- 9 Eylül 2014
- 219
- 113
- 53
böyle çıkması normal canım hamile olduğun ya da olmadığın anlamına gelmiyor boşuna harcama testlerini ben geçen ay öyle yaptım hepsi bitti bak :) bat tarihinde yaptığında t çizgisi c kadar belirgin ise hamilesin :) gerçi o gün ovülasyon değil büyük ihtimal gebelik testi yaparsın :)
Yooo gayet güzel belli oluyor cnm
Bencede kaçırmamışsın çoook sevindim cnm senim adına
ya
seninde t iyice koyulaşmaya başlamış yarın muhtemelen benimki kadar koyu olur. Artık çalışmalarınız hız kazansın :) hergün deneyin bence bu günler önemli. Gerçi gün aşırı olması sperm kalitesini attırıyor diyorlar :)
kızlar ben dün gece 10 da test yaptım gündüzki gibiydi koyuluk hep.. size gönderdiğim testlerdeki gibi yani..sonra bu sabah 12 de (yani aradan 14 saat geçtikten sonra) test yaptım kopkoyu cıktı ikinci cizgi.. hem 1. cizgiden daha koyuydu hem de daha ıslanır ıslanmaz pat diye cıktı: ))
sorum su ki kızlar; biz 3 gündür deneme yapamıyorduk eşim şehir dısındaydı vs.. bugün 2 kıpkırmızı gördükten sonra hemen çalışma yaptık: ) 8 saat sonra deminde tekrar test yaptım 2. cizgi hala var ama sabaha göre silikleşmeye baslamıs durumda 2.cizgi 1.den daha silik yani.. bu durumda biz dün aksam calısma yapamadıgımıza göre kacırdım mı bu ayı.. gunduz yapılan işe yarar mı? suanda siliklesmeye basladı ya bu aksam yarın aksam denemeye devam edelim mi.. yardımlar please: )
et cnm et gündüz yapilan da işe yarar zaten spermler 3 gün yaşıyor sen yine de durma yola devam et beklemw yapma:):):):)
haha ama dün gece yapmadık ya kacırdık yapabilsek iyiydi sanırım. gerci onemleme olan catladıktan sonra olan zaman degil mi ah ne zor tutturmak: )) çok çalışmak lazım cokk.. senin kac gün kaldı cnm güzel haberleri almamıza
6 gün var cnm adetime ya sanki hamileyim bilmiyorum öyle hissediyorum inşallah havam sönmez ya
inşallah cnm tutacak bu ay kutlayacagız minik kuzuyu: )
Suan 2,5 gun kaldi ama ne bilim zaman daralinca umutsuzlasiyor insan ama Allahtan umut kesilmez tabikızım durr bekle daha 4 gün var regline.. hem ovulasyon testi bazılarında cıkıyor cogu insanda cıkmıyor hamile kalmadıgın anlamına gelmiyor hemen üzme kendini son ana kadar hersey degisebilir..
Suan 2,5 gun kaldi ama ne bilim zaman daralinca umutsuzlasiyor insan ama Allahtan umut kesilmez tabi
Tesekkurler canim kismetse insallahcanım cok az kaldı guzel haberler alacaksın ınanıyorum ben umutsuzluk yok.. duam hepimizle hayırlısı ile mutlaka olacak canım.. güzel düsün tatlım..
Tatlim koyu gordugunde lh pik yapmis ve yumurta salinimina vucudun startt vermis oluyor yani cift cizgi sonrasindaki 12-36 saat onemli bu aksam da devam mumjunse yarinda. Kacirmamis tam yakalamis oluyorsun gerosi allaha kalmiskızlar ben dün gece 10 da test yaptım gündüzki gibiydi koyuluk hep.. size gönderdiğim testlerdeki gibi yani..sonra bu sabah 12 de (yani aradan 14 saat geçtikten sonra) test yaptım kopkoyu cıktı ikinci cizgi.. hem 1. cizgiden daha koyuydu hem de daha ıslanır ıslanmaz pat diye cıktı: ))
sorum su ki kızlar; biz 3 gündür deneme yapamıyorduk eşim şehir dısındaydı vs.. bugün 2 kıpkırmızı gördükten sonra hemen çalışma yaptık: ) 8 saat sonra deminde tekrar test yaptım 2. cizgi hala var ama sabaha göre silikleşmeye baslamıs durumda 2.cizgi 1.den daha silik yani.. bu durumda biz dün aksam calısma yapamadıgımıza göre kacırdım mı bu ayı.. gunduz yapılan işe yarar mı? suanda siliklesmeye basladı ya bu aksam yarın aksam denemeye devam edelim mi.. yardımlar please: )
Aleykum selam canim.bende 5 ay once felan yapmistim sogan kuru.sen ne icin yapiyorsun
Ekliyorum cnm seni de. Insallab jayirli haberlerimizi de paylasirizS.a kizlar..benim bu ay 6.denemem olacak gecen ay sogan suyu ictim.bu ay ovu testi yapacagim bakalim hepimiz icin hayirlisi olsun insAllah..bat 9 ekim.
Amin canim tesekkurler.Ekliyorum cnm seni de. Insallab jayirli haberlerimizi de paylasiriz
Veee asimelik beklemeye dayanamaza ve bir gebelik teeti yapar. Uzun uzun bakmalari isiga cevirmeleri hatta kocasiyla arkasina isik tutmalari sonucu ne goruuurrr. Koskocaman bir negatiffff
yarin ben ve esim icin doktordan randevu alacagim bakalim bi muayenele olalim beraber neden beceremiyoruz biz bu cocuk işini.
Sizlerden hayirli habee gelir insallah kizlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?