoruda gördümü nasıl değerlerinizAllah nasip edecekte olacak ins cnm. ama strese girecek bisey var mi bilmiom. baska bi drye gostersekmi tahlilleri onuda bilmiom kafam karisik
kadın doğum doktoruda gördümü nasıl değerleriniz
Saol cnm başladım bugün sıra sende haftaya gitve gör keseciğini :)cnm gözün aydın darısı bebişide görmeye olsun inşallah hemen başla vitamine ikimiz geç bile kaldık bence
Saol cnm başladım bugün sıra sende haftaya gitve gör keseciğini :)
Teşekkür ederim Cnm incir kürü denemiştim bende bu ay inşlh faydasını görürsün :)
busemk, hayırlısı olsun canım . bidahaki sefere bende bu kürlerden deneyeceğim. İnşallah güzel sonuçlar alırız. Birdahaki adet gününü söylermisin. Tabloyu güncelleyelim.
Duyarsin Allahin izniyle cnm☺benim de folic plus icinde d vitamini folik asit ve kalsiyum var.en iyi folik asidi vermis doktorun
Ben 10. Gün eklemiştim cnm havucu 5, günde erken bence yumurta biraz olgunlaşsınİnşallah canım başladım küre bugün 5.gunum yarından itibaren +havuç eklemeye basliycam, umut işte Rabbim vesile kılar inşallah.
Selam hepinize..
Carsamba gittim kontrole. Sag yumurtalikta 2 tane yumosum var. Bugun tekrar gittim. 22 mm olmuslar. Yarin icin igne verdi. İsterseniz yatin asilama yapabiliriz ama bu ilk ay isterseniz bu ay bekleyelim dedi dr. Ben de ilk ay oldugu icin bekleyelim dedim. Yarin igneyi vurulucam, pazar ve sali gunu ev odevimiz varsonra da batasica bati bekliycez. Gelmezse 10 gun gelirse 3. Gun dr.a gidicem tekrar.
Dr.um karin boslugundaki siviyi iki muayenedir azalmis, normale yaklasmis gordu. bu da beni sevindirdi. Bakalim insallah bu ay guzel haber gelir evimize..
Salidan sonra regle 10 gun kaliyor. is guc yogun olsun da gunler cabuk gecsin
karın boşluğundaki sıvı neymişSelam hepinize..
Carsamba gittim kontrole. Sag yumurtalikta 2 tane yumosum var. Bugun tekrar gittim. 22 mm olmuslar. Yarin icin igne verdi. İsterseniz yatin asilama yapabiliriz ama bu ilk ay isterseniz bu ay bekleyelim dedi dr. Ben de ilk ay oldugu icin bekleyelim dedim. Yarin igneyi vurulucam, pazar ve sali gunu ev odevimiz varsonra da batasica bati bekliycez. Gelmezse 10 gun gelirse 3. Gun dr.a gidicem tekrar.
Dr.um karin boslugundaki siviyi iki muayenedir azalmis, normale yaklasmis gordu. bu da beni sevindirdi. Bakalim insallah bu ay guzel haber gelir evimize..
Sıvının azalmasına çok sevindim cnm geçer günler stres yapma herşey güzel olacak :)Selam hepinize..
kızlar ben bugün tekrar kan verdim değerim 190,5 olmuş p.tesi 26,5 tu
Çok güzel yükselmiş.
Bende hala adet olmadım. Bugün tekrar test yaptım. Öyle bir inceliyorumki gölge görmeye çalışıp, hatta sonra görmeye bile başlıyorum. Ama hala şüphem var. Allahım test yanlış olsun ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?