asimelik ve zynpela sizin 5 gün kalmış kızlar heyecan durumu nasıl ilk sizin güzel haberlerinizi alacağız inşallah: ) buarada yaş kaç kızlar en yaşlınız ben olabilirim aranızda 30 oldum ya:S:S
hemen canimcanım beni de ekler misin listeye bat 17 eylül
evet benimde denemediğim bi o kalmıştı şansımı deniyim dedimOlsun cnm işe yarasında
Sağolasın cvp için bu ay olmazsa diyer ay için alıcam
Bi onu denemedim deneyimde tam olsun
Ayy kizlaaarrr. Yeni uyemiz ayse hos geldincimcimesevilay herkesin bahsettigi hamilelik belirtisine benziyor vallahi heyecan yaptim inanki simdi. Ay hadi bakalim ilk hayirli haberimiz kimden gelecek. Ben bugun ne ovuluasyon ne gebelik hic birini yapmadim hic bir belirti kalmadi cunku evi temizledim yerleri bastira bastira sileyim derken dizlerim morardi neredeyse sonra alisveris market 10 kilo torba tasidim valla. Esim biraz soylendi yavarsa bisi dikkat etmiyon sen diye ama yok umudum dedim sustuk beraberce. Akintim bile yok o denli yani :)
hemen canim
Bence ikimizde hamileyiz :) bat bende 18 sende 20 ama olsun :) gelmeyecek inşallah o kırmızılar
Hemen ekliyorum tätlim aramiza Hos geldinMerhaba kızlar preseedi arastırırken bu siteyi buldum bende 2 aydır deniyorum olmuyo bu ay ov. Testi ile preseed jel sipariş ettim umarım faydasını görürüz bu arada bat 13 ekim benide eklerseniz sevinirim :)
Kimseyi listede unutmadım inşallahÜye adı ------------------------------> Beklenen adet tarihi
- Ayse4968----------------------------------> 17 Eylül
- Asimelik-----------------------------------> 18 Eylül
- Zynpela-----------------------------------> 18-19 Eylül
- Cimcimesevilay----------------------------> 20 Eylül
- Cupcakelove------------------------------> 25 Eylül
- Alkim30 ----------------------------------> 26 Eylül
- Tırmık-------------------------------------> 04 Ekim
- Longingg-----------------------------------> 13 Ekim
canım benıde eklermısın. bat 9 ekım.Kimseyi listede unutmadım inşallah
Canim belirti o kadar cok ki tabi gercekten belirtiyse bunlar...yumurtlama zamanimdan sonra 3 gun yumurtaliklarim agrisi ve o donem 3 gun felan goguslerim agridi ergenlik zamanin da olan gogus agrilarimdan di...belim yumurtlama zamanindan beri agriyor artik dayanilcak gibi degil.bel fitigimda var ama onceki donemlerde hic boyle agrim olmamisti son 4,5 gundur kalp carpintim ve kabizlik sorunum var.3 gundur agzimin tadi yok dun bademcigim sismis sanirim ondan.bazi seyler igrenc kokuyor ama iki gun onceye kadar istahim yerindeydi.bagazim agrimaya baslayinca istahimda kesildi..karnimin alt tarafi agriyor beni korkutan sey bu belirtilerden sonra hamile olamama ihtimalimayse4968 canım hiç belirtin falan yok mu paylaş bakalım bizimle. Ben bu sabah ovuluasyon test yaptım hani bazıları adete 3 gün kala koyu ıkı çizgi görüyormuş sonra da gebelikte iki çizgi görüyorlarmış yani erkenden haberleri oluyormuş o umutla yaptım hayalet çizgi bile çıkmadı
Ben hamile değilim artık eminim
Sizden haberler nedir kızlar
Ben ovulasyon testinin hamilelikte dogru sonuc verdigine inanmiyorum canim...ama dusunmekten kafayi yicem artik.kan testine gitmekten korkuyorum psikolojim bozuldu resmenayse4968 canım hiç belirtin falan yok mu paylaş bakalım bizimle. Ben bu sabah ovuluasyon test yaptım hani bazıları adete 3 gün kala koyu ıkı çizgi görüyormuş sonra da gebelikte iki çizgi görüyorlarmış yani erkenden haberleri oluyormuş o umutla yaptım hayalet çizgi bile çıkmadı
Aleykum selam canim.bende 5 ay once felan yapmistim sogan kuru.sen ne icin yapiyorsunS.a kizlar..benim bu ay 6.denemem olacak gecen ay sogan suyu ictim.bu ay ovu testi yapacagim bakalim hepimiz icin hayirlisi olsun insAllah..bat 9 ekim.
ayse4968 canım hiç belirtin falan yok mu paylaş bakalım bizimle. Ben bu sabah ovuluasyon test yaptım hani bazıları adete 3 gün kala koyu ıkı çizgi görüyormuş sonra da gebelikte iki çizgi görüyorlarmış yani erkenden haberleri oluyormuş o umutla yaptım hayalet çizgi bile çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?