BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

olacak olacak bu ay olmazsa önümüzdeki ay.. Rabbim hepimiz için neylerse güzel eyler öyle düsünelim.. zor biliyorum ama sebatkar olmak lazım.. yaş kac canım senin? nekadardır deniyorsnz

Kizlar başka bi topikte yine yazdım bide size sorayim benim sol göğsüm yaklasık 1 haftadir agriyo iki günden beri sag tarafa gecti meme ucunda ve kenarındaki halkada pütür půtür tomurcuk gibi bişeler çıktı ve o kısım çok ağrıyo sizde buna benzer şeyler var mı

Kizz resmen gebelik belirtileri sanki gogusde damar ve kabarcikla gogus icinda sizi ve renginin koyulasmasi diye okumustum ben. Insallah hayirli haberdir ben olsam duramam kosa kosa test yaparim valla

olacak olacak bu ay olmazsa önümüzdeki ay.. Rabbim hepimiz için neylerse güzel eyler öyle düsünelim.. zor biliyorum ama sebatkar olmak lazım.. yaş kac canım senin? nekadardır deniyorsnz
Canim aslinda yaklasik 7 aydir korunmuyorz ama ilk defa bu ay testle denedik diger aylar sumurtlamada pek calisma olmadi gerek esimin is durumu gerekse benim kaprislerim yuzunden :) yasim da 34 oldu daha bebek yok piyasada. 1-2 Saattir de bi mide bulantisi anlatamam. Bugun burda fuar kurulmustu kocaman bir lunapark gibi dusun. Biraz yorulduk biray da sarsildik galiba alandan ciktigimizdan beri midem tuhaf. bi sandviç yutuverdim bu saatte o sebeple :) gecer insallah

Kizz resmen gebelik belirtileri sanki gogusde damar ve kabarcikla gogus icinda sizi ve renginin koyulasmasi diye okumustum ben. Insallah hayirli haberdir ben olsam duramam kosa kosa test yaparim valla

kan testi yaptırsam çıkarda bende iğne korkusu var kan alınınca küt düşüp bayılıyorum onun içim günüm geçsin de idrar testi yapacam eğer çift çizgi çıkarsa mecburen gidip paşa paşa kan verecem

canım onlar gebelik belirtileri bence.. ilk guzel haber belirtileri geliyor cok sükür: )

35yasına hediye gibi gelecek ınsallah kuzu: ) kendini dinlersen belirti varsa da hıssedemıorsn bence artık oyuzden mecbur bekleyecegız: ( bizde bugun cift cizgi görünce öğlen denemiştik aksam tekrar denemeyelim yarına bırakalım 12 saat cok az bir aralık dedik ama hata mı ettik bilmiyorum yarına bırakmakla.. cizgim koyulugunu kaybetmeye basladı cunku ( gerci hala koyu sayılır ama)

Allah allah hic bakma kapat gozunu ver kani yani gozu kapali hir kapali cik olmaz mi acaba

Oglen yaptiysan yarin oglen bi daha yap canim silinmeye baslayinca catliyor yumurta sperm de yaklasik 3 gun dayaniyormus ama 24 saat aralik yeterli bence 10 saat az ama 24 saat yeterli. Hatta sabah spermi daha iyi olurmus uyaninca yapin bence bir kere de eger mumkunse.

öğlen eşim işte yapamayuz maalesef ya aksama kalacak ya da sabah oalcak denk gelirse

Ayy heyecanlandim vallahi. Aninda meme kontrolu ama yok anam ben de yok :) insan memesinde pütürcuk ciksin diye diler mi darisi tum bekleyenlerrin basina insallah

Hani ilk göğüslerde ağrı oluyomuş ya bende geçen ay sıka sıka bi kalmıştım göğüslerimi şimdi ağrısından yatamıyorum

cimcimesevilay Cnm bendede geçen ay ilk defa öyle kabarcıklar oldu nettede araştırdım çoğu kişi hamilelik belirtisi demiş çok umutlandım ama kırmızılar geldi tabi herkeste farklı olabiliyo belki senin bebişin gelmiştir

kaç aydır deniyosunuz

Ilk bebekleriniz mi olacak kızlar
nazlanmayı bırakıp gelirse ilk olcak inşallah

Hani ilk göğüslerde ağrı oluyomuş ya bende geçen ay sıka sıka bi kalmıştım göğüslerimi şimdi ağrısından yatamıyorum
bi kaç ay önce benimde göğüs uçlarım çok yanıyodu karıncalanıyo gibiydi dokunamıyodum kesin hamileyim dedim sonra çok üzüldüm çok kaptırma kendini

Sanırım Belirtiler kişiye göre değişiyor ben daha yeni düşük yaptım hamilelik dönemimde hiç belirti olmamıştı ama çoğu insanda meme ucunda koyulaşma oluyormuş sende de oldumu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…