- 9 Eylül 2014
- 219
- 113
- 53
Öpüyorum sizleri kızlar vallahi umut oldunuz bana. Belki gercekten erkendir yapmak icin hele bi persembe olsun tutmadiysa artik onumuzdeki maclara bakalim hic negatif olmayalim madem. Her adette bebegimize 1 ay daha yaklastik diyelim o zaman.
Kizz resmen gebelik belirtileri sanki gogusde damar ve kabarcikla gogus icinda sizi ve renginin koyulasmasi diye okumustum ben. Insallah hayirli haberdir ben olsam duramam kosa kosa test yaparim vallaKizlar başka bi topikte yine yazdım bide size sorayim benim sol göğsüm yaklasık 1 haftadir agriyo iki günden beri sag tarafa gecti meme ucunda ve kenarındaki halkada pütür půtür tomurcuk gibi bişeler çıktı ve o kısım çok ağrıyo sizde buna benzer şeyler var mı
Canim aslinda yaklasik 7 aydir korunmuyorz ama ilk defa bu ay testle denedik diger aylar sumurtlamada pek calisma olmadi gerek esimin is durumu gerekse benim kaprislerim yuzunden :) yasim da 34 oldu daha bebek yok piyasada. 1-2 Saattir de bi mide bulantisi anlatamam. Bugun burda fuar kurulmustu kocaman bir lunapark gibi dusun. Biraz yorulduk biray da sarsildik galiba alandan ciktigimizdan beri midem tuhaf. bi sandviç yutuverdim bu saatte o sebeple :) gecer insallaholacak olacak bu ay olmazsa önümüzdeki ay.. Rabbim hepimiz için neylerse güzel eyler öyle düsünelim.. zor biliyorum ama sebatkar olmak lazım.. yaş kac canım senin? nekadardır deniyorsnz
Kizz resmen gebelik belirtileri sanki gogusde damar ve kabarcikla gogus icinda sizi ve renginin koyulasmasi diye okumustum ben. Insallah hayirli haberdir ben olsam duramam kosa kosa test yaparim valla
kan testi yaptırsam çıkarda bende iğne korkusu var kan alınınca küt düşüp bayılıyorum onun içim günüm geçsin de idrar testi yapacam eğer çift çizgi çıkarsa mecburen gidip paşa paşa kan verecem
Ayy heyecanlandim vallahi. Aninda meme kontrolu ama yok anam ben de yok :) insan memesinde pütürcuk ciksin diye diler micanım onlar gebelik belirtileri bence.. ilk guzel haber belirtileri geliyor cok sükür: )
Canim aslinda yaklasik 7 aydir korunmuyorz ama ilk defa bu ay testle denedik diger aylar sumurtlamada pek calisma olmadi gerek esimin is durumu gerekse benim kaprislerim yuzunden :) yasim da 34 oldu daha bebek yok piyasada. 1-2 Saattir de bi mide bulantisi anlatamam. Bugun burda fuar kurulmustu kocaman bir lunapark gibi dusun. Biraz yorulduk biray da sarsildik galiba alandan ciktigimizdan beri midem tuhaf. bi sandviç yutuverdim bu saatte o sebeple :) gecer insallah
Allah allah hic bakma kapat gozunu ver kani yani gozu kapali hir kapali cik olmaz mi acabakan testi yaptırsam çıkarda bende iğne korkusu var kan alınınca küt düşüp bayılıyorum onun içim günüm geçsin de idrar testi yapacam eğer çift çizgi çıkarsa mecburen gidip paşa paşa kan verecem
canım onlar gebelik belirtileri bence.. ilk guzel haber belirtileri geliyor cok sükür: )
Oglen yaptiysan yarin oglen bi daha yap canim silinmeye baslayinca catliyor yumurta sperm de yaklasik 3 gun dayaniyormus ama 24 saat aralik yeterli bence 10 saat az ama 24 saat yeterli. Hatta sabah spermi daha iyi olurmus uyaninca yapin bence bir kere de eger mumkunse.35yasına hediye gibi gelecek ınsallah kuzu: ) kendini dinlersen belirti varsa da hıssedemıorsn bence artık oyuzden mecbur bekleyyeterli: ( bizde bugun cift cizgi görünce öğlen denemiştik aksam tekrar denemeyelim yarına bırakalım 12 saat cok az bir aralık dedik ama hata mı ettik bilmiyorum yarına bırakmakla.. cizgim koyulugunu kaybetmeye basladı cunku ( gerci hala koyu sayılır ama)
Allah allah hic bakma kapat gozunu ver kani yani gozu kapali hir kapali cik olmaz mi acaba
Oglen yaptiysan yarin oglen bi daha yap canim silinmeye baslayinca catliyor yumurta sperm de yaklasik 3 gun dayaniyormus ama 24 saat aralik yeterli bence 10 saat az ama 24 saat yeterli. Hatta sabah spermi daha iyi olurmus uyaninca yapin bence bir kere de eger mumkunse.
Ayy heyecanlandim vallahi. Aninda meme kontrolu ama yok anam ben de yok :) insan memesinde pütürcuk ciksin diye diler midarisi tum bekleyenlerrin basina insallah
Ilk bebekleriniz mi olacak kızlar
kaç aydır deniyosunuzVeee asimelik beklemeye dayanamaza ve bir gebelik teeti yapar. Uzun uzun bakmalari isiga cevirmeleri hatta kocasiyla arkasina isik tutmalari sonucu ne goruuurrr. Koskocaman bir negatiffff
yarin ben ve esim icin doktordan randevu alacagim bakalim bi muayenele olalim beraber neden beceremiyoruz biz bu cocuk işini.
Sizlerden hayirli habee gelir insallah kizlarr
nazlanmayı bırakıp gelirse ilk olcak inşallahIlk bebekleriniz mi olacak kızlar
bi kaç ay önce benimde göğüs uçlarım çok yanıyodu karıncalanıyo gibiydi dokunamıyodum kesin hamileyim dedim sonra çok üzüldümHani ilk göğüslerde ağrı oluyomuş ya bende geçen ay sıka sıka bi kalmıştım göğüslerimi şimdi ağrısından yatamıyorum
Kizlar başka bi topikte yine yazdım bide size sorayim benim sol göğsüm yaklasık 1 haftadir agriyo iki günden beri sag tarafa gecti meme ucunda ve kenarındaki halkada pütür půtür tomurcuk gibi bişeler çıktı ve o kısım çok ağrıyo sizde buna benzer şeyler var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?