- 15 Ocak 2014
- 670
- 380
- 133
bat ne zamanki cnm
B12 eksikligin varsa onu kullan cnm benim 325 felandi b 12..birde folik asit vucutta depo edilemiyor fazlasi disari atiliyor..hamilelikte en cok ihtiyacimiz olan seylerden biri kalsiyum d vitamini folik asit ..iskelet sistemi icin gerekli b12 yi besinlerden alabiliriz yani suan b12 eksikligim yokAma kızlar en iyi folik asit folidoce diye biliyorum ben ve onu kullanıyorum hamile kalmadan önce kullanılmaya başlanması gerekiyor, folidocenin iyi olmasının sebebi ise drumum söylediği; B12 destekli ve folik asitin vücutta tutulumunu sağlayan b12dir.Yinede bir araştırın derim ben:)
Hosgeldin cnm...doktorunla konustun mu stresten de gec olmus olabilir.enfeksiyondan gecikecegini pek sanmiyormBen geldiiimmmmmmm :)
Herkese güzel mutlu günler diliyorum qarkadaşlar.
Ben geldim ama bana hala gelen giden yok. Noldu anlamadım. Bu kadar geç kalma enfeksiyondan sanırım.
Güzel yükselmiş cnm yükselirde kafayı takma ona randevun ne zamandı senin ?
Hosgeldin cnm...doktorunla konustun mu stresten de gec olmus olabilir.enfeksiyondan gecikecegini pek sanmiyorm
20 Ekim
Hayır yaptırmadım. Yurtdışındaydım. Bugünde çalışıyorum. Artık yarın anca.4 gün geçmiş idrarda çıkmıyosa kan tahlili yaptırdın mı peki
10 gün sonraysa keseyi kesin görürsün bebeğinde nokta kadar görünür bence :) sonraki haftada kalp atışlarını duyarsın cnm10 gün sonra bida gidecem cnm belki keseyi görrüm ha ne dersin inşallaaahhhh
10 gün sonraysa keseyi kesin görürsün bebeğinde nokta kadar görünür bence :) sonraki haftada kalp atışlarını duyarsın cnm
Çok güzel bi duygu cnm dr görüntüyü verdi bana bakıp duruyorumayy çok mutlu oldum çok heycanlıyııım 10 günü iple çekiyorum valla
amin canım inşallah. rabbim cümlemizin gönlündekini hayırlısıyla versin..Herşey gönlünce olsun taydinciim. Güzel haberlerini bekliyoruz :)
karın boşluğundaki sıvı neymiş
Sıvının azalmasına çok sevindim cnm geçer günler stres yapma herşey güzel olacak :)
ayy çok mutlu oldum çok heycanlıyııım 10 günü iple çekiyorum valla
Doktorunun seni böyle özenle takip etmesi nekadar güzel maşallah doyelim nazar değmesinamin canım inşallah. rabbim cümlemizin gönlündekini hayırlısıyla versin..
canım hidrosefali nedeniyle şantım var benim. beyin omurilik sıvısı karın boşluğuna boşalıyor onun sayesinde.
aynen canım ben de çok sevindim. dr. da öyle görünce bu ay aşılama için ısrar etmedi. normal olabilir gibi gördü anlaşılan. bir böyle deneyelim dedik.
sabah evden aceleyle çıkarken dr.un dosyayı evde unutmuşum. gidince sordu tabi. dedim hepsi aklımda ama unuttum getirmeyi mahcup bi şekilde.. merak etme ezbere biliyorum sizi. sizce bir dr.un yumurta takibi yaptığı kaç tane hidrosefalili şantlı hastası vardır dedigüldük.. özel hissettim kendimi... ya nasıl desem bazen olumuzluk olarak görülebilecek şeyler bile ayrıcalık olabiliyor.. rabbim ne verirse hayırlısıyla versin inşallah.
Doktorunun seni böyle özenle takip etmesi nekadar güzel maşallah doyelim nazar değmesinÇok şanslısın. Bide azmine bayıldım her olumsuzluğa karşı hep bi umut olmalı oda sende var cnm :)
Tatlim biliyosun bu ay 9 gun bekledim stresten de gelmiyo bi turlu 6 gun gectiginde doktor bana daha erken dedi.gebelik hormonu denilen sey kist bile olsa deger cikiyomus o bile yaniltir bekleyelim 10 gun sonra artis varsa kesin hamilesin diyebiliriz dedi.bnde tamam dedim 3 gun sonra adet oldum.insallah sen hamissindir amaBen geldiiimmmmmmm :)
Herkese güzel mutlu günler diliyorum qarkadaşlar.
Ben geldim ama bana hala gelen giden yok. Noldu anlamadım. Bu kadar geç kalma enfeksiyondan sanırım.
Zararı olmaz bence Cnm yumurtlama zamanında gelmemiş o zamana kadar hallet hepsini daha iyi olurKizlar size bir sorum varaz once 20 lik disimi cektirdim iki tane igne vuruldu pazartesi de dolgu yapilcak...daha yumurtlama zamanim gelmedi yine de bir zarari olur mu acaba.yoksa hamile oldugumuzu ogrenene kadar bir zarari olmaz mi?
Bebek dusunmeye basladigimiz da dis kontrolunden gecmistim cnm iste ara ara 20 lik disim agrimaya basladi doktor cektir sorun cikarir deyince cektirdim..yumurtlama gunum persembe yada cuma olmali.incir kuru gunumu degistirmis olabilirZararı olmaz bence Cnm yumurtlama zamanında gelmemiş o zamana kadar hallet hepsini daha iyi olur
Az kalmış yumoşa havucu ekleyecekmisin çatlamasını destekler bide doktora gidecektin yumoşlara baktırmak için ne yaptın ?Bebek dusunmeye basladigimiz da dis kontrolunden gecmistim cnm iste ara ara 20 lik disim agrimaya basladi doktor cektir sorun cikarir deyince cektirdim..yumurtlama gunum persembe yada cuma olmali.incir kuru gunumu degistirmis olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?