BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

Canımcım doktora gitmekle çoook iyi yapmışsınız gelişmeleri bizede yazmayı unutma inşallah bişi çıkmaz
Büyük bi ihtimal sana vitamin hap veririler birde sigortanız varsa eşinde sende genetik testi yaptırın derimMesela ben yaptırdım pıhtı sorunum varmış ona göre ilaçlar veriliyor

Bende 2 aydır deniyorum olmuyo cnm bu ayda deniycem olmazsa bizde bi doktora gidecez problem olsa anlardmıydık onu düşünüyorum mesela pıhtı sorunu neden oluyomuş yada sen farkedebilmişmiydin ?

Canım daha doktora gitmedik de ben 4 ay önce gitmiştim kardeşimde pıhtılaşma çıktı bir boş gebelik yaşadı maalesef ama önemli değil demiş doktor tekrar hamile kalırsan aspirin alacaksın demiş bilemiyorum şimdi kadın doğumluya onuda söylemem lazım sanırım. Benim kna tahlillerim süper çıkmıştı artık süper ne demekse. Sonucu vermiyorlar arayıp öğrendik sonuç süper gebelik için çalışın bir engel yok dedi ama sadece benim sonucuma bakarak tabi ki.

Bende 2 aydır deniyorum olmuyo cnm bu ayda deniycem olmazsa bizde bi doktora gidecez problem olsa anlardmıydık onu düşünüyorum mesela pıhtı sorunu neden oluyomuş yada sen farkedebilmişmiydin ?

Aslında Bende belirti olmadı cnm 4 sene doğal yollardan denedim olmadı en sonunda tüp bebeğe başvurduk doktorum benden genetik testi istedi ama içeriğinde pıhtıyla ilgisi yoktu ben özellikle istedim çünkü benim babamın tarafında pıhtı sorunu olan çok var hatta babamda pıhtı yüzünden babacağını kaybedince bende bakılsın istedim iyikide bakılmış benimki çok şükür yüksek çıkmadı ama hamile kaldığımda hergün göbekten iğne olmam gerekecek
O yüzden doktora gitmek gerçekten çok önemli keşke ben evlenşr evlenmez gitseydim 4 sene boşu boşuna zaman harcamışım

Kesin söyle cnm ablanda varsa sendede olma ihtimali var zaten herkezde varda kiminin yüksek kimin az oluyor
Benim babamın ve babanemim pıhtı sorunu olunca ben hemen baktırdım çok önemli bişi doğuma girince bile doktoruna belirtmen lazım yada herhangi bi ameliyat olacağın zamanda söylemek gerekiyor allah göstermesin
Belki Haberlerde izlemişsinizidir 1 tane öğretmen doğuma gidiyor meğer kadıncağızda pıhtı sorunu varmış doğum esnasında pıhtı beyne gidiyor ve annecik vefat ediyor eğer doktor pıhtı sorunu olduğunu bilseydi ona göre önlem alacktı benim babamda bilmiyordu pıhtı sorunu olduğunu çok basit ameliyat oldu pıhtı allahtan direk beynine değilde bacağına gitti ve ayağını kaybetti çok şükür hayatta ama keşke daha önceden bilseydi o zaman doktor ayağını kurtara bilirdi ameliyat esnasında ona göre önlem alırdı zaten doktorda demişti bana niye söylemediniz pıhtı sorununuz olduğunu
Sakın beni yanlış anlama içini karartmiş olabilirim ama çok önemli bi konu herkezin bilmesi gerekiyor çok basit bi kanla öğreniliyor bence ihmal etmeyin derim

Olsun cnm en azından problemi bulmuşsun bundan sonra daha kolay olur inşlh hayırlısıyla kavuşalım bebişlerimize

günaydın kızlar
gece uyuyup kalmışım
benim ikinci olacak ilk oğlum 7 yaşında bugün okula başladı
ben bu ay ovu testi yapıyorum kızlar bakalım tutturabikecek miyiz yaşım 31

canım 2-3 ay ıcın deneme cok erken 35 yasından kucuksenız doktor 1 yıl sure verıyor,buyuksenız 6ay.. hemen olmaması dogal dıyorlar stres yapma bence cnm.. ama tabıkı uzun zamandır ( 1yıldan uzun bir süredir) kadın doguma muayneye gıtmedıysen mutlaka gitmen gerekli.. hatta denemelere baslamadan gitmek en saglıklısı ozaman.. birsey cıkmayacaktr cnm ınsallah: )

İnşallah cnm bi gideyim bu ay ozaman adetliykenmi gitmem gerekiyodu farkedermi acaba ?

İnşallah cnm bi gideyim bu ay ozaman adetliykenmi gitmem gerekiyodu farkedermi acaba ?

canım adetliyken gitme.. bitsin hemen git.. alttan muayne edecek ya oyuzden reglin hemen bıtınce temız olursun hem yumurtlama zamanından da once olur(hamılelık rıskı varken alttan muayne etmıyorlar ya) ınsallah gerek kalmaz kırmızılar gelmez tabı cnm: )

muayene olmak cok onemli kan degerlerine,miyom kist vs var mı bakması lazım..

Canım ben daha önce ses gellerimden ameliyat olmam gerektiği için burada ameliyat öncesi kan verdim ki ameliyatta bir komplikasyon oluşmasın diye bilmiyorum pıhtılaşma da bakılıyor mu ama söylerim doktoruma mutlaka. Kardeşimde çıkan bir mutasyon hgXxxxx gibi birşey di ama hatırlamıyorum bu sanırım değil mi senın de bahsettigin

Selam kızlaarr :) Alkım30 ovulasyonun geçti diye sakın ara verme gün aşırı devam et, ben geçen ay ovulasyonun ilk günü yapabildim sadece bak elim boş bence ben bu ay tam doğum günümde yumurtlayacağım ve o gün nokta atışı yapacağımm Allah'ım ne kadar da pozitifim bu ayyy

Hormon testi için adetin 3. günü gitmen gerekiyor canımm
Tmm kızlar çok teşekkür ederim bitince gideyim inşlh bi sorun çıkmaz

canım ya 3 gundur birsey yapmıyorduk.. dün oglen cıft cizgiyi gorunce yaptık ama aksam yapmadık biraz ara verelim arka arkaya olmasın diye. buaksam tekrar yapalım dıye düsündük hata mı ettik acep yapmalı mıydık dün aksam birdaha: (

ayrıca dogum günü kutlamaları sırasında hoppp kutlama mesajı gibi gelicek bebiş bende inanıyorum: )

bugün çatlayacak yumurtan sanırım bu akşam yapın mutlaka sonra da gün aşırı devam edin.. Geçen ay eşimin işi çok yoğundu o yüzden ben kaçırdım ovulasyonda çift çizgiyi görüp devam edenlerin oranı çok yüksek hamilelik konusunda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…