BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

Üye adı ------------------------------> Beklenen adet tarihi

1. Ayse4968----------------------------------> 17 Eylül
  2. Asimelik-----------------------------------> 18 Eylül
  3. Zynpela-----------------------------------> 18-19 Eylül
  4. Cimcimesevilay----------------------------> 20 Eylül
  5. Cupcakelove------------------------------> 25 Eylül
  6. Alkim30 ----------------------------------> 26 Eylül
  7. Tırmık-------------------------------------> 04 Ekim

[QUOTE="Asimelik, post: 36904079, member: 43923simdi e adı ------------------------------> Beklenen adet tarihi

3. Zynpela-----------------------------------> 18-19 Eylül
  4. Cimcimesevilay----------------------------> 20 Eylül
  5. Cupcakelove------------------------------> 25 Eylül
  6. Alkim30 ----------------------------------> 26 Eylül
  7. Tırmık-------------------------------------> 04 Ekim
[/QUOTE]
En once benim olmam bile strese soktu beni bak simdi yaa.gecen ay adetime 5 gun kala adet belirtilerim baslamisti 3 gun agri cekmistim sonra dayanamayip agrilara sogan suyu icerek hasta olmustum.suan 3 gun kaldi sayilir ama gecen ayki gibi agrim yok.bugun 4 yada 5 gun oldu galiba kabizlik sorunum var birde 4 gundur kalp carpintim var son olarakta sol bademcigim agriyor atesim cikiyor arada nerde usuttm hic bilmiyorum

Benim eşimde aynen öyle şimdiden dur sen bi iş yapma bebeğimize zarar verirsin diyo lan bismillah daha var mı yok mu onu bile bilmiyorum diyor ama bana sürekli varmış gibi davranıyonu hatta ilişkiye girerken bile adam havada kalıyo karnıma bastırmıyo bebege zarar vermeyelim ezilmesin diyo :):):) İçine mi doğuyor acaba..

Merhaba kızlar preseedi arastırırken bu siteyi buldum bende 2 aydır deniyorum olmuyo bu ay ov. Testi ile preseed jel sipariş ettim umarım faydasını görürüz bu arada bat 13 ekim benide eklerseniz sevinirim :)

Merhaba kızlar preseedi arastırırken bu siteyi buldum bende 2 aydır deniyorum olmuyo bu ay ov. Testi ile preseed jel sipariş ettim umarım faydasını görürüz bu arada bat 13 ekim benide eklerseniz sevinirim :)
Hemen ekliyorum tätlim aramiza Hos geldin

3. Zynpela------------------------------------> 19 Eylül
  4. Cimcimesevilay---------------------------> 20 Eylül
  5. Cupcakelove-------------------------------> 25 Eylül
  6. Agustos72---------------------------------> 25 Eylül
  7. Alkim30 ----------------------------------> 26 Eylül
  8. Tırmık-------------------------------------> 04 Ekim
  9. Longingg----------------------------------> 13 Ekim

Kimseyi listede unutmadım inşallah

3. Zynpela------------------------------------> 19 Eylül
  4. Cimcimesevilay---------------------------> 20 Eylül
  5. Cupcakelove-------------------------------> 25 Eylül
  6. Agustos72---------------------------------> 25 Eylül
  7. Alkim30 ----------------------------------> 26 Eylül
  8. Tırmık-------------------------------------> 04 Ekim
  9. Mvmv--------------------------------------> 09 Ekim
  10. Longingg----------------------------------> 13 Ekim

ayse4968 canım hiç belirtin falan yok mu paylaş bakalım bizimle. Ben bu sabah ovuluasyon test yaptım hani bazıları adete 3 gün kala koyu ıkı çizgi görüyormuş sonra da gebelikte iki çizgi görüyorlarmış yani erkenden haberleri oluyormuş o umutla yaptım hayalet çizgi bile çıkmadı
Ben hamile değilim artık eminim
Sizden haberler nedir kızlar

[QUOTEbelir
Canim belirti o kadar cok ki tabi gercekten belirtiyse bunlar...yumurtlama zamanimdan sonra 3 gun yumurtaliklarim agrisi ve o donem 3 gun felan goguslerim agridi ergenlik zamanin da olan gogus agrilarimdan di...belim yumurtlama zamanindan beri agriyor artik dayanilcak gibi degil.bel fitigimda var ama onceki donemlerde hic boyle agrim olmamisti son 4,5 gundur kalp carpintim ve kabizlik sorunum var.3 gundur agzimin tadi yok dun bademcigim sismis sanirim ondan.bazi seyler igrenc kokuyor ama iki gun onceye kadar istahim yerindeydi.bagazim agrimaya baslayinca istahimda kesildi..karnimin alt tarafi agriyor beni korkutan sey bu belirtilerden sonra hamile olamama ihtimalim
, post: 36907976, member: 439235"] ayse4968 canım hiç belirtin falan yok mu paylaş bakalım bizimle. Ben bu sabah ovuluasyon test yaptım hani bazıları adete 3 gün kala koyu ıkı çizgi görüyormuş sonra da gebelikte iki çizgi görüyorlarmış yani erkenden haberleri oluyormuş o umutla yaptım hayalet çizgi bile çıkmadı
Ben hamile değilim artık eminim
Sizden haberler nedir kızlar[/QUOTE]
Canim beliryidwn

Ben ovulasyon testinin hamilelikte dogru sonuc verdigine inanmiyorum canim...ama dusunmekten kafayi yicem artik.kan testine gitmekten korkuyorum psikolojim bozuldu resmen

S.a kizlar..benim bu ay 6.denemem olacak gecen ay sogan suyu ictim.bu ay ovu testi yapacagim bakalim hepimiz icin hayirlisi olsun insAllah..bat 9 ekim.

S.a kizlar..benim bu ay 6.denemem olacak gecen ay sogan suyu ictim.bu ay ovu testi yapacagim bakalim hepimiz icin hayirlisi olsun insAllah..bat 9 ekim.
Aleykum selam canim.bende 5 ay once felan yapmistim sogan kuru.sen ne icin yapiyorsun

kızım durr bekle daha 4 gün var regline.. hem ovulasyon testi bazılarında cıkıyor cogu insanda cıkmıyor hamile kalmadıgın anlamına gelmiyor hemen üzme kendini son ana kadar hersey degisebilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…