BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

Az kalmış yumoşa havucu ekleyecekmisin çatlamasını destekler bide doktora gidecektin yumoşlara baktırmak için ne yaptın ?
Carsamba doktora giderim persembe de havucu eklerim cnm.eger doktor carsamba yumurta yeteri kadar buyumus derse carsamba da ekleyebilirim havucu.carsamba 12.gunum oluyor

Carsamba doktora giderim persembe de havucu eklerim cnm.eger doktor carsamba yumurta yeteri kadar buyumus derse carsamba da ekleyebilirim havucu.carsamba 12.gunum oluyor
Hmm aynen çarşamba iyi bi zaman Dr için ovulasyonda kullanıyosun dimi ?

Ben 10. Gün eklemiştim cnm havucu 5, günde erken bence yumurta biraz olgunlaşsın

Dün başladım havuça erkenmi dersin adetimin bugün 11.gunu, bilemedim şimdi napalım.

Canım B12 eksikliğiyle alakası yok dediğimin yani kisacasi folik asit B12 destekli olmasi gerekiyormuş Dr um bana diğer folik asit lerin B12 desteği olmadığı için vücuda pek faydası olmadığını söyledi yani en iyisi folidoce dedi.

Benim doktorum herhangi bir folik asit onermedi ben arastirdim oneriler dogrultusunda folic plus a basladim.birde dis doktorum dislerimin yapisinin zayif oldugunu soyledi ilk hamilelikte zarar gormesi muhtemel dedi ondan folik asidin icinde kalsiyum da olmasi iyi oldu benim icin.ama doktora gittigimde sorarim b12 nin etkisi var mi yok mu diye...benimde incir kurunde 7.gunum ben adetin 3.gunu basladim kure .12 yada 13 gun eklicem havucu

Bende 10. Gün eklemiştim Cnm iyi yapmışsın devam et :)

Kizlar formda kimse yok demissiniz okumaya calisiyorum takip eddiyorum ama havuc meselesini cozemedim hele banada bi anlatin.bende son durumumu soleyim esimin sperm testi cok iyiymis sali kendi doktoruma randevu aldim sanirim rahim filmi icin gun verecek.ondanda korkuyoeum ballahi

Canim sorm
Canim sormak ayip olmazsa hastaligin neydi cok buyuk gecmis olsun.arada takip edemedim

Canim ben incir kuru yapiyorum daha fazla yumurta gelissin diye.havucuda yumurtayi catlatmak icin kullaniyoruz..

Merhaba hanimlar, cumartesi ovitrelle ignemi vuruldum. Dun aksam odevimizi yaptik. Bu hafta gün asiri odev var. Sonra da bekleme zamani. Ovitrelleden 14-15 gün sonra kanda cikiyormus okuduğum kadarıyla. Bugun itibariyle bata 12 gün var. Hic bu kadar sıkı calismamistik. Kocisle bu sinavdan geçer not almayi çok istiyoruz. Calismaktan ve beklemekten başka yapacak birseyimiz yok.

Listeden cikarin arkadaşlar bu ay gene olmadi adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…