Hadi bakalim ilk hayirli haberi kimden alacagiz. Insallah liste sirasiyla tek tek pozitifi goruruz Allah dualarimizi kabul etsin amin
Canim yapmazlar burada hemen kan testi. Dr gittim 4 ay once falan seker yukleme bile yapti erkenden bakilsin diye kan aldi 5 tup kadar sorun yok dedi. Bakalim eger olmazsa yumustani takip edelim demisti. Simdi randevu almaya kalksam 1 aya anca verirler hayirlisi insallah dedigin gibi olur da yarin birgun silik de olsa hayirlisiyla ben de gorurum o çizgiyi. Allah saglikli evlatlar nasip etsin gerisi hikaye ama insan iste azicik iradesiyle bekleyemiyor. Allah aratmasin insallahAsimelikcim senin bat 18 i degilmi daha var gününe şimdi negatif ama belki günün geçecek ve silikte olsa ikinci cizgiyi goreceksin bence acele etme yada doktora gidecen madem bi kan testi yaptırsana inşallah hamilesindir de seninde güzel haberlerini alırız
Aminnnnnnnnbide bakmışsın senin haberini almışız inşallah sıra dayağı gibi sıradan gideriz rabbim bu güzel duyguyu hepimize yaşatsın amiiiiiinnnnn
Canim yapmazlar burada hemen kan testi. Dr gittim 4 ay once falan seker yukleme bile yapti erkenden bakilsin diye kan aldi 5 tup kadar sorun yok dedi. Bakalim eger olmazsa yumustani takip edelim demisti. Simdi randevu almaya kalksam 1 aya anca verirler hayirlisi insallah dedigin gibi olur da yarin birgun silik de olsa hayirlisiyla ben de gorurum o çizgiyi. Allah saglikli evlatlar nasip etsin gerisi hikaye ama insan iste azicik iradesiyle bekleyemiyor. Allah aratmasin insallah
Vanim benim bat 18 herkes bu tarihde ogrenmeye baslamis ben de bir umut dedim ama yok. Zaten belirtim de yoktu amaninsan laf anlamiyor yumurtlamadan itibaren acaba diye yasamaya basliyor hic belirti ilmasa da umutlanmayacagim desede iste insanin icine yerlesiyor demek ki. Yine de Allah diyorum baska ne diyeyim rabbim bilir goruyor halimizi.Kızlar kırmızıları görmeden ümitsizliğe kapılmayın lütfen belli olmuyor bu işler
Kızlar kırmızıları görmeden ümitsizliğe kapılmayın lütfen belli olmuyor bu işler
Veee asimelik beklemeye dayanamaza ve bir gebelik teeti yapar. Uzun uzun bakmalari isiga cevirmeleri hatta kocasiyla arkasina isik tutmalari sonucu ne goruuurrr. Koskocaman bir negatiffff
yarin ben ve esim icin doktordan randevu alacagim bakalim bi muayenele olalim beraber neden beceremiyoruz biz bu cocuk işini.
Sizlerden hayirli habee gelir insallah kizlarr
Hadi hayırlısı inşallah bu ay hepimizinki tutarBenim Allah nasip ederse ilk olacak canim
Insallah dedigin gibi olir canim benim.cnm once bir reglini beklesen belki olmayacaksın.. daha 3 gün var regline gününde cıkmayıp gecikince cıkan cok var.. idrar testleri gec cıkıyor sonucta.. yıne regl olursan gıdersın bence
Vanim benim bat 18 herkes bu tarihde ogrenmeye baslamis ben de bir umut dedim ama yok. Zaten belirtim de yoktu amaninsan laf anlamiyor yumurtlamadan itibaren acaba diye yasamaya basliyor hic belirti ilmasa da umutlanmayacagim desede iste insanin icine yerlesiyor demek ki. Yine de Allah diyorum baska ne diyeyim rabbim bilir goruyor halimizi.
Umudunu yitirme demissin ama sen hic duydun mu belirtisi olmayan gebelik testi negatif olan ama gebe olan birini. Umarim duymussundur bana da umut olur canim
Vanim benim bat 18 herkes bu tarihde ogrenmeye baslamis ben de bir umut dedim ama yok. Zaten belirtim de yoktu amaninsan laf anlamiyor yumurtlamadan itibaren acaba diye yasamaya basliyor hic belirti ilmasa da umutlanmayacagim desede iste insanin icine yerlesiyor demek ki. Yine de Allah diyorum baska ne diyeyim rabbim bilir goruyor halimizi.
Umudunu yitirme demissin ama sen hic duydun mu belirtisi olmayan gebelik testi negatif olan ama gebe olan birini. Umarim duymussundur bana da umut olur canim
Canim haklisin ne diyim ama sanki yapinca dogru gunde tutacak sonra da teat yapinca cift cizgi cikacak saniyor insan. Varya bu ultrason aleti olsa insanin içindeki hateketi gosterse alirim ha yumurta ciktimi sperm kavustumu delip icinw girdi mi bunlar seyahate basladi mi tutundumu falan :) valla aksama kadat tv seyreder gibi buna bakarim :)cnm niye bu kadar karamsarsın ya benimde içime bişe oturdu vallaha coğu kişi adetinden önce yapïyo iki gün geciyo pozitifi görüyo bence böyle düşünme iyi düşün iyi şeyler olsun inşallah gerci ben de tırsıyorum ya değilsem diye ama böyle varmış gibi davranınca mutlu oluyorum
Safak 5 sevilay var mi belirtin canim. Neden olmus gibi hissediyorsun boyle nokta atisi belirtilerin[/QUOTE]E="cimcimesevilay, post: 36913559, member: 614918"]evet mesela ben allah korusun o kırmızıları görsem bile yine de ümitsizlige kapilmam çünkü icimden bi ses bu sefer oldu tutturdun diyo inşallah öyledir
Safak 5 sevilay varmi bi belirtin canim. Neden olmus gibi hissediyorsun boyle nokta atisi belirtilerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?