Carsamba doktora giderim persembe de havucu eklerim cnm.eger doktor carsamba yumurta yeteri kadar buyumus derse carsamba da ekleyebilirim havucu.carsamba 12.gunum oluyorAz kalmış yumoşa havucu ekleyecekmisin çatlamasını destekler bide doktora gidecektin yumoşlara baktırmak için ne yaptın ?
Hmm aynen çarşamba iyi bi zaman Dr için ovulasyonda kullanıyosun dimi ?Carsamba doktora giderim persembe de havucu eklerim cnm.eger doktor carsamba yumurta yeteri kadar buyumus derse carsamba da ekleyebilirim havucu.carsamba 12.gunum oluyor
Evet cnm kullaniyorum.14.gun cikiyor cift cizgi.15.gunde yumurtlama oluyor demek ki.Hmm aynen çarşamba iyi bi zaman Dr için ovulasyonda kullanıyosun dimi ?
Yine eşini bahane etmek yok çift çizgiyi gördükten sonra verimli bir çalışma istiyorum :)Evet cnm kullaniyorum.14.gun cikiyor cift cizgi.15.gunde yumurtlama oluyor demek ki.
Canim benlik bir durum olmuyor esimin yine isi cikmazsa degerlendiririz ☺bu arada forumda bizden baska kimse yok☺Yine eşini bahane etmek yok çift çizgiyi gordukten sonra verimli bir çalışma istiyorum :)
Canim benlik bir durum olmuyor esimin yine isi cikmazsa degerlendiririz ☺bu arada forumda bizden baska kimse yok☺
Ben 10. Gün eklemiştim cnm havucu 5, günde erken bence yumurta biraz olgunlaşsın
B12 eksikligin varsa onu kullan cnm benim 325 felandi b 12..birde folik asit vucutta depo edilemiyor fazlasi disari atiliyor..hamilelikte en cok ihtiyacimiz olan seylerden biri kalsiyum d vitamini folik asit ..iskelet sistemi icin gerekli b12 yi besinlerden alabiliriz yani suan b12 eksikligim yok
Cikarsa da hayirlisi cnm diger aya kalir☺benim dis agrisindan hafta sonunun tadi pek cikmiyor .kac yasina geldik daha 20 lik disle ugrasiyoruz☺İnşlh çıkmaz işi yaa :) nerde bu millet kimse yok gerçekten hafta sonunun tadını çıkarıyorlar
Benim doktorum herhangi bir folik asit onermedi ben arastirdim oneriler dogrultusunda folic plus a basladim.birde dis doktorum dislerimin yapisinin zayif oldugunu soyledi ilk hamilelikte zarar gormesi muhtemel dedi ondan folik asidin icinde kalsiyum da olmasi iyi oldu benim icin.ama doktora gittigimde sorarim b12 nin etkisi var mi yok mu diye...benimde incir kurunde 7.gunum ben adetin 3.gunu basladim kure .12 yada 13 gun eklicem havucuDün başladım havuça erkenmi dersin adetimin bugün 11.gunu, bilemedim şimdi napalım.
Canım B12 eksikliğiyle alakası yok dediğimin yani kisacasi folik asit B12 destekli olmasi gerekiyormuş Dr um bana diğer folik asit lerin B12 desteği olmadığı için vücuda pek faydası olmadığını söyledi yani en iyisi folidoce dedi.
Dün başladım havuça erkenmi dersin adetimin bugün 11.gunu, bilemedim şimdi napalım.
Canım B12 eksikliğiyle alakası yok dediğimin yani kisacasi folik asit B12 destekli olmasi gerekiyormuş Dr um bana diğer folik asit lerin B12 desteği olmadığı için vücuda pek faydası olmadığını söyledi yani en iyisi folidoce dedi.
Yaa öyle deme bak bu ay olsun inşlh profil resmindeki gibi tatlı bişeCikarsa da hayirlisi cnm diger aya kalir☺benim dis agrisindan hafta sonunun tadi pek cikmiyor .kac yasina geldik daha 20 lik disle ugrasiyoruz☺
Canim kismette yoksa olmaz bekleriz ne yapalim☺profil resminde ki biraz firlama duruyor zorlamasin bizi sonraYaa öyle deme bak bu ay olsun inşlh profil resmindeki gibi tatlı bişe
Canim sormak ayip olmazsa hastaligin neydi cok buyuk gecmis olsun.arada takip edemedimallah sağlıklı uzun ömür versin adamcağıza. tam özlem duyulan dr profili.
ne yapayım kuzum... hayata küssem elime ne geçecek.. onca yaşadığım şeye rağmen, ölümün kıyısından dönüp hala yaşıyorsam daha yapmam gereken şeyler var demek ki bu dünyada. biri de hayırlı bir evlat yetiştirebilmek. yılmak yıkılmak yok. içinde bulunduğun durumun güzelliklerini keşfetmek lazım. iki ameliyatımda da hastanede, çıktıktan sonraki süreçte çok eğlendim.. hemşireler dr.lar hastabakıcı ve temizlikçiler benim odadan gülümseyerek çıktılar hep. sokakta kel kafama dönüp tekrar bakanlarla gözgöze gelmek için arkama baktım mesela. ben güldüm onlar mahçup oldu.. velhasıl hayatla didişmemek lazım, anlaşmanın bir yolu bulunuyor isteyince.
Canim ben incir kuru yapiyorum daha fazla yumurta gelissin diye.havucuda yumurtayi catlatmak icin kullaniyoruz..Kizlar formda kimse yok demissiniz okumaya calisiyorum takip eddiyorum ama havuc meselesini cozemedim hele banada bi anlatin.bende son durumumu soleyim esimin sperm testi cok iyiymis sali kendi doktoruma randevu aldim sanirim rahim filmi icin gun verecek.ondanda korkuyoeum ballahi
Hidrosefali canim. Şant var bende. Beyin omurilik sivisinin fazlasi hortumlar karin boşluğuna tasiniyor.Canim sorm
Canim sormak ayip olmazsa hastaligin neydi cok buyuk gecmis olsun.arada takip edemedim
Listede varmiydin canim hatirlayamadim ? Listede varsan cikaralim diger bat bildirimi yapcak misinListeden cikarin arkadaşlar bu ay gene olmadi adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?