BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

Kızlar kırmızıları görmeden ümitsizliğe kapılmayın lütfen belli olmuyor bu işler

Hadi bakalim ilk hayirli haberi kimden alacagiz. Insallah liste sirasiyla tek tek pozitifi goruruz Allah dualarimizi kabul etsin amin

bide bakmışsın senin haberini almışız inşallah sıra dayağı gibi sıradan gideriz rabbim bu güzel duyguyu hepimize yaşatsın amiiiiiinnnnn

Canim yapmazlar burada hemen kan testi. Dr gittim 4 ay once falan seker yukleme bile yapti erkenden bakilsin diye kan aldi 5 tup kadar sorun yok dedi. Bakalim eger olmazsa yumustani takip edelim demisti. Simdi randevu almaya kalksam 1 aya anca verirler hayirlisi insallah dedigin gibi olur da yarin birgun silik de olsa hayirlisiyla ben de gorurum o çizgiyi. Allah saglikli evlatlar nasip etsin gerisi hikaye ama insan iste azicik iradesiyle bekleyemiyor. Allah aratmasin insallah

amin cnm hakkımızda hayırlısı olsun kısmetinde varsa olur zaten yoksa da öbür ay olur dediğin gibi Allah aratmasın

Kızlar kırmızıları görmeden ümitsizliğe kapılmayın lütfen belli olmuyor bu işler
Vanim benim bat 18 herkes bu tarihde ogrenmeye baslamis ben de bir umut dedim ama yok. Zaten belirtim de yoktu amaninsan laf anlamiyor yumurtlamadan itibaren acaba diye yasamaya basliyor hic belirti ilmasa da umutlanmayacagim desede iste insanin icine yerlesiyor demek ki. Yine de Allah diyorum baska ne diyeyim rabbim bilir goruyor halimizi.
Umudunu yitirme demissin ama sen hic duydun mu belirtisi olmayan gebelik testi negatif olan ama gebe olan birini. Umarim duymussundur bana da umut olur canim

cnm once bir reglini beklesen belki olmayacaksın.. daha 3 gün var regline gününde cıkmayıp gecikince cıkan cok var.. idrar testleri gec cıkıyor sonucta.. yıne regl olursan gıdersın bence

E="cimcimesevilay, post: 36913559, member: 614918"]evet mesela ben allah korusun o kırmızıları görsem bile yine de ümitsizlige kapilmam çünkü icimden bi ses bu sefer oldu tutturdun diyo inşallah öyledir[/QUOTE]
Safak 5 sevilay var mi belirtin canim. Neden olmus gibi hissediyorsun boyle nokta atisi belirtilerin

Benim Allah nasip ederse ilk olacak canim
Hadi hayırlısı inşallah bu ay hepimizinki tutar
Bende gecen ay regl olmama rağmen test yapmıştım insan kendini nasıl da inandırıyor hamile olduğuna ama değilmişim
Benim ikinci olacak nasip olursa ilk oğlum 7 yaşında

cnm niye bu kadar karamsarsın ya benimde içime bişe oturdu vallaha coğu kişi adetinden önce yapïyo negatif iki gün geciyo pozitifi görüyo bence böyle düşünme iyi düşün iyi şeyler olsun inşallah gerci ben de tırsıyorum ya değilsem diye ama böyle varmış gibi davranınca mutlu oluyorum

canım senin gebelik testin negatif değil test icin cok erken daha.. saglıklı sonuc vermez.. ben işim gereği cok anne ile tanısıyorum.. hicbir belirti vermeden hamile kaldıgını reglisi gecikince anlayan okadar cok kisi tanıyorum ki.. inan bana cok insan var 2 aylıkken farkeden bile var.. lütfen biraz sabır.. evet belki hamile degilsindir/değilizdir ama suanda bu kesin değil.. cok erken bakmak icin gecikmeyi bekle lütfen canm

Canim haklisin ne diyim ama sanki yapinca dogru gunde tutacak sonra da teat yapinca cift cizgi cikacak saniyor insan. Varya bu ultrason aleti olsa insanin içindeki hateketi gosterse alirim ha yumurta ciktimi sperm kavustumu delip icinw girdi mi bunlar seyahate basladi mi tutundumu falan :) valla aksama kadat tv seyreder gibi buna bakarim :)
Beklemek zor is vallahi
allah hepimize sabir ve metanet versin ne diyim.

E="cimcimesevilay, post: 36913559, member: 614918"]evet mesela ben allah korusun o kırmızıları görsem bile yine de ümitsizlige kapilmam çünkü icimden bi ses bu sefer oldu tutturdun diyo inşallah öyledir
Safak 5 sevilay var mi belirtin canim. Neden olmus gibi hissediyorsun boyle nokta atisi belirtilerin[/QUOTE]

Evet son 5 gün ya ne bilim farklı belirtilerim var bu ay özellklede göğüslerimde çünkü bende hic acı falan olmazdı yinede kısmet şaka bi yana nasipse olur allahım inşallah hislerimi boşa çıkarmaz

Öpüyorum sizleri kızlar vallahi umut oldunuz bana. Belki gercekten erkendir yapmak icin hele bi persembe olsun tutmadiysa artik onumuzdeki maclara bakalim hic negatif olmayalim madem. Her adette bebegimize 1 ay daha yaklastik diyelim o zaman.

Safak 5 sevilay varmi bi belirtin canim. Neden olmus gibi hissediyorsun boyle nokta atisi belirtilerin

Evet son 5 gün ya ne bilim farklı belirtilerim var bu ay özellklede göğüslerimde çünkü bende hic acı falan olmazdı yinede kısmet şaka bi yana nasipse olur allahım inşallah hislerimi boşa çıkarmaz[/QUOTE]
Amin canim insallah. Hamileler hisseder derler ama bilemiyorum ne kadar doğru cikar.Insallah hissetigin diledigin gibi olsun canim hersey.

QUOTE="Asimelik, post: 36913674, member: 439235"]Öpüyorum sizleri kızlar vallahi umut oldunuz bana. Belki gercekten erkendir yapmak icin hele bi persembe olsun tutmadiysa artik onumuzdeki maclara bakalim hic negatif olmayalim madem. Her adette bebegimize 1 ay daha yaklastik diyelim o zaman.[/QUOTE]

hah şöyle yola gel işte:):):) olacak olacak vallaha içini ferah tut rabbim zamanını biliyo takma kafana bol bol dua et olsun bu ay olmazsa öbür ay olsun napalım sağlıklı hayırlı evlat olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…